Avionske el. karte Zagreb-Sarajevo

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
cHupjahalic@

#1 Avionske el. karte Zagreb-Sarajevo

Post by cHupjahalic@ »

Jucer sam googlala i nasla samo 1-2 stranice gdje je moguce naruciti kartu Zagreb-Sarajevo putem interneta, ali nigdje nisam mogla naci opciju da biram elektronsku avionsku kartu. :-)
Ako neko od vas zna za stranicu/e javite... zuri mi se. :D

Hvala. :)
belan08

Post by belan08 »

Telefon majka! :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

belan08 wrote:Telefon majka! :lol:
ako ih nazovem sa njima se moram peglati pola sata a preko net-a mogu sama birati vrijeme koje mi odgovara. :-)
zadnjih 7 godina sam svaki put sama sebi kartu narucila, pa cu i sada. :D

nedavno je, cini mi se, @pape putovao iz Zg za Bosnu. :D jel` prenocio na zeljeznickoj stanici :? :D
mostarac

Post by mostarac »

cHupjahalic@ wrote:
belan08 wrote:Telefon majka! :lol:
ako ih nazovem sa njima se moram peglati pola sata a preko net-a mogu sama birati vrijeme koje mi odgovara. :-)
zadnjih 7 godina sam svaki put sama sebi kartu narucila, pa cu i sada. :D

nedavno je, cini mi se, @pape putovao iz Zg za Bosnu. :D jel` prenocio na zeljeznickoj stanici :? :D
tebe niko ne bi ukrao i da prenocis, a i da te ukrade usrecio bi se nemoj pitat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

mostarac wrote:tebe niko ne bi ukrao i da prenocis, a i da te ukrade usrecio bi se nemoj pitat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako nemas kakav prijedlog onda ne kvari chupkinu temu. :x :D
AvionskeKarte.com

Post by AvionskeKarte.com »

Za sada nemas opciju za E ticket na Croatia Airlines samo mozes da napravis Pre-Paid Ticket.

Za Buduce planove posjeti http://www.AvionskeKarte.com ili nam se javi na 1-888-300-8808 a mi cemo da se pobrinemo za sve ostalo

Avionske karte za sve destinacije Svijeta
Koshpa

Post by Koshpa »

ja koliko znam Croatia airlines ima Elektronske karte, prosurfaj malo bolje :) http://www.croatiaairlines.com
jefferson

Post by jefferson »

AvionskeKarte.com wrote:Za sada nemas opciju za E ticket na Croatia Airlines samo mozes da napravis Pre-Paid Ticket.

Za Buduce planove posjeti http://www.AvionskeKarte.com ili nam se javi na 1-888-300-8808 a mi cemo da se pobrinemo za sve ostalo

Avionske karte za sve destinacije Svijeta
Croatia od 2003 ima E-Ticket!
kako znam? Ja kupovo!
zemo_online

Post by zemo_online »

Kako to da cro-air leti za Sarajevo ne samo iz Zagreba vec i ostalih evropskih gradova(npr. Njemacka)?
To je trziste Air Bosne i gube puno zato.
JimboJonez

Post by JimboJonez »

test01 wrote:Kako to da cro-air leti za Sarajevo ne samo iz Zagreba vec i ostalih evropskih gradova(npr. Njemacka)?
Dobrodošao u kapitalizam i slobodno tržište.
zemo_online

Post by zemo_online »

JimboJonez wrote:
test01 wrote:Kako to da cro-air leti za Sarajevo ne samo iz Zagreba vec i ostalih evropskih gradova(npr. Njemacka)?
Dobrodošao u kapitalizam i slobodno tržište.
Poenta je u tome da bez dozvole (dali drzave ili nekog drugog),strana kompanija na to nema pravo ili mora postojati reciprotitet,ne znam tacno,a domaca gubi puno.Zanima me zasto je to tako.Jesu li npr.kapaciteti Air Bosne premali ili....?
Zasto Cro-air ne leti npr. Budimpesta-Frankfurt ili Beograd-Frankfurt itd.To rade domace srpske i madjarske Air kompanije.
Post Reply