Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rugafet wrote: ↑21/11/2024 12:05
Ja kupio ovaj prije neka dva mjeseca ($30) mogu reci da sam zadovoljan pravo. Radi na suho/vlazno, ima ovaj jedan nastavak koji se podešava od 1-5 dužina, praktično je jer ne treba 5 različitih pa turaj/vadi ovako turi jedan okreni krug na željenu dužinu i udri. Bez tog nastavka skida do kože. I onda još ‘glava’ ide u svim smjerovima, kad ideš od brade prema vratu npr prilagođava se. Uglavnom, super mašinica za te pare
Imam taj i kako vrijeme prolazi sve manje zadovoljan. Brijači/noževi se brzo potroš i onda lako poderu kožu na a sa nastavkom teško jednako brijati. Bude jedno mjesto duža brada, na drugom kraća. Do***** onda i uzmeš brijač na kraju.
pa piše ti da traju cca 3 mjeseca odnosno mogu i duže ako ih rijeđe koristiš
Rugafet wrote: ↑21/11/2024 12:05
Ja kupio ovaj prije neka dva mjeseca ($30) mogu reci da sam zadovoljan pravo. Radi na suho/vlazno, ima ovaj jedan nastavak koji se podešava od 1-5 dužina, praktično je jer ne treba 5 različitih pa turaj/vadi ovako turi jedan okreni krug na željenu dužinu i udri. Bez tog nastavka skida do kože. I onda još ‘glava’ ide u svim smjerovima, kad ideš od brade prema vratu npr prilagođava se. Uglavnom, super mašinica za te pare
Imam taj i kako vrijeme prolazi sve manje zadovoljan. Brijači/noževi se brzo potroš i onda lako poderu kožu na a sa nastavkom teško jednako brijati. Bude jedno mjesto duža brada, na drugom kraća. Do***** onda i uzmeš brijač na kraju.
A šta znam. Da je sad nešto wow nije, da sam razočaran i nisam. Samo mi krivo izgubio sam onaj nastavak sto se podešava dužina.
@Sanjarko kolega moj dobri. Jbg šta da ti kažem. Ja imam gustu bradurinu, sad kako je kod tebe ne znam. Možda bi trimer radio poso. Opet je za brijanje bolji (barem ovaj sa slike) od mašinice
DE sam nekoliko puta isprobao i svaki put izgledao kao da sam iz horora izašao
Jeste da odlično obrije gdje nisam do mesa zarezao ali takođe zahtijeva strpljenje i oprez koje ja jednostavno nemam, previše sam "agresivan" i nestrpljiv prilikom brijanja. Možda probam eventualno neki bolji tipa Hanson, ali do tada se držim električnog gdje ne krvarim ko da sam granatu preživio
Peacean wrote: ↑10/06/2025 08:42
DE sam nekoliko puta isprobao i svaki put izgledao kao da sam iz horora izašao
Jeste da odlično obrije gdje nisam do mesa zarezao ali takođe zahtijeva strpljenje i oprez koje ja jednostavno nemam, previše sam "agresivan" i nestrpljiv prilikom brijanja. Možda probam eventualno neki bolji tipa Hanson, ali do tada se držim električnog gdje ne krvarim ko da sam granatu preživio
Kod DE, nema potrebe da pritisces. Pustis tezinu brijaca da radi svoje. Naslonis na kozu i malo nagnes da prati oblik brijaca i tjt. Mozes osjetiti na kozi i po zvuku kada fulas ugao.
Peacean wrote: ↑10/06/2025 15:22
To i kažem, vrlo sam nestrpljiv kad se brijem i zato nije de za mene
Ma ja sam ti to u cejf pretvorio kad se vec mora. Ono trenutak sam sa sobom da se covjek odmori. Lijepo krema, polahko.
Probao sam ove sto imaju kod nas da se kupe, od sapuna pa na dalje i opet sam se vratio na palmolive. Meni je ok, menta se bas osjeti kad se umijes hladnom vodom na kraju.
meni je gust, ma da bi volio probati britvu jednog dana ( ovo govorim ima 7 godina )
A šta znam. Da je sad nešto wow nije, da sam razočaran i nisam. Samo mi krivo izgubio sam onaj nastavak sto se podešava dužina.
@Sanjarko kolega moj dobri. Jbg šta da ti kažem. Ja imam gustu bradurinu, sad kako je kod tebe ne znam. Možda bi trimer radio poso. Opet je za brijanje bolji (barem ovaj sa slike) od mašinice
Pala neka masina, sisaljka, trimer, i jos nesto, 3 u 1, Zilan neka masina od 48 KM, vidjeti cu hoce li valjati sta, trebala bi da valja, djeluje obecavajuce.
hali gali halid wrote: ↑19/09/2025 05:40
I ja sam jedno vrijeme htio pustiti brčine, i sad imam želju, ali mi izgleda ne stoji
Ja sa manjom bradom i brkovima ko Nikola Tesla sta je bio, visok ko on sta je bio, vitak skoro ko on sta je bio itd, jedino kosa kao u Goku-a iz Zmajevih Kugli.