a ja kontala neko je ozbiljan nominovaonausnica wrote:Nausnica!Bea_Trix wrote:Dakle, najjaca forumska persona - i zasto.
ko vas uvijek nasmije, rastuzi, uplasi, ko je kreirao izvrstan virtuelni imidz= (RL me ne zanima, je li neko krasan ili je otrov)
niko ne smije samo da navede ime, bez komentara kako i zasto - u supjotnom, pjebit cu ga.![]()
Zato sto Nausnica nasmijava, rastuzi, uplasi, ispizdjuje, uzbudjuje, zavoli, bude zavoljena, blesava, ozbiljna, ranjiva, dezurni policajac i higijenicar, daje i trazi savjete i odgovore, pokusavaju je vec mjesecima slomiti ali se svaki put odrzi ko ulje na vodi, nikad nije dosadno s njom, nepredvidiva je, duhovita, ima muda, ima i sise, i definitivno je kreirala izvrstan virtualni imidz
Biramo personality godine na SAX
Moderator: anex
- Lace
#126 Re: Biramo Personality Godine Na SAX
- Lace
a znas sta mene brine...sto se ne sjecam ni jednog njenog posta ...ustvari slabo se sjecam bilo cijeg posta...i slabo bih bilo koga bila u stanju nominovatianais_nin wrote:znam da nisam jedinaBea_Trix wrote:bravo, ja se slazem anaisanais_nin wrote:nemam obicaj da ucestvujem na temama ovog tipaali posto mi odgovaraju kriteriji nominiranja eto imam veliku zelju a i potrebu da nominiram jednu izuzetno upecatljivu Crvenkapicu
![]()
U moru forumasha, starih, novih, povratnika istakla se po mnogo cemu, meni prvenstveno po izuzetno kreativnom, slikovitom i vjestom baratanju oruzijem koje se zove rijecibilo da nasmije, naruzi, ispravi krivu drinu, pogodi strelicom gdje treba, znala je potrefiti, ono u nijansu, svaku rijec, svaku misao, svaki detalj
bilo je zadovoljstvo citati je...neki ljudi i u ovoj dimenziji imaju lako zamjetljivu personu
cak i onda kad je ocigledno da se nimalo ne trude da budu zamjeceni i primjeceni
u mojoj knjizi ove godine ta persona je Infra
mnogima crvenkapica nedostaje
i jos da dodam da samo zato sto je neko odsutan to ne umanjuje ni po kom osnovu dotadasnji doprinos te osobe oblikovanju ovog cyber prostora
fino je ipak kad se doprinos te osobe ipak na neki nacin oznaci
ili barem pohvali
-
nausnica
Ali zato postoji sjecanje na svaki moj post (pogotovo od strane Amazonka27 & Co)... popularnost i power of personality je očigledno čudoLace wrote:a znas sta mene brine...sto se ne sjecam ni jednog njenog posta ...ustvari slabo se sjecam bilo cijeg posta...i slabo bih bilo koga bila u stanju nominovati![]()
- Dori
.....kao i nedostak paznjenausnica wrote:Ali zato postoji sjecanje na svaki moj post (pogotovo od strane Amazonka27 & Co)... popularnost i power of personality je očigledno čudoLace wrote:a znas sta mene brine...sto se ne sjecam ni jednog njenog posta ...ustvari slabo se sjecam bilo cijeg posta...i slabo bih bilo koga bila u stanju nominovati![]()
![]()
-
nausnica
@Dena, hm, e to je vec diskutabilno. Mislim da je tvoj odgovor zapravo namjenjen svima onima koji su sljedbenici, a ne vodje (a samim time im je krivo sto u malim coporima mogu voditi, ali ocigledno nemaju personu jacu od nekih drugih koji recenicom zatalasaju pola foruma). Nedostatak paznje se zapravo svodi na druge koji su ljubomorni, a ne na osobe poput mene. Kontas? 
- Dori
A ti sebe smatras vodjom?nausnica wrote:@Dena, hm, e to je vec diskutabilno. Mislim da je tvoj odgovor zapravo namjenjen svima onima koji su sljedbenici, a ne vodje (a samim time im je krivo sto u malim coporima mogu voditi, ali ocigledno nemaju personu jacu od nekih drugih koji recenicom zatalasaju pola foruma). Nedostatak paznje se zapravo svodi na druge koji su ljubomorni, a ne na osobe poput mene. Kontas?
- Lace
glasam za saju...starog dobrog forumasa...poceo je ko bebara
na chatu i forumu sad je odrastao i naj mi je drazi od svih vas ( a ko ste vi zapravo?)
ne voli nista sto ima krzno
...inteligentan, zabavan, sladak
i izbjegava konflikte
a to sto ga ne mogu smjestiti ni u jednu posebnu godinu znaci samo jedno...dosli divlji, otjerali pitome...
ionako je forum otisao u kurac
pozz bebalo
a to sto ga ne mogu smjestiti ni u jednu posebnu godinu znaci samo jedno...dosli divlji, otjerali pitome...
ionako je forum otisao u kurac
pozz bebalo
- Lace
pa i oni su dobili vecinu glasova ...zato su i izabrani...a ako oni sa vecinom glasova ne valjaju nikome...to se moze preslikati i na tvoju vecinu glasova i zakljucak da ces vjerovatno odnjeti titulu naj persone na sa-x ali to ne znaci da ce ljudi biti zadovoljni tvojom pobjedomnausnica wrote:Nisam rekla da valjam ni da ne valjam vec da imam 6 bodova
i da se razumijemo...nemam nista protiv tebe
-
nausnica
Nemam nista protiv biti fazanom. Nova sam, to stoji. Puter, fazan, jaje, stagod.
Nije to ni bitno. Personality je personality, bio ti novi ili ne. A ako ljudi glasaju, znaci da si zapazen i pozitivan. Naravno da nikad svi ljudi nece moci biti zadovoljni. Jesmo li mi nakon ovih nasih BH izbora? Zar ima jos ljudi koji ocekuju da ce svi biti zadovoljni??? Zivot i personality izbor je nesto sasvim drugo od svega ovoga sto nabroja.
Nije to ni bitno. Personality je personality, bio ti novi ili ne. A ako ljudi glasaju, znaci da si zapazen i pozitivan. Naravno da nikad svi ljudi nece moci biti zadovoljni. Jesmo li mi nakon ovih nasih BH izbora? Zar ima jos ljudi koji ocekuju da ce svi biti zadovoljni??? Zivot i personality izbor je nesto sasvim drugo od svega ovoga sto nabroja.
- Lace
zapazena si radi velikog broja tema koje otvaras...koje "niko ne voli" a svi ih komentarisu...nisi zlonamjerna al si malo dosadna...kako s temama tako s pominjanjem sebe u trecem licunausnica wrote:Nemam nista protiv biti fazanom. Nova sam, to stoji. Puter, fazan, jaje, stagod.
a opet...ti si samu sebe nominovala sto je smijesno ali u tvom slucaju ima efekta
ti si od osoba koje se vode idejom "i antireklama je reklama" i "samo nek se prica"
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
prvo Lace, pozz long time no seeLace wrote:zapazena si radi velikog broja tema koje otvaras...koje "niko ne voli" a svi ih komentarisu...nisi zlonamjerna al si malo dosadna...kako s temama tako s pominjanjem sebe u trecem licunausnica wrote:Nemam nista protiv biti fazanom. Nova sam, to stoji. Puter, fazan, jaje, stagod.
Nije to ni bitno. Personality je personality, bio ti novi ili ne. A ako ljudi glasaju, znaci da si zapazen i pozitivan. Naravno da nikad svi ljudi nece moci biti zadovoljni. Jesmo li mi nakon ovih nasih BH izbora? Zar ima jos ljudi koji ocekuju da ce svi biti zadovoljni??? Zivot i personality izbor je nesto sasvim drugo od svega ovoga sto nabroja.ako je to odlika naj personality-a...onda si zasluzno u vodstvu i pobjednik
a opet...ti si samu sebe nominovala sto je smijesno ali u tvom slucaju ima efekta![]()
ti si od osoba koje se vode idejom "i antireklama je reklama" i "samo nek se prica"i deen je to radio
nausnica jeste sebe nominirala, ali joj to nisam brojala, jer sam u pravilima na nekoj od prethodnih strana navela da nema samonominacija
a imas pravo, svasta se dogadja s forumom, pa da vidimo i kako ce izbor za personality to pokazati
- Lace
znam da nisi brojala nominacijeBea_Trix wrote:prvo Lace, pozz long time no seeLace wrote:zapazena si radi velikog broja tema koje otvaras...koje "niko ne voli" a svi ih komentarisu...nisi zlonamjerna al si malo dosadna...kako s temama tako s pominjanjem sebe u trecem licunausnica wrote:Nemam nista protiv biti fazanom. Nova sam, to stoji. Puter, fazan, jaje, stagod.
Nije to ni bitno. Personality je personality, bio ti novi ili ne. A ako ljudi glasaju, znaci da si zapazen i pozitivan. Naravno da nikad svi ljudi nece moci biti zadovoljni. Jesmo li mi nakon ovih nasih BH izbora? Zar ima jos ljudi koji ocekuju da ce svi biti zadovoljni??? Zivot i personality izbor je nesto sasvim drugo od svega ovoga sto nabroja.ako je to odlika naj personality-a...onda si zasluzno u vodstvu i pobjednik
a opet...ti si samu sebe nominovala sto je smijesno ali u tvom slucaju ima efekta![]()
ti si od osoba koje se vode idejom "i antireklama je reklama" i "samo nek se prica"i deen je to radio
nausnica jeste sebe nominirala, ali joj to nisam brojala, jer sam u pravilima na nekoj od prethodnih strana navela da nema samonominacijarekla sam i zasto
tako da je ona zapravo nominirana kad je lolita_xx spomenula
![]()
a ostalo se broje kao glasovi
samo da uklonim nesporazume
a imas pravo, svasta se dogadja s forumom, pa da vidimo i kako ce izbor za personality to pokazati
-
FFK as Lucy01
Turbo folk je najslusanija muzika u BiH i na cijelom Balkanu. Je'l to znaci da je kvalitetna
BiH ima troclano, nacionalno vodjstvo i yebu kompletan BiH narod vec 12 godina u mozak. Je'l to znaci da su dobri i kvalitetni
Hitlera je slijedila cijela Njemacka
.....i sta....to on dobar
Nausnica za personality godine na ovom forumu ne znaci da je nausnica losa....ili dobra...ili kvalitetan forumash....znaci da svako dobija po zasluzi
a ako ona bude izabrana za personality godine, to samo pokazuje kvalitet SAX.......... 
BiH ima troclano, nacionalno vodjstvo i yebu kompletan BiH narod vec 12 godina u mozak. Je'l to znaci da su dobri i kvalitetni
Hitlera je slijedila cijela Njemacka
Nausnica za personality godine na ovom forumu ne znaci da je nausnica losa....ili dobra...ili kvalitetan forumash....znaci da svako dobija po zasluzi
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
glasaj za jednu osobu tech, i nema vise nominacijatech10 wrote:Meni su cjatke sve ove nase AFVZ zastupnice: Lucy01,mircerka, danas, anais, zena21, maccarona, dacinacurica, nebojeplavo, Infra,Bumbar, Michun
p.s. macca i ja smo bekvokali, ja sopran, ona tenor tako da se zna
- Bea_Trix
da, i jos nesto - oni koji su nominirali nekog, kao sto je to Lucy ucinila npr. ili irfo ili ja, imaju pravo glasati za nekog isto tako.
samo se ne moze dvaput glasati
samo se ne moze dvaput glasati
- Bea_Trix
sadasnja situacija:
InfraRedRidinghood - 7 bodova
nausnica - 6 bodova
shiljak - 6 bodova
saian - 2, 33 boda
pitt - 2 boda
MadamPiaNo - 2 boda
Hattab72 - 1 bod
sogan - 0,33 boda
irfan2 - 0, 33 boda
still hanging: danas, zoom66, nebojeplavo, sogan, bosmen, Sara_Le
InfraRedRidinghood - 7 bodova
nausnica - 6 bodova
shiljak - 6 bodova
saian - 2, 33 boda
pitt - 2 boda
MadamPiaNo - 2 boda
Hattab72 - 1 bod
sogan - 0,33 boda
irfan2 - 0, 33 boda
still hanging: danas, zoom66, nebojeplavo, sogan, bosmen, Sara_Le
-
_ambassador
ova recenica je treutno very "IN" na forumu...Lace wrote: ionako je forum otisao u kurac![]()
neznam valjda trebam izroviti teme i postove iz 2002 pa nadalje da vidim sta sam to propustio...
ja ne kontam, jeli neko direktno kriv za ovo, gdje su rjesenja i sprovoditelji istih?
a forum je iz dana u dan sve veci i posjeceniji, mislim da to zasluzuje bar malo postovanja...
lace, vise te volim na sherpama (mada ne znam sta si to tamo konkretno uradila
PS nedo bog da spomenes sherpe ovdje, imao sam priliku da vidim njihovu prolaznost na forumu. medjutim, bas kao i za nausnicu, meni su novitet od kojih najvise znam cijeniti improvizaciju i neizvjesnost
-
nausnica
Mislim da si sve rekla o sebi ovim svojim postom. Jos ti pure trebas jesti.Lace wrote:zapazena si radi velikog broja tema koje otvaras...koje "niko ne voli" a svi ih komentarisu...nisi zlonamjerna al si malo dosadna...kako s temama tako s pominjanjem sebe u trecem licunausnica wrote:Nemam nista protiv biti fazanom. Nova sam, to stoji. Puter, fazan, jaje, stagod.
Ljudi komuniciraju mislima i djelima, a ne rijecima. Cast onima koji znaju, a ima ih i na ovom forumu. Polako, i vi cete shvatiti sustinu dok jos malo porastete