Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AhMeTe ovo povlači samo obični narod gledajući kako oni ulažu 10000KM samo u otvaranje Starog mosta, a zapravo time pokrivaju troškove koje su nakupili praveći vile i kupujuć Mercedese.
e svaka cast za ove slike....popravili ste mi dan...pozdrav svim mostarcima ma gdje god bili iz tuzle....drago mi je da je stari most obnovljen i da se vise nikada agresija i zlo ne ponovi...
Jonatane ti 10000 KM nisu iz neke drzavne kase BiH nego su donacija jedne drzave koja je napravila taj isti most prije par stotina godina.,uostalom sta se ti brines za deset tisuca maraka,nisi ih ni ti ni ja ni bilo ko s ovoga foruma dalo/i, zato ljudi (rvati) gledajte svoja posla i budite sretni sto niste morali jos odstetu Bosni i Hercegovini da platite zbog rusenja .....
Ma ja dolazim kad je otvaranje, bez onog ispita 17. jula mogu komotno nije pod muss, uuuuuuuuuuuu kako su ovi prizori dobri, skroz sam high od njih (nisam nista uzeo )
Jonatan wrote:Da cijenimo neke druge stvari koliko taj Stari most kamo sreće, gdje bi nam bio kraj.
Ma da treba cijeniti križne puteve A jesi nas zeznuo sa onim krstovima. Ja pomislio neka ozbiljna stvar u pitanju a oni redali krstove na stolačkom starom gradu kojeg su još i nazvali Križevac Kažu da je posvećeno nekom mučeniku od prije 200 godina
Jonatan wrote:Da cijenimo neke druge stvari koliko taj Stari most kamo sreće, gdje bi nam bio kraj.
Ma da treba cijeniti križne puteve A jesi nas zeznuo sa onim krstovima. Ja pomislio neka ozbiljna stvar u pitanju a oni redali krstove na stolačkom starom gradu kojeg su još i nazvali Križevac Kažu da je posvećeno nekom mučeniku od prije 200 godina
Kažu i da je Hrvatska zastava zločinačka.
Pa kad tvrđavu preimenuješ u Križevac i onda još pobodeš zastavu da se sve to potvrdi jašta je nego zločinačka.
Ako i nije vise to onaj stari, ali je napvraljen od istog kamena, na isti nacin i zato sto je sve ovo prosao sto je prosao, vise vrijedi, dragocijeniji je.
Ivy, super ti je prijedlog, na zalost necu moci biti na otvorenju, ali cu otici svakako, nekad kasnije.