Bosch ves masina - ovlasteni servis u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
MMozart

#1 Bosch ves masina - ovlasteni servis u Sarajevu

Post by MMozart »

Pozdrav ekipa,

Da li me neko moze uputiti gdje se nalazi ( i da li uopste postoji ) ovlasteni servis Bosch ves masina u Sarajevu?
Pocela je budaliti, pocne sa pranjem, odradi program pa krenem opet negdje od sredine programa a uz sve to, koliko sam primjetio uopste ne grije. :(

Radi se o modelu ( cini mi se posto pisem na pamet ) Bosch pranje / susenje WVD24460GB. Svaki prijedlog, sugestija firme/majstora/nacina rjesavanja problema je dobro dosla :)

Hvala unaprijed
Coppertone

#2 Re: Bosch ves masina - ovlasteni servis u Sarajevu

Post by Coppertone »

centralni-servis.co.ba, u dzemala bijedica blizu grasa. nazovi ih pa pitaj, oni su distributeri za bosch. inace ako znas koji ti je dio po serijskom broju mozes direkt naruciti iz zagreba ili iz stranskih zemalja. svak ce te pitati za serijski broj ili pn masine i po mogucnosti dijela.
postoji jos aspera na grbavici nedaleko od ohr-a, samo ne znam jesu li bas ovlasteni. ako ti je istekla garancija onda ti je svejedno.
Vilenjak Lego

#3 Re: Bosch ves masina - ovlasteni servis u Sarajevu

Post by Vilenjak Lego »

Ako nisam zakasnio. Servis BOSCH se nalazi na zgradi pored Merkura ulaz od Miljacke. Ja imam istu perilicu/sušilicu i do sada sam imao super iskustva sa servisom. Dolaze na vrijeme i brzo i efikasno zavrsavaju. Garancija mi je bila 5 godina i do sada mi nisu ništa naplatili, čak ni kafu nisu htjeli popiti. Preporuka.
Post Reply