agencije za organizovanje party-ja

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alias

#1 agencije za organizovanje party-ja

Post by alias »

hej ljudi, imam pitanje, pa ako neko zna neka mi odgovori :)

zna li iko gdje u sarajevu postoje agencije za organizovanje party-ja, event-ova, vjencanja, rodjendana, dakle ono svega sto spada u proslavu? ajd ako znate, navedite mi koje su to, i po mogucnosti ostavite stranice, mail ili obicne adrese :) .. ako ne moze samo i naziv.. :-D

et, hvalaaaaaaaaaaaaaaa :D

:music2:

:run:
burekodsira

#2 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by burekodsira »

ako treba klaun/animator za djecije rodjendane i proslave imam prijateljicu koja to izvrsno radi.
pitt

#3 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by pitt »

ne znam da J Lo nije zauzeta ovih dana :D :D
nego, ja bih ti savjetovao da ako nije sta poslovno (pa da mora biti malo sminke) sam to odradis sa par prijatelja. Skontate par ideja i zamolis da ti pomognu. jeftinije ces proci a i prijatelji cijene da si ih zamolio za pamoc za nesto sto ti je vazno bilo.
alias

#4 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by alias »

prvo zensko sam..heheheh.. i ne pitam zbog toga, nego bas zato sto uzivam u tome, htjela bih da se zaposlim tamo, da razvijem kako bi rekli strucno my skills.. a onda planiram svoju agenciju da otvorim, al prvo da vidim kako uopste kod nas ide sa radom toga, tj. da li se isplati.. :D :D
k3Ra

#5 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by k3Ra »

nije to losa ideja uopste.. ako ces u biznis a treba ti saradnik zovi :D
alias

#6 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by alias »

k3Ra wrote:nije to losa ideja uopste.. ako ces u biznis a treba ti saradnik zovi :D

heheheh m ima jos vremena do toga.. za sad bi samo da radim u nekoj od vec postojecih heheh al ostacemo u kontaktu da te mogu zovnuti jednog lijepog suncanog dana heheheheh :razz: :razz: :lol:

ludacha

#7 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by ludacha »

al eto nek si dala ideju drugima :D dok se ti nakanis :lol:
alias

#8 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by alias »

ludacha wrote:al eto nek si dala ideju drugima :D dok se ti nakanis :lol:

mah.. bas ce ga neko otvoriti heheh, a u biti postoje vec neke agencije, pa ono.. svejedno heheh maaada, ja cu najbolje poslovati hahahahahha :P :P :D :D

melb26sa

#9 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by melb26sa »

alias wrote:hej ljudi, imam pitanje, pa ako neko zna neka mi odgovori :)

zna li iko gdje u sarajevu postoje agencije za organizovanje party-ja, event-ova, vjencanja, rodjendana, dakle ono svega sto spada u proslavu? ajd ako znate, navedite mi koje su to, i po mogucnosti ostavite stranice, mail ili obicne adrese :) .. ako ne moze samo i naziv.. :-D

Ok, ja sam se samo sjetila ProEvent agencije - mi smo je koristili za konferencije i sastanke, ali vjerovatno rade i ostalo. Mislim da su negdje na Alipasinom sa uredom.
alias

#10 Re: agencije za organizovanje party-ja

Post by alias »

melb26sa wrote:
alias wrote:hej ljudi, imam pitanje, pa ako neko zna neka mi odgovori :)

Ok, ja sam se samo sjetila ProEvent agencije - mi smo je koristili za konferencije i sastanke, ali vjerovatno rade i ostalo. Mislim da su negdje na Alipasinom sa uredom.

tnx :D :-)

Post Reply