Vertigo Club, Jelsa - otok Hvar 11-06-2005

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
hananah

Post by hananah »

Jelsa mi je najdraze mjesto na svijetu no u vrijeme kad nije sezona. Kad je sezona ne moze se maknuti od Ceha niti cuti bilo koji jezik osim Ceskog, pa mi se nesto i ne ide u sezoni. Nije vazno kakva mjesta nudi kad sam okruzena ljudima s kojima se nikako ne uklapam. Bilo koja nacija - Afrikanci, Portugalci, Spanci, Englezi, Talijani, Amerikanci, Francuzi da ne nabrajam vise je puno bolja za zabavu od Ceha, jer Cesi su nekako u svom fazonu i totalno su mi nedruzeljubivi. A moja lijepa Jelsa ih puna :( Eto :(
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Ali zato su Cehinje druzeljubivije :-D
Fair Life

Post by Fair Life »

hananah wrote:... A moja lijepa Jelsa ih puna :( Eto :(
Pokusaj Sucuraj u sezoni... Trajektna veza sa Drvenikom veoma frekventna.

www.foto galerija

Image
hananah

Post by hananah »

Fala Fair no otok Hvar poznajem jako dobro kao i sve veze trajektne i brodske. Tako imaju veze i za Sucuraj iz Drvenika Malog i iz Splita za Hvar, Jelsu i Stari Grad. No nije rijec o nacinu dolaska na taj otok nego je rijec o tome da su ga Cesi preplavili :-?
Fair Life

Post by Fair Life »

Nisu njega Cesi sad preplavili Hananah. Cesi su bili prvi turisti koji su poceli dolaziti na Hvar davnih godina... cak su i izgradili sebi vikendice u valama i zavalama kao sto su Pelinovik, Dobra, Stara, Bristova, Solotisa, Smrska... i da ne nabrajam.

Oni su na Hvaru rado vidjeni gosti zadnjih 35 godina. Veliki broj Ceha za bracnog druga ima Hvarana/Hvaranku.
Post Reply