Modi,
prbaci ovo raji na nauku,jer vidi da je zalutalo,mojom krivicom
studij elektrotehnike
Moderator: Chloe
-
mahalas505
#52 Re: studij elektrotehnike
Haj nek se covjek sjetio odgovoriti poslije 5 godinasenadd wrote:APSOLVENT-BOLONJAC,neću ići +2 jer je jeveno,a skupo.
posla ima ko zna raditi,a zvanje ......za početnika nije ni bitno
-
senadd
#53 Re: studij elektrotehnike
ama tada sam se raspitivao,a ovo dogurao,još malo i evo vidim u RS ljudi sa tri godine diplomirani,a u FBIH samo inžinjer.mahalas505 wrote:Haj nek se covjek sjetio odgovoriti poslije 5 godinasenadd wrote:APSOLVENT-BOLONJAC,neću ići +2 jer je jeveno,a skupo.
posla ima ko zna raditi,a zvanje ......za početnika nije ni bitno. Bolje ikad ngo nikad...
hebi ga
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#54 Re: studij elektrotehnike
Ma pusti to, nego završi li ti?senadd wrote:ama tada sam se raspitivao,a ovo dogurao,još malo i evo vidim u RS ljudi sa tri godine diplomirani,a u FBIH samo inžinjer.mahalas505 wrote:Haj nek se covjek sjetio odgovoriti poslije 5 godinasenadd wrote:APSOLVENT-BOLONJAC,neću ići +2 jer je jeveno,a skupo.
posla ima ko zna raditi,a zvanje ......za početnika nije ni bitno. Bolje ikad ngo nikad...
hebi ga
-
senadd
#55 Re: studij elektrotehnike
ZAVRŠIO
Izlazno zvanje inženjer elektrotehnike.
Radim već duže vremena u privatnoj firmi uz dipl.inž.el. i nije mi loše.
Plata nije nešto cca1000,nisam odgovoran(teh.priprema,obilazak i koordinacija sa majstorima,nabavka materijalaisl)
Ovo +2 je bezobrazluk,otimačina i bezveze,jer je teže nego prve tri,a nije se puno pametnije,osim što se imaju veće kompetencije,ali se toga nakotilo,a meni ne treba.
Zadovoljan sam.
Izlazno zvanje inženjer elektrotehnike.
Radim već duže vremena u privatnoj firmi uz dipl.inž.el. i nije mi loše.
Plata nije nešto cca1000,nisam odgovoran(teh.priprema,obilazak i koordinacija sa majstorima,nabavka materijalaisl)
Ovo +2 je bezobrazluk,otimačina i bezveze,jer je teže nego prve tri,a nije se puno pametnije,osim što se imaju veće kompetencije,ali se toga nakotilo,a meni ne treba.
Zadovoljan sam.