u šta sam život sprco
u sajmove knjiga
Moderator: Chloe
pa ne moze se citati na prazan stomaktech10 wrote:Najveca guzhva je na shtandu Slatka Varosh ispred Skenderije na ulazu u Sajam. Najvishe se kupuju salamice, kiflice i bombice od kokosa.
i još malo nore roberts, ko je nije kupio u ovih 7-8 godina.Eborg wrote:Šta se ima očekivati od ovogodišnjeg sajma? Odron kao i svake godine zatrpan nekvalitetnim i nebitnim knjižicama srpskih izdavača, nešto vjerske literature te ostatak požutjelih knjiga koje ostali izdavači godinama donose a ne mogu prodati.
Black swan wrote:nemojte tako
ima knjiga
kako oblačiti čarape po svetim knjigama
sveti gral
da vinčijevo kodiranje
dekodiranje kodiranja
kako se obogatiti preko noći
kako postati glavni zavodnik
muškarci vole kučke ( kako da ne)
srpski psiho
konstantinovo križanje
kad sam prestala da volim zavoljela sam sebe
i tako to![]()
![]()
![]()
index_box wrote:Ponuda je užasna, ne pametim da je dugo bilo ovako 'zarđalo'.
Prostor je strašan, tako su se zbili da mi je tuga uopšte ući unutra. Na štandu ne može dvije knjige da pogledaš jer te neprestano guraju, vidim da su i prodavači nervozni.
Jako sam razočaran što se tiče izloženog - jeste da sam pronašao šta me je zanimalo, nešto od toga i kupio, ali zahvaljujući slaboj ponudi po paprenoj cijeni. Pardon, lik mi je snizio za 2 marke, ka'e ' da imash za kafe buraz'.
Isto sam tako bio nameračio da uzmem Darelov Aleksandrijski kvartet - kaže jedan prodavač da ima i da će mi donijeti ako želim - 80 KM. Hajde, ja rekoh možel šta niže, al bome nema dogovora. Pa po toj cijeni mogu kupiti i kod onog u antikvarnici u Skenderiji, vjerovatno i jesftinije.
Ipak, moram se pohvaliti sa nabavljenim:
Beket - Čekajući Godoa
Kavafi u izdanju 'Dani'
Kuci - Sramota
Elfriede Jelinek - Pijanistkinja i Ljubavnice.
Albaharija nisam uspio pronaći, možda sam ga propustio na nekom štandu.
Mislim da je ovogodišnji vrhunac knjiga Tumačenje Tarota + set karata.
kako nisu alan forda prodaju na standu Red BoxaBlack swan wrote:ja nisam ništa kupio prvi put nakon možda 5-6 godina
čak ni stripove jer ih nisu donijeli
ja vidjela i dilan doga, enkija bilala, ma bilo svega.187 wrote:kako nisu alan forda prodaju na standu Red BoxaBlack swan wrote:ja nisam ništa kupio prvi put nakon možda 5-6 godina
čak ni stripove jer ih nisu donijeli