Ako neko od vas zna za stranicu/e javite... zuri mi se.
Hvala.
Moderator: anex
ako ih nazovem sa njima se moram peglati pola sata a preko net-a mogu sama birati vrijeme koje mi odgovara.belan08 wrote:Telefon majka!
tebe niko ne bi ukrao i da prenocis, a i da te ukrade usrecio bi se nemoj pitatcHupjahalic@ wrote:ako ih nazovem sa njima se moram peglati pola sata a preko net-a mogu sama birati vrijeme koje mi odgovara.belan08 wrote:Telefon majka!![]()
zadnjih 7 godina sam svaki put sama sebi kartu narucila, pa cu i sada.![]()
nedavno je, cini mi se, @pape putovao iz Zg za Bosnu.jel` prenocio na zeljeznickoj stanici
![]()
ako nemas kakav prijedlog onda ne kvari chupkinu temu.mostarac wrote:tebe niko ne bi ukrao i da prenocis, a i da te ukrade usrecio bi se nemoj pitat![]()
![]()
![]()
![]()
Croatia od 2003 ima E-Ticket!AvionskeKarte.com wrote:Za sada nemas opciju za E ticket na Croatia Airlines samo mozes da napravis Pre-Paid Ticket.
Za Buduce planove posjeti http://www.AvionskeKarte.com ili nam se javi na 1-888-300-8808 a mi cemo da se pobrinemo za sve ostalo
Avionske karte za sve destinacije Svijeta
Dobrodošao u kapitalizam i slobodno tržište.test01 wrote:Kako to da cro-air leti za Sarajevo ne samo iz Zagreba vec i ostalih evropskih gradova(npr. Njemacka)?
To je trziste Air Bosne i gube puno zato.
Poenta je u tome da bez dozvole (dali drzave ili nekog drugog),strana kompanija na to nema pravo ili mora postojati reciprotitet,ne znam tacno,a domaca gubi puno.Zanima me zasto je to tako.Jesu li npr.kapaciteti Air Bosne premali ili....?JimboJonez wrote:Dobrodošao u kapitalizam i slobodno tržište.test01 wrote:Kako to da cro-air leti za Sarajevo ne samo iz Zagreba vec i ostalih evropskih gradova(npr. Njemacka)?
To je trziste Air Bosne i gube puno zato.