- "Gdje ti je čovjek?"
Kaže ova:
- "Ma eno ga tamo u dvorištu, čeprka nešto oko auta."
Moderator: Chloe
Na poslu sam a ovdje imamo neke blokade (K9) pa ne mogu vidjeti sve slike.atko wrote:slika postana najmanje dva puta na prosloj stranici ... a ne bi se smjelo to raditi da izvines razumis
ma zezam se ba ... slika se vrijedi vidjeti vise puta unatoc sto se ne smijejazzer wrote:Na poslu sam a ovdje imamo neke blokade (K9) pa ne mogu vidjeti sve slike.atko wrote:slika postana najmanje dva puta na prosloj stranici ... a ne bi se smjelo to raditi da izvines razumis
Ako je postana vise puta izbrisacu je, nije frka.

Zavrnuh se na ovo "repka". Toliki vic covjeku nije mrsko kucati, ali "reprezentacija", to je predugo.crysis wrote:Tekma Bosanske repke u vaterpolu,obranili se od napada i golman dodao loptu jednom bosanskom igraču....vodi on napad i pliva kad čuje sa klupe kako mu netko viče "de baci loptu kemi"...
Purgerski jezik je bas gej, (iliti ga pederski)NemoDM wrote:Zavrnuh se na ovo "repka". Toliki vic covjeku nije mrsko kucati, ali "reprezentacija", to je predugo.crysis wrote:Tekma Bosanske repke u vaterpolu,obranili se od napada i golman dodao loptu jednom bosanskom igraču....vodi on napad i pliva kad čuje sa klupe kako mu netko viče "de baci loptu kemi"...![]()
Dečki iz naše repke nose duksiće, pričaju na mobač i jedu slatkač. A, da, i šetaju po Jarunu u kroksicama.
NemoDM wrote:Zavrnuh se na ovo "repka". Toliki vic covjeku nije mrsko kucati, ali "reprezentacija", to je predugo.crysis wrote:Tekma Bosanske repke u vaterpolu,obranili se od napada i golman dodao loptu jednom bosanskom igraču....vodi on napad i pliva kad čuje sa klupe kako mu netko viče "de baci loptu kemi"...![]()
Dečki iz naše repke nose duksiće, pričaju na mobač i jedu slatkač. A, da, i šetaju po Jarunu u kroksicama.
Al ne jebe gramaticar nego uporanzovemsecrveni wrote:Decko rastura gramatiku.
hahahahahahahaStLouis wrote:Suljo kaže Fati:
-Ako mi popušiš dam ti mobilni.
I ova mu popuši i kaže:
-Daj sad mobilni?
A Suljo:
-Aj piši: 071 539….
Upita doktor pacijenta šta ga muci, na sto mu ovaj odgovori:
Molim vas obecajte mi da se necete smijati.
Ama covjece, ja sam profesionalac, evo već 20 godina radim kao doktor
i još nijednom se nisam nasmijao pacijentu.
U redu, kaže mladic i skine gace.
Doktor ugleda najmanji qurac koji je ikad u zivotu vidio te uprkos svom obecanju podje prvo pritajeno da se smijulji, pa onda sve vise i vise, glasnije i glasnije dok mu suze nisu na oci posle.
Nakon nekoliko minuta gromkog smijeha uspije se nekako pribrati i kaže pacijentu:
Uzasno mi je zao mladicu i stvarno ne znam šta mi bismo, neće se vise ponoviti...Recite mi šta vas muci...?
Natecen je..Odgovori mladic..