Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
Moderator: Chloe
-
ZukSan
#26 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
ko moze da nam zbavi njegov mail pa da ga upitamo: Zijade Allahati jesili ti Srbin?
- Edin H.
#27 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
Gdje mu je onaj buraz Avdo?
- Luke Perry
#28 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
Ja mislim da je Zijahova cerka bolesna. Naravno da je gledao da ode iz SA.
- Luke Perry
#29 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
mIRCerka wrote: Dok je rat bjesnio u Osijeku i Sisku, ja sam telefonski kontaktirala sa 2 drugarice u ta dva grada, mir i ljepota na Dobrinji...i kazu one JNA nas granatira...a ja kontam LAZU ONE STA ONE ZNAJU...jer do nas ne dolaze te informacije u Sarajevo. NEgdje do Juna mjeseca 1992. godine mnogima koji nisu bili ni u Sarajevu ni u BiH mogu halaliti neke stvari...jer ljudi nisu imali informacije..
sjeti se samo onoga sto su im servirali, bas na BG medijima..
- Edin H.
#30 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
Znaci ipak je ono istina da su bacali srpsku nejac lavovima u PionirskojLuke Perry wrote:mIRCerka wrote: Dok je rat bjesnio u Osijeku i Sisku, ja sam telefonski kontaktirala sa 2 drugarice u ta dva grada, mir i ljepota na Dobrinji...i kazu one JNA nas granatira...a ja kontam LAZU ONE STA ONE ZNAJU...jer do nas ne dolaze te informacije u Sarajevo. NEgdje do Juna mjeseca 1992. godine mnogima koji nisu bili ni u Sarajevu ni u BiH mogu halaliti neke stvari...jer ljudi nisu imali informacije..
sjeti se samo onoga sto su im servirali, bas na BG medijima..
Ove stvari ja uvijek cujem od strane Sarajlija. Jos nikad nisam cuo nekoga iz Bosanske Krajine da kaze isto
I onda kazu daj slobodu izvjestavanja novinarima, ovu Radu bi trebalo streljati, onako za primjer.
- Luke Perry
#31 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
Mislim na boldovano, ne na lavove 
- Edin H.
#32 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
Ma ja, nema lavova u KrajiniLuke Perry wrote:Mislim na boldovano, ne na lavove
-
zikamu
#33 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
Mozda sam negdje "preskocio", ali ne vidjeh da je iko spomenuo njegovu legendarnu monodramu “Glumac je… glumac… je glumac” koju sam birvaktile u Kamernom sa posebnim uzitkom odgledao 4-5 puta...
Sto se ovih "upucenih" tice, nek' malo smanje dozivljaj i ne lupaju kojesta. Stara boljka; uvijek smo bili "specijalci" za odrezat" glavu svakom sarajliji za koga se imalo culo izvan mahale... Uostalom, evo sta kaze Wikopedia o ovom uspjesnom sarajliji, a o navedenom izvoru na pocetku teme ne bih trosio vrijeme...
http://en.wikipedia.org/wiki/Zijah_Sokolovi%C4%87
Sto se ovih "upucenih" tice, nek' malo smanje dozivljaj i ne lupaju kojesta. Stara boljka; uvijek smo bili "specijalci" za odrezat" glavu svakom sarajliji za koga se imalo culo izvan mahale... Uostalom, evo sta kaze Wikopedia o ovom uspjesnom sarajliji, a o navedenom izvoru na pocetku teme ne bih trosio vrijeme...
http://en.wikipedia.org/wiki/Zijah_Sokolovi%C4%87
-
miss v
#34 Re: Zijah Sokolovic, veliki srpski glumac i reziser (?!)
..
Last edited by miss v on 26/12/2013 19:21, edited 1 time in total.
-
miss v