Studio Kaftan Sarajevo(iskustva,cijene)

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
dzejmaa

#1 Studio Kaftan Sarajevo(iskustva,cijene)

Post by dzejmaa »

Pozdrav svima!
Nova sam na forumu i prijavila sam iz razloga što mi se uskoro bliži matura. Ono što me zanima jesu informacije za Studio Kaftan u Sarajevu. :? Da li je neko od vas bio u tom studiju ili ste možda nešto čuli vezano za isti?
Sabiheureuse

#2 Re: Studio Kaftan Sarajevo(iskustva,cijene)

Post by Sabiheureuse »

Cao Dzejmaa,

e ovako ja sam stvarno komplikovana i poteska i odlucila sam se da mi vjencanicu sestre iz Kaftane kreiraju.

Kao 1. pogotovo za nase podrucje su veoma profesionalne, drze svoju rijec i slatke su obje kao osobe
Kao 2. kreativne su, imaju super ideje, rodjene jednostavno za taj posao

Ja ti ih stvarno od srca mogu preporuciti.

Sto se tice cijene moras sa njima da vidis, zavisi sve od toga sta zelis i od kakvog materijala, logicno.

Za BIH sigurno nisu jeftine ali se isplati, vjeruj mi.

Nazovi ih i vidjet ces sama!

;-)

Pozz
JaneEyre

#3 Re: Studio Kaftan Sarajevo(iskustva,cijene)

Post by JaneEyre »

ja ti ipak preporučujem da odeš i prekoputa Kaftana u modni studio ''Deks'' kod Sabihe:) godinama idem kod nje također nije jeftina ali mislim da će te izaći jeftinije nego u Kaftanu:) a što se tiče Sabihe iako ona nije ''dizajner'' nacrtaj joj haljinu, pokaži sliku ma ta žena će ti napraviti bilo šta!

p.s. ako se ikad budem vjenčavala ona je jedina koja će mi šiti vjenčanicu tako sam zadovoljna s njom...
dzejmaa

#4 Re: Studio Kaftan Sarajevo(iskustva,cijene)

Post by dzejmaa »

Hvala puno, zvala sam djevojke iz Kaftana ubrzo idem, pa se nadam da će sve biti uredu. Poz i hvala još jednom! :-D
imeprezime

#5 Re: Studio Kaftan Sarajevo(iskustva,cijene)

Post by imeprezime »

JaneEyre molim te da još malko napišeš o tom studio Deks i Sabihi. Ima li neki link, neke slike, kakve su cijene otprilike. Imam svoj materijal, svila, i treba mi bas dobra snajderica za haljinu....veoma puno bi mi pomogla.
Zahvalna
Styling

#6 Re: Studio Kaftan Sarajevo(iskustva,cijene)

Post by Styling »

Da li neko zna koliko se kreću cijene haljina u Kaftan studiju?
Post Reply