fixer wrote:kad citam komentere ovih cura koje su "uspjele", dodje mi ideja da im otvorimo josh jednu stranicu za uzgoj i implatanciju sivih celija u njihovu "ljusku"
mislim, muskarac jesam, i bude mi fino drzat velike sise u rukama, ali da mi je to presudno........ ja samo trazim rupu, skroman sam.
p.s. prijavljujem se za sive celije

fakat
oni koji su ikad lezali na operacionom stolu, oporavljali se od anestezije i rezova hiruruskog skalpela na tijelu, ili oni koji su iole upoznati s tim kako to izgleda znaju sta to stvarno znaci

ne razumijem fakat da bi neko/A dobrovoljno preuzela rizike koji su sastavni dio jednog takvog poduhvata eto samo zato da bi vidjela malo manje svojih noznih prstiju

a tek rizici kojima se izlaze stavljanjem strane materije u organizam

ko je ikad vidio kako izgleda kad silikon rikne zna o cemu govorim.....
The latest study, from University Hospital in Amsterdam, found that between 1988 and 1995, 182 patients had their silicone implant replaced, repositioned or removed one to three times. As many as 50 per cent of implants aged seven to 10 years showed gel bleed or rupture. In fact, rupture proved to be even more common than gel bleed (JAMA, 1988; 279: 567).
Uz to ne mogu da ne povezem ovo s pricom s jedne druge teme (@lady, gdje si sta ima

) o tome kako su zene same sebi nekad najveci neprijatelji u toj nekoj borbi za ravnopravnost

zaista je jadno i bjedno vidjeti na sta su sve zene spremne tj do koje mjere same sebe ponizavaju (a lafu muskarci su ti opsjednuti velicinom

how yes no) - CIKO CIKO KUPI MI NOVE SISE