Bijela tehnika Gorenje - Iskustva
Moderator: anex
- karanana
Bio sam u Bekovom salonu. Ok su masine na prvi pogled, imaju 5 god. garancije. jedino mi se ne svidja sto ih dosta ima centrifugu na ispod 1000 obrtaja te su tu lose ocjenjene, a meni treba brza centrifuga da mi se ves brze osusi jer ga nemam gdje susiti.
- chuchumbamayumbe
Moju mashinu zena rikta, ja samo bacim gache i charape u korpu za vesh, a uzmem cisto.sulesavic wrote:800 ili 1000 - isti je to vrag...
Ja svoju nikad dosad nisam na 1000 obrtaja narikt'o. Jednom prob'o, previše galamilo, žao mi komšija bilo, odlučio da više to ne koristim...
Jarane, Bog ih je dao za to, za rucka, djece, za gacha...mani se ti mashine i zenskih poslova...
Inace, nemam losih iskustava sa bilo kakvim uredjajima iz asortimana bijele tehnike.
Frizider Beko, fercera.
Shpore' Gorenje, kombo, rega, ocam'.
Mashina za vesh Zanussi, rega.
Mashina za sudje, Elektorlux, rega.
Bojleri Gorenje, rega.
Inace smo sve kupovali u Robotu i nismo nikada imali bilo kakvih problema, za razliku od mnogih koji se zale.
- chuchumbamayumbe
svega za markusulesavic wrote:Au, čovječe, šta napriča...
- Amazonka27
e da sam ti ja zena i da sam vidjela da si ovo napisao...klinac bi vise ikad imao i oprano i skuhano...radio bi ti meni ko pepeljuga i pitao trebal jos stachuchumbamayumbe wrote:Moju mashinu zena rikta, ja samo bacim gache i charape u korpu za vesh, a uzmem cisto.sulesavic wrote:800 ili 1000 - isti je to vrag...
Ja svoju nikad dosad nisam na 1000 obrtaja narikt'o. Jednom prob'o, previše galamilo, žao mi komšija bilo, odlučio da više to ne koristim...
Jarane, Bog ih je dao za to, za rucka, djece, za gacha...mani se ti mashine i zenskih poslova...
Inace, nemam losih iskustava sa bilo kakvim uredjajima iz asortimana bijele tehnike.
Frizider Beko, fercera.
Bojleri Gorenje, rega.
Inace smo sve kupovali u Robotu i nismo nikada imali bilo kakvih problema, za razliku od mnogih koji se zale.
- chuchumbamayumbe
To je i ona meni govorila i nesto pokusavala, u pocetku se opirala...ali je sada popustila i pomirila se sa sudbinom.Amazonka27 wrote:e da sam ti ja zena i da sam vidjela da si ovo napisao...klinac bi vise ikad imao i oprano i skuhano...radio bi ti meni ko pepeljuga i pitao trebal jos stachuchumbamayumbe wrote:Moju mashinu zena rikta, ja samo bacim gache i charape u korpu za vesh, a uzmem cisto.sulesavic wrote:800 ili 1000 - isti je to vrag...
Frizider Beko, fercera.
Bojleri Gorenje, rega.
U mojoj porodici zene sluze za odmor ratnika.
- chuchumbamayumbe
Na forumu, uglavnom.Amazonka27 wrote:a gdje li ti ratujes![]()