Azel France i ostale prodavnice :-))))

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
amrino

Post by amrino »

nadia wrote:Jooj amrino a u kojem je to???
Na Dobrinji- prostor bivse Bagatele...preko puta gimnazije...a ako bas ne znas taj dio grada...dodjes do Merkatora i pitas nekoga- svi znaju gdje je. :D
nadia

Post by nadia »

Ma daleko, ja na zalost stizem samo do ovog na carsiji koji je izgleda najslabiji
amrino

Post by amrino »

nadia wrote:Ma daleko, ja na zalost stizem samo do ovog na carsiji koji je izgleda najslabiji
Ma taj jest ubjedljivo najslabiji ali...ima i onaj na Grbavici...to nije tako daleko...kod pijace.
A kad budes imala vremena sjednes fino na komercijalu...i eto te za 15-20 min na Dobrinji...isplati se... :D
Pearl

Post by Pearl »

nadia wrote:Ma daleko, ja na zalost stizem samo do ovog na carsiji koji je izgleda najslabiji
i ja sam skontala da jedne subote moram do zare/bagatele/brossa/dm-a na dobrinju.... samo ne znam kad...

a ovaj na carsiji radi do 6.. tako da mi treba teleporter da bih i do njega stigla s posla..:(:(

dok ja dodjem, sve ce se rasprodati..:(
Pearl

Post by Pearl »

amrino wrote:
Ma taj jest ubjedljivo najslabiji ali...ima i onaj na Grbavici...to nije tako daleko...kod pijace.
A kad budes imala vremena sjednes fino na komercijalu...i eto te za 15-20 min na Dobrinji...isplati se... :D
uhh.. gdje je taj tacno? prodjih neki dan i nisam nista vidjela :(
nadia

Post by nadia »

A da mi organizujemo ekskurziju na Dobrinju :D Krenemo komercijalom sa carsije i kupimo se dalje, na kraju, ulazi nas u Azel 15 i strateski se rasporedimo 8)
Pearl

Post by Pearl »

nadia wrote:A da mi organizujemo ekskurziju na Dobrinju :D Krenemo komercijalom sa carsije i kupimo se dalje, na kraju, ulazi nas u Azel 15 i strateski se rasporedimo 8)
hahahahaha... moze.. ako nista, da drugim zenama ne damo prici.. a onda demokratki dijelimo krpise: svaka ima pravo jednu stvar da bira, pa u krug :D:D
amrino

Post by amrino »

Pearl wrote:
amrino wrote:
uhh.. gdje je taj tacno? prodjih neki dan i nisam nista vidjela :(
Joj kako da ti objasnim...ne znam imena ulica...tamo onaj djavo gdje se tepisi i etisoni prodaju...udjes u tu ulicu zavrnes odmah lijevo i eto ga u prolazu...
nadia

Post by nadia »

Haha onda Pearl mozemo organizovati ceku pred azelom, kad stigne nova roba ulecemo i okupiramo :D :D
amrino

Post by amrino »

nadia wrote:Haha onda Pearl mozemo organizovati ceku pred azelom, kad stigne nova roba ulecemo i okupiramo :D :D
Ma jok, bolje organizovati tako da nova roba dodje maksuz za nas- narucimo se fino jednom sedmicno i kad dodjemo ima da zamandale vrata i puste nas u magacine!!! :D
nadia

Post by nadia »

I to u kasnim nocnim satima, a doci cemo u kupacim da nam je lakse probavat sve 8)
mala-i

Post by mala-i »

samo da se prijavim da sam ponosna vlasnica pomenute kožne jakne.marka e-stradivarius (dio inditexa kao i zara), cijena 50 KM.

i haljina komada tri, 100% svila, jedna siva, jedna crna jedna šarena :D

i da se pohvalim svojim novim baletankama-starkama :D it top shopa u zagrebu za 25 KM

Image

vakve.samo žute i umjesto ove zakačke imaju mašnicu...
amrino

Post by amrino »

Blago ti se... :D

Odoh danas u Zaru- da sebi nesto poklonim za 8.mart- a citajuci ovo...otvorio mi se apetit pa ce bit po djepu... :D
nadia

Post by nadia »

Joj mala-i i meni si otvorila apetit :( al sam prikovana za komp ne mogu sad u potraznju, a bolje mi je za novcanik :D
Rania

Post by Rania »

Zara na Grbavici je u prizemlju zgrade koja gleda na pijacu. tacno preko puta zatvorene trznice..
lolita_xx

Post by lolita_xx »

ej nadia hvala ti puno...bas danas sam skontala tu prodavnicu...a gdje je najbolja ta zara,jel na dobrinji??
mala-i

Post by mala-i »

lolita_xx wrote:ej nadia hvala ti puno...bas danas sam skontala tu prodavnicu...a gdje je najbolja ta zara,jel na dobrinji??
ubjedljivo najbolja
amrino

Post by amrino »

Joj zene...kao sto sam i rekla...juce poslije posla- pravac Zara na Dobrinji....
Kupila sam divnu bluzicu, tirkizno plavu, na preklop s volanima...(15 KM) i svilenu haljinu da padnes na dupe...bez...sa velikim smedjim cvjetovima, mali rukavici...u slilu Merlinke...(30 KM)
Sretna sam... :D
nadia

Post by nadia »

A gdje se nalazi Azel u Zenici i kakvo je stanje subotom, moze li mu se prici, ili moram bodyguarda kakvog nabildanog povest :D
Kontam sutra s mamom malo do Zenice pa da vidim....
amrino

Post by amrino »

nadia wrote:A gdje se nalazi Azel u Zenici i kakvo je stanje subotom, moze li mu se prici, ili moram bodyguarda kakvog nabildanog povest :D
Kontam sutra s mamom malo do Zenice pa da vidim....
Nalazi se na zadnjem spratu robne kuce Bosna...u centru grada...samo nemoj se iznenaditi jer je Azel u Ze daleko najneuglednijeg izgleda...ali je zato i ubjedljivo najjeftiniji :D
Subotom obicno dolazi roba...(pripazi se :D ) a radi do 14.00 h
Sretno!
zauzeto

Post by zauzeto »

amrino wrote:Joj zene...kao sto sam i rekla...juce poslije posla- pravac Zara na Dobrinji....
Kupila sam divnu bluzicu, tirkizno plavu, na preklop s volanima...(15 KM) i svilenu haljinu da padnes na dupe...bez...sa velikim smedjim cvjetovima, mali rukavici...u slilu Merlinke...(30 KM)
Sretna sam... :D
Blago tebi, bas ti zavidim. Ja sam isla vise puta na Dobrinju i nikad nista nisam nasla za sebe. Mozda zato sto nemam zivaca preturati previse po stvarima. Ali zato sam sestricnoj kupila divnih stvari. Za djecu imaju bas slatkih stvarcica a po povoljnim cijenama. :skoljka:
Ontario_layde

Post by Ontario_layde »

:) moja sestra radi u zari na dobrinji,ima fakat fine robe moze se izabrati.Samo treba potrefiti kad im tek stigne roba,nije skupo a fine krpice.I sto mi se najvise svidja bude samo par majica, tako da znas da pola grada nece nositi tu istu maju,ili tole ne bitno,A kvalitet je super ja uvijek nadjem ponesto za sebe :D :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Ontario_layde wrote::) moja sestra radi u zari na dobrinji,ima fakat fine robe moze se izabrati.Samo treba potrefiti kad im tek stigne roba,nije skupo a fine krpice.I sto mi se najvise svidja bude samo par majica, tako da znas da pola grada nece nositi tu istu maju,ili tole ne bitno,A kvalitet je super ja uvijek nadjem ponesto za sebe :D :D
Zna li tvoja sestra hoce li i ubuduce dolaziti Zarina garderoba u BiH ili su ovo bile neke zalihe i nema vise???
flora.sa

Post by flora.sa »

u povjerenju...u Sa se uskoro otvara Vero Moda :wink:
inspire_me

Post by inspire_me »

flora.sa wrote:u povjerenju...u Sa se uskoro otvara Vero Moda :wink:
Ako je na isti fol Zare, za mustuluka si :D :D
Post Reply