Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo mi srce vec lupa od srece, vec se zamisljam u tom raju, i kontam koji mi je budzet
nadam se da vas ima koji ste vec posjetili sajam, i da cete podijeliti utiske s nama kojima to slijedi tek za vikend sta valja, sta ne valja, gdje se posebno treba zaustaviti, kakve su cijene itd itd
e nemoj se puno radovati. sve mi se cini da je sahinpasic ovo organizovao kako bi se kotarisao starih zaliha, npr. na njihovom standu ima tovar knjiga vezanih za racunare, a vecina ih je pozutjela najjeftinije su knjige koje su izlazile uz vecernji list ili neke slicne novine. citav sleper i sve po 3 km. strucne literature na prste nabrojati. gdje god poviris doceka te buljuk da vincijevog koda i knjiga slicne tematike. cijene uopste nisu pristupacne, npr. biblioteka dani prodaje knjige po 7 km, a sva posljednja izdanja su bila po 5 km na trafikama. meni najinteresantniji stand je vbz-ov ali su cijene katastrofa. jos kazu da je to snizeno. knjige izmedju 20 i 30 km generalno, ono sto valja (relativno) je skupo.
ali cu opet ici
Joj sad cu ja ko svekrva...A nije vam puno dati 30 KM za maskaru...? Pa ne moze dzaba jmm...Mislim da cu ici tek u subotu, ako im tad sta ostane na standovima. Zna li neko sta nudi VBZ?
debela wrote: meni najinteresantniji stand je vbz-ov ali su cijene katastrofa. jos kazu da je to snizeno. knjige izmedju 20 i 30 km generalno, ono sto valja (relativno) je skupo.
ali cu opet ici
ali njihova izdanja obicno imaju tvrde korice i normalna cijena im je od 40 pa do 100 KM npr Che Guevara mekih korica je bio 94KM jer je knjiga tonu teska....pa valjda eto ipak snize nesto....
ma tako je to stalno....uvijek se iste knjige vrte....a ja mogu crknuti trazeci Biljeznice Robija K, Viktora Ivancica, jer se knjiga prodala u BiH pa Boze moje trazite je po Hr.... A o literaturi za psihologiju da i ne govorim, jedva je nalazim i ovako po normalnim cijenama u knjizarama
Vingo wrote:Joj sad cu ja ko svekrva...A nije vam puno dati 30 KM za maskaru...? Pa ne moze dzaba jmm...Mislim da cu ici tek u subotu, ako im tad sta ostane na standovima. Zna li neko sta nudi VBZ?
VBZ uglavnom radi popularnu psihologiju i beletristiku.Tako su do sada izdali vise naslova P.Koelja, Markeza, A.Tomica, I.Welsha i sl. radili su i Hemona, ali poznati su po vrlo visokim cijenama, npr.Moc podsvijesti, srbijansko izdanje 10km a vbz-ovo oko 40km mislim da na ovom salonu daju najveci popust (i do 60%) tako da ako je kome oko zapelo za neko njihovo izdanje treba iskoristiti priliku.
ja zadovoljna prvom posjetom sajmu...nadam se da cu prije kraja uspjeti otici jos jednom jer nisam imala vremena da sve standove obidjem...ponuda knjiga na engleskom dosta dobra...cak sam uspjela ulovat par strucnih knjiga po pravo povoljnim cijenama....rijecnika ima po extra cijenama, sto jest jest....i knjiga vezanih za "guzu" (recepti itd itd) Vbz jeste snizio cijene svojih knjiga u odnosu na to kakve su inace....bilo je hrkljusa kad sam vidjela Che Guaveru za 70km a ja ga platila 94km nedavno