Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
svidja mi se dosadasnji izbor...ev' par koji su mi pali na pamet, mada ne znma postaviti slike:
tindersticks - can our love (s magaretom )
the stooges - the stooges (upecatljiv grupni portret)
azra - zadovoljstina (odlicna crno-bijela dzonijeva fotka)
CSN and young - deja vu (kaubojstina )
pixies - surfer rosa
vecina albuma od floyda
rikardoreis wrote:svidja mi se dosadasnji izbor...ev' par koji su mi pali na pamet, mada ne znma postaviti slike:
tindersticks - can our love (s magaretom )
the stooges - the stooges (upecatljiv grupni portret)
azra - zadovoljstina (odlicna crno-bijela dzonijeva fotka)
CSN and young - deja vu (kaubojstina )
pixies - surfer rosa
vecina albuma od floyda
samo necu vecinu albuma od floyda razvalit cemo forum
btw ja ne gledam na zapu kao na Đon ..vec kao ono, bitlsi su tu zbog muzike, umjetnosti blabla...mi smo tu samo radi love ..
naravno, ne mora mi bit tacna interpretacija ..
kurt cobain wrote:Stvarno je veliki broj covera koji su fenomenalni ali ja moram izdvojiti "Nevermind" od Nirvane kao i "In utero" ali i album Foo fightersa "There is nothing left to lose", pa onda posljedni album Killersa "Sam's town", Anton Corbijn(redatelj filma "Control") im je radio cover.
asian dub foundation facts and fictions
bad religion the empire strikes back
misfits famous monsters (njih najvolim pa moram spomenuti)
alice in chains
suicidal tendencies
madball set it off
Ovaj je cover za mene prica koja tece paralelno na stotinu jezika. sasvim novi svijet.
Mnogi su cover za Jackson Browne Late for the Sky Asylum nazivali remek djelom nadrealizma u svijetu covera, koje stilom i kontrastom podsjeca na djela Maggrita.
potencira i jednu od mojih omiljenih logickih figura: jukstapoziciju uzasno mi je zao sto nema veca slika, jer je efekat neba gore i mracnog naselja sjajan. Fotograf: Bob Seidemann.
Last edited by Bea_Trix on 17/03/2008 19:40, edited 1 time in total.