ah pa i ja sam veliki fan twd, citao sam redovno stripove, po dva ili tri puta, pregledao sam seriju, procitao knjigu road to woodbury, a nakon ispits planiram i druge dvije, ali to sve opet nije razlog da budem neobjektivan.
Kasnije se pocnu neke stvari ponavljati, postane sablon
- Rick i grupa naidju na drugu grupu, ta grupa je ili problem ili imaju problem s trecom grupom- Rick rjesava problem
da se razumijemo, prica je ok, ali dosadi ocekivati strip za nesto sto je de ja vu...
poenta je, fan, nefan, objektivno gledam umjetnost
a sto se tice horrora, tu sam razocaran, bar stripovi su izgubili taj osjecaj, napetosti i strave.
Rijetko koji strip pravi stejdz horora, ono kad citas, poistovjetis se s dogadjajem jer je nekako prizemljen i izgleda kao da se tebi moze desiti sutra... rijetko koji strip pravi misterioznosr monstruma ili entiteta. Kao i s danasnjim horor filmovima, zanr se sveo na brutalnost, krv, cudoviste, jump scare, a u sustini se izgubila car.
Mozda babaduk, film, jedini koji je zadnjih godina ubo u srz horor filma... nakon dva sata filma znas da ima nesto, nisi ga vidio, ali si u tom dogadjaju i iako ga nisu prikazali, tvoja masta je sve uradila za njih