Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo Vanish je uklonio dobar dio fleka (mada je ostalo još malo), ali po principu direkt na mrlju pa trljaj-cijedi-pusti da odstoji.
Na pakovanju im piše da se to može raditi max 10 minuta, a ja se smarala dan i pol.
Kupaći je inače divan (woman secret), al im stvarno ne vrijedi para. Radije u golaće nego opet platit toliko
pa paziti na svaku sitnicu i rupicu koja se napravi
Za uklanjanje mrlja sredstvo KH7 za uklanjanje mrlja. Naprskati, ostaviti da odstoji 20-tak min i istrljati. Ako ne uspije skinuti sve, ponoviti. Isprobano. Toplota samo setuje mrlju u odjecu.
upomocc
zavjese
postoji li ikakav trik da ovo čudo klizi u komadu, a ne 3 po 3 po 3 po 4 po 5cm, da ne zapinju one kukice u šini?
lakše je okrečit svod sikstinske kapele
zijancer wrote:upomocc
zavjese
postoji li ikakav trik da ovo čudo klizi u komadu, a ne 3 po 3 po 3 po 4 po 5cm, da ne zapinju one kukice u šini?
predebele klizaci...ili promjeni zakacke ili silikonski sprej kupi i naspricaj
zavjese
Ma ja sam stavila stange umjesto klasicne karnize
Jebo ti ono visesatno nabijanje i penjanje na vitrine i vucaranje a o spadanju u masini da ne govorim
BadSanta wrote:Evo Vanish je uklonio dobar dio fleka (mada je ostalo još malo), ali po principu direkt na mrlju pa trljaj-cijedi-pusti da odstoji.
Na pakovanju im piše da se to može raditi max 10 minuta, a ja se smarala dan i pol.
Kupaći je inače divan (woman secret), al im stvarno ne vrijedi para. Radije u golaće nego opet platit toliko
pa paziti na svaku sitnicu i rupicu koja se napravi
U DM-u kupis Denkmit weiss tucher, salvetice za izbjeljivanje- k'o oni hvatači boja, samo su ove za izbjeljivanje..Odlicne su za bijele zavjese ili bilo sta cemu treba povratiti bjelinu..
zavjese
Ma ja sam stavila stange umjesto klasicne karnize
Jebo ti ono visesatno nabijanje i penjanje na vitrine i vucaranje a o spadanju u masini da ne govorim
uspjelo je sa manjim zakačkama, eto me da plačem kad bude vrijeme za mašinu
a što se tiče izbjeljivanja tkanina, super je domestos (ali ovo vrijedi samo za bijelu boju, skida i osušeni sok od cvekle )
mislim da mi osoba kojoj sam dala podatke da može daljinski ući u moj kompjutor......... svi podaci.......da mi popravi neke probleme ........kako spriječiti da to više nemože .............. help savjet
Ima li neko iskustvo kako ocistiti korektor (za olovku ) onaj bijeli. Prosuo se po crnim antilop cizmama i probala sam skoro sa svim sredstvima, ali se ne skida. Da li je to uopste moguce skinuti? Please, help
drugarica ovo kad koristiš koristi samo kad si doma i pred tobom, kad završi deinstaliraš i izbrišeš, kad zatrebaš opet skineš i instaliraš i dobiješ novi login i kod. Ovako ti je najsigurnije
Perla7419 wrote:Ima li neko iskustvo kako ocistiti korektor (za olovku ) onaj bijeli. Prosuo se po crnim antilop cizmama i probala sam skoro sa svim sredstvima, ali se ne skida. Da li je to uopste moguce skinuti? Please, help
drugarica ovo kad koristiš koristi samo kad si doma i pred tobom, kad završi deinstaliraš i izbrišeš, kad zatrebaš opet skineš i instaliraš i dobiješ novi login i kod. Ovako ti je najsigurnije
teamviewer nije obavezno instalirati... samo pokrenes bez instalacije, das pristupne podatke, cim zavrsi sa poslom, zatvoris teamviewer i to je to...
Perla7419 wrote:Ima li neko iskustvo kako ocistiti korektor (za olovku ) onaj bijeli. Prosuo se po crnim antilop cizmama i probala sam skoro sa svim sredstvima, ali se ne skida. Da li je to uopste moguce skinuti? Please, help
imaš dvije opcije za pokušaj:
1: tj. sama: rašpa za nokte, lagano izbrusit, ocistit nekom starom četkicom za zube i dovršit kvalitetnom gumicom, onom starom bijelom, ne ovim modernima i opet četkica za zube.
2:odnijet na kemijsko čišćenje
Kupio sinu torbu aktovku, al smrdi na nesta u p.m. Probo razne savjete sa neta, sirKe, soda, so, kesice caja, kafa,... Imal gdje kakav sprej kupiti da neutralise ovo. Hvala