Besplatno povećanje grudi iliti džaba sise :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Ivy

#1 Besplatno povećanje grudi iliti džaba sise :)

Post by Ivy »

Internetski portal http://www.MyFreeImplants.com obećava da će platiti operaciju onim djevojkama koje se prijave na njihovu stranicu.

Princip je takav da se punoljetne djevojke besplatno prijave na stranicu, pošalju svoju sliku i objasne kakve grudi žele. Nakon toga prijavljuju se muškarci, također besplatno, koji im žele pomoći.

Lindzi (Lindsay) (22) iz Ohaja se prijavila i za četiri mjeseca sakupila 4.000 dolara potrebnih za povećanje grudi. Ona je samo jedna od 103 djevojke koje su povećale grudi zahvaljujući MyFreeImplantsu. Stranicu je pokrenuo dizajner Džejson Granstra (Jason Grunstra) iz Los Anđelesa 2005. godine, a do sada se prijavilo na hiljade djevojaka i desetine hiljada muškaraca koji žele pomoći.

Eto djevojke, pogotovo ove u dijaspori...dzaba sise! :D :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

evo, ja vec ispunila formular :oops:

nego, ne rekose jel mogu zene, ili samo punoljetne djevojke :D
Tesssa

Post by Tesssa »

a jel moze obrnut postupak? :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Tesssa wrote:a jel moze obrnut postupak? :D
podjoh isto pitanje postaviti :D :-) :-) :-)
Ivy

Post by Ivy »

to sam se i ja pitala! vjeruj. :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja znam da u Sarajevu moze. :D
Ivy

Post by Ivy »

mamica papucarka wrote:evo, ja vec ispunila formular :oops:

nego, ne rekose jel mogu zene, ili samo punoljetne djevojke :D
Can I sign up if I dont live in the United States?
Yes. But, since all funds collected on the website are in US dollars, when you enter the procedures into your list of goals you will want to enter the amount in US dollars (converted from of the klix cost in your country).

evo prilike i za Europu...ne moraš biti u USA woooohooo ...
ti si punoljetna ŽENA! :lol: :lol: :lol:
StLouis

Post by StLouis »

sta se jos podrazumjeva pod uvecavanjem ili smanjivanjem? :D slabo citam izmedju redova, nadgleda me sefica :oops: :D
Ivy

Post by Ivy »

mamica papucarka wrote:
jes al se plaća...ovo je džaba! nešto kao microfinance za silikone :D
Tesssa

Post by Tesssa »

mamica papucarka wrote:
ma znam i ja da može, al fale šoldi :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Sjooo ovih sisulja ... jedva dočekale da se pohvale :D
Ivy

Post by Ivy »

Dirty Harry wrote:Sjooo ovih sisulja ... jedva dočekale da se pohvale :D
suti ti. da ne bih ja lanula sta. :D
d2

Post by d2 »

mogu li ostaviti broj telefona, javljam se da besplatno ustanovim da li ste spremne za smanjivanje ? :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Povecavam ili smanjujem grudi masazom, uspeh zagarantovan za zenske osobe mladje od 35 godina.Uz kracu biografiju je potrebno i priloziti sliku i dokaz o punoletnosti, zbog izbegavanja mogucih pravnih problema.Devojke ili zene bez izrazenih hormonalnih problema imaju prednost.(maljavost oko usana smanjuje sanse za uspeh tretmana).
Ujedno podrzavam razvoj male privrede, stvarajuci uslove za osnivanje velikog broja pokretnih mlekara na Balkanu,a i sire.
Dojilje, a i one koje to zele da postanu, pobrinite se za svoju svetlu buducnost.

Image
fixer

Post by fixer »

kad citam komentere ovih cura koje su "uspjele", dodje mi ideja da im otvorimo josh jednu stranicu za uzgoj i implatanciju sivih celija u njihovu "ljusku"
mislim, muskarac jesam, i bude mi fino drzat velike sise u rukama, ali da mi je to presudno........ ja samo trazim rupu, skroman sam. :D
p.s. prijavljujem se za sive celije :D
fixer

Post by fixer »

Tesssa wrote:
mamica papucarka wrote:
ma znam i ja da može, al fale šoldi :D
tessa jaranice, stani, ne hiti. jesu stvarno toliko velike da ti smetaju? moze li pomoci akcija da nadjemo nekog da ih udomi? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

fixer wrote:kad citam komentere ovih cura koje su "uspjele", dodje mi ideja da im otvorimo josh jednu stranicu za uzgoj i implatanciju sivih celija u njihovu "ljusku"
mislim, muskarac jesam, i bude mi fino drzat velike sise u rukama, ali da mi je to presudno........ ja samo trazim rupu, skroman sam. :D
p.s. prijavljujem se za sive celije :D
fakat :roll:

oni koji su ikad lezali na operacionom stolu, oporavljali se od anestezije i rezova hiruruskog skalpela na tijelu, ili oni koji su iole upoznati s tim kako to izgleda znaju sta to stvarno znaci :roll: ne razumijem fakat da bi neko/A dobrovoljno preuzela rizike koji su sastavni dio jednog takvog poduhvata eto samo zato da bi vidjela malo manje svojih noznih prstiju :roll: a tek rizici kojima se izlaze stavljanjem strane materije u organizam :roll: ko je ikad vidio kako izgleda kad silikon rikne zna o cemu govorim.....

The latest study, from University Hospital in Amsterdam, found that between 1988 and 1995, 182 patients had their silicone implant replaced, repositioned or removed one to three times. As many as 50 per cent of implants aged seven to 10 years showed gel bleed or rupture. In fact, rupture proved to be even more common than gel bleed (JAMA, 1988; 279: 567).

Uz to ne mogu da ne povezem ovo s pricom s jedne druge teme (@lady, gdje si sta ima :D) o tome kako su zene same sebi nekad najveci neprijatelji u toj nekoj borbi za ravnopravnost :roll: zaista je jadno i bjedno vidjeti na sta su sve zene spremne tj do koje mjere same sebe ponizavaju (a lafu muskarci su ti opsjednuti velicinom :roll: :oops: how yes no) - CIKO CIKO KUPI MI NOVE SISE :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Ima'l koja stranica za chunu, da se i ja upisem u "Klub20"!?!? :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

chuchumbamayumbe wrote:Ima'l koja stranica za chunu, da se i ja upisem u "Klub20"!?!? :D
:D
moracu te razocarati. te operacije cine cunu duzom samo u "opustenom" stanju :D ne more biti veca no sto jeste kada se digne. zelim napomenuti da ja nisam nista produzavao niti razmisljao o tome, samo sam gledao tv-program o operacijama "gone wrong". jedan lik je ostao impotentan nakon neuspjele operacije.
Saian

Post by Saian »

Ivy wrote:
kako obrnut? zhene placaju mushkarcima smanjenje dlanova (kao hvatnih povrshina)? :D :D :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Saian wrote:
Ivy wrote:
kako obrnut? zhene placaju mushkarcima smanjenje dlanova (kao hvatnih povrshina)? :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

oplahak, jaix :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:
Ivy wrote:
a kakvih budala ima vjerujem da bi jednako profitabilna bila stranica "SPRIJECI ME DA SMANJIM GRUDI" :D :D :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

bogami... ja nemam nikakvih prituzbi :D

sasvim zadovoljna, po svojim vlastitim standardima :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Malo je zena (ako uopste postoje) koje mogu reci da su totalno zadovoljne svojim izgledom. Vjerovatno ih je vise onih koje nisu zadovoljne izgledom ali ne dovoljno da se podvrgnu operaciji.

Medjutim, zivimo u dobu kada je operacija grudi postala rutinska (ovde gdje ja zivim, sama operacija traje od 1.5-2 sata i kuci se ide odmah nakon budjenja iz anestezije), finansijski dostupna ($3.500-6.000) i vec poznato u krugovima od 18-25 godina, veoma pozeljna...

Jesam li protiv? U biti nisam-sta ko radi sa svog tijela je njegova licna stvar. Generalno sam protiv normi koje drustvo namece-da su zena sa velikim sisama sexualno pozeljnije od onih sa malim. Ko je i zasto nametnuo takav dojam :? nemam pojma.....a nije ni vazno. Nedavno sam procitala post jedne forumasice u kojem tvrdi da je originalna borba emancipacije vec odavno potisnuta u drugi plan i da su sada na redu neke druge vrijednosti. Evo jedne koja je vrijedna borbe da se promijeni-svakodnevno bombardovanje djevojcica "idealnim" zenama sa TV koje su 1. anoreksicne i 2. sa ogromnim sisama.....
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

FFK as Lucy01 wrote:Malo je zena (ako uopste postoje) koje mogu reci da su totalno zadovoljne svojim izgledom. Vjerovatno ih je vise onih koje nisu zadovoljne izgledom ali ne dovoljno da se podvrgnu operaciji.
ovo vazi i za muskarce, samo se mi pravimo mangupi.
:D
Post Reply