bršljan gel!!!!
Moderator: anex
-
cinderella
#1 bršljan gel!!!!
molim sve djevojke koje su probale bršljan gel da mi kažu da li stvarno ima efekta kako kažu, koliko često i na koji način se koristi i najvažnije - gdje se može u Sa nabaviti???
- luksica
..ja ga koristim i mozes ga u skoro svakoj apoteci kupiti ....namazes prije tusiranja i sacekas da se upije...uglavnom zategne ti kozu i ima ucinak blagi na stvaranje strija i celulita....
Preporucujem ti da kupis u okrugloj kutijici ...kosta oko 3, 4 KM.....
-
cinderella
puno, hvala... tražila sam u Apotekama Sarajevo, ali ga nemaju...i ja sam čula da je predobar za celulit, ali ga eto ne mogu naći...luksica wrote:..ja ga koristim i mozes ga u skoro svakoj apoteci kupiti ....namazes prije tusiranja i sacekas da se upije...uglavnom zategne ti kozu i ima ucinak blagi na stvaranje strija i celulita....
-
saveznica
kazu da je za celulit super dobro i ....
toz (nadam se da je to izaz koji vecina razumije) od kafe, ugrijati u mikrovalnoj nanijeti na problematicno podrucje i oblijepiti onom providnom folijom najlonskom.
Kazu ali kazu, ja probala njet sam! da je odlicno!
Ko proba na sebi nek javi.
toz (nadam se da je to izaz koji vecina razumije) od kafe, ugrijati u mikrovalnoj nanijeti na problematicno podrucje i oblijepiti onom providnom folijom najlonskom.
Kazu ali kazu, ja probala njet sam! da je odlicno!
Ko proba na sebi nek javi.