Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skyfox wrote:Ova sa ulicnim plesacom je pravo interesantna, a sa izbjeglicama je... uf
Bas me zanima kojim je fotoaparatom slikan ulicni plesac, kao i tehnika. Je li za zaledjeni pokret potrebna neka posebna opcija. Obicno slike budu razmazane....
Skyfox wrote:Ova sa ulicnim plesacom je pravo interesantna, a sa izbjeglicama je... uf
Bas me zanima kojim je fotoaparatom slikan ulicni plesac, kao i tehnika. Je li za zaledjeni pokret potrebna neka posebna opcija. Obicno slike budu razmazane....
treba ti samo velika brzina ekspozicije, tj. kad ti aparat skljocne i propusti svjetlost kroz objektiv da to uradi jaaaako brzo, tako da hvata moment, a ne vise momenata, koji kasnije izgledaju kao razmazani pokret...mislim da se to kod ovih digitalaca mjeri onim 1/3600 sekundi (sto je najveca brzina kod mog aparata)...kod analognih je bilo nesto kao ekspozicija 220 ...mislim da je u tom fazon..mozda samo laprdam
Hierarchia wrote:Evo nekih od najboljih fotografija iz minule godine.
Fantasticna fotografija. Prica koja se ne bi lako mogla ispicati cijelom knjigom, ovde je ispricana jednim jedinom klikom. Ujedno je razbila 25 stereotipa.