Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozivamo Vas da prisustvujete akciji „Besplatnih zagrljaja“ koju organiziraju volonteri Fondacije „Krila nade“ u Sarajevu, u srijedu 14. februara 2007. Akcija će se odvijati na platou ispred Sarajevske Katedrale od 13 do 17 sati.
Ideju za ovu akciju dobili smo putem interneta i portala sarajevo-x.: U čitavom svijetu se organiziraju kampanje „Besplatnih zagrljaja“ no mi je ne nazivamo tako zato što ona u našem slučaju, nije svrha sama po sebi. Ova akcija „Besplatnih zagrljaja“ predstavlja početak volonterskog programa naše Fondacije za ovu godinu. Ovom akcijom želimo promovisati volonterski rad i pokazati kako je malo potrebno da učinimo nekoga sretnim – posebno na ovaj dan koji je planetarno poznat kao Dan zaljubljenih i ljubavi.
zelenooka blogerica wrote:Drage sugradjanke i sugradjani!
Pozivamo Vas da prisustvujete akciji „Besplatnih zagrljaja“ koju organiziraju volonteri Fondacije „Krila nade“ u Sarajevu, u srijedu 14. februara 2007. Akcija će se odvijati na platou ispred Sarajevske Katedrale od 13 do 17 sati.
Ideju za ovu akciju dobili smo putem interneta i portala sarajevo-x.: U čitavom svijetu se organiziraju kampanje „Besplatnih zagrljaja“ no mi je ne nazivamo tako zato što ona u našem slučaju, nije svrha sama po sebi. Ova akcija „Besplatnih zagrljaja“ predstavlja početak volonterskog programa naše Fondacije za ovu godinu. Ovom akcijom želimo promovisati volonterski rad i pokazati kako je malo potrebno da učinimo nekoga sretnim – posebno na ovaj dan koji je planetarno poznat kao Dan zaljubljenih i ljubavi.
obavezno snimite..da vidimo i mi ostali koji necemo moci da se grlimo
Bice to gozba za perverznjake raznih kalibara a naci ce se vjerovatno i pokoja usamljena dusa sto ce zaplakati u zagrljaju (jel' to ciljna grupa kampanje?)
urbanagerila wrote:Ja cu ih kulturno pozvati kod mene da se ne grlimo po ulici ... sta ce ljudi reci ....
pa ako vam nije mrsko, snimite i te susrete
dakako neg snimit a ne ko prosli put da mi zamalo dodju glave... da nebi snimaka bilo bi silovanje ovako svi su mogli vidjeti da su se same skinule ... od tada uvjek snimam .... ko bi mu ga znao ...
Sogan wrote:Bice to gozba za perverznjake raznih kalibara a naci ce se vjerovatno i pokoja usamljena dusa sto ce zaplakati u zagrljaju (jel' to ciljna grupa kampanje?)
Ne, nisi u pravu!!! Ciljna grupa kampanje su zaposleni sa platom vecom od 2000 KM, penzioneri sa penzijom od 600 KM i studenti sa sedmicnim dzeparcem od 250 KM....