Zar ova godina nije bila u znaku bosmena,prosto da je stancao postove,javljao se na svaku temu i svakom imao sta reci
Zato personality godine na SAX moze biti samo bosmen.
Moderator: anex
Jel' stvarno ne kontas ili ti je to opet onaj drug?Umjetnik a wrote:šta bona ne kontamDena wrote:Zbog cega?! Self PR?Umjetnik a wrote: zbog ovog sam za naušnicu
blago bei, evo ga dramaticarrashomon wrote:Cijenim dobru volju i namjere, i zahvaljujem na spomenu...S tim da zaista ne želim biti dijelom bilo kakvih, pa ni onih najozbiljnijih/najneozbiljnijih, izbora na ovom forumu.
Unaprijed i unazad
mir, ljubav i razumijevanje...
P.S.
Ako malo bolje razmislim, eventualno ako napravite temu za sociopatološki poremećaj godine, tu ću se sam kandidirati...
Na svaki moj PP je odgovorio (osim na onaj kad sam mu se htjela uvalit u goste ove godine
![]()
![]()
ovo se ovdje kod mene naziva personality velikim slovimarashomon wrote:Cijenim dobru volju i namjere, i zahvaljujem na spomenu...S tim da zaista ne želim biti dijelom bilo kakvih, pa ni onih najozbiljnijih/najneozbiljnijih, izbora na ovom forumu.
Unaprijed i unazad
mir, ljubav i razumijevanje...
P.S.
Ako malo bolje razmislim, eventualno ako napravite temu za sociopatološki poremećaj godine, tu ću se sam kandidirati...
Bea_Trix wrote: Ukoliko se ne budete pridrzavali pravila, prebit cemo vas.
Bea_Trix wrote: jedan glas, odnosno spominjanje predstavlja NOMINACIJU, drugi glas je vec glasanje. predlazem da se nakon kamaranja prijedloga ipak koncentrirate na vec nominirane,
mogu li ja podijeliti svoj glasicBea_Trix wrote: Dosad nominirani, po redu nominiranja:
nausnica
InfraRedRidinghood
pitt
saian
irfan2
Sogan
Sara_Le
Hattab72
eugen magic
MadamPiaNo i svi njeni klonovi
nebojeplavo
shiljak
bosmen
[/color]
Shiljak umjesto Shpiricha !!bug wrote:ja glasam za tebe bez ikakve nadoknadeshiljak wrote:ko bude glasao za mene glasam za njega![]()
Ja bi glasao za jednu osobu, ali nema ga/je na spisku...
shiljak for president!!![]()
![]()