Kulinarstvu
Kozmetici
Dijetama
Domacoj Apoteci
Dajte i vi po koji savjet
Moderator: anex
Duhovni Vođa wrote:imas li kakav koristan savjet kako da ja sta naguzim veceras?
Hmm bijeli ručnik.shipak wrote:E mene interesuje kako da očistim sa bijelog peškira crni flomaster?!
Probala sam sa onim bijelim Vanishom i samo sam uspjela da mi se pojave neke žućkaste fleke koje se poslije isperu nakon nekoliko otkuhavanja u mašini.
Imaš li ti kakav savjet, da nam d2 bude sretan i zadovoljanmCompos_Sui wrote:jao kad d2 vidi ovu temu..nigdje kraja njegovoj sreci![]()
![]()
jao jao jao ali danas mi nije rodjendan, hvala na divnom poklonu - ovoj temi, dodacu je u favorites listu, bolje citati o savjetima za mlade kucanice nego o polarizaciji na temu - pederluk ili ne u drustvu.Compos_Sui wrote:jao kad d2 vidi ovu temu..nigdje kraja njegovoj sreci![]()
![]()
d2 wrote:jao jao jao ali danas mi nije rodjendan, hvala na divnom poklonu - ovoj temi, dodacu je u favorites listu, bolje citati o savjetima za mlade kucanice nego o polarizaciji na temu - pederluk ili ne u drustvu.Compos_Sui wrote:jao kad d2 vidi ovu temu..nigdje kraja njegovoj sreci![]()
![]()
e bas htjedoh pitati isto, hvala punovajkrem wrote:d2 wrote:jao jao jao ali danas mi nije rodjendan, hvala na divnom poklonu - ovoj temi, dodacu je u favorites listu, bolje citati o savjetima za mlade kucanice nego o polarizaciji na temu - pederluk ili ne u drustvu.Compos_Sui wrote:jao kad d2 vidi ovu temu..nigdje kraja njegovoj sreci![]()
![]()
Kako vratiti zutu...ili zelenu boju...ili neku ne znam ni ja tacno prostiracima