Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Veceras u opcini Stari Grad, u 19h pocinje smotra horova...
par godina zaredom clanovi sindikata KUDova u decembru organizuju smotru horova i kulturno umjetnickih drustava....
obzirom da vecina nije zainteresirana za ljude koji samo pjevaju, a pride nemaju silikone, na kraju se sve svede na to da horovi pjevaju drugim horovima i clanovima svoje uze familije...
dokazite veceras, od 19h do 20h, da nisam u pravu
mIRCerka wrote:Veceras u opcini Stari Grad, u 19h pocinje smotra horova...
par godina zaredom clanovi sindikata KUDova u decembru organizuju smotru horova i kulturno umjetnickih drustava....
obzirom da vecina nije zainteresirana za ljude koji samo pjevaju, a pride nemaju silikone, na kraju se sve svede na to da horovi pjevaju drugim horovima i clanovima svoje uze familije...
lijep pozdrav
sad ces reci da te nisam bodrila pa ne mogu svaki put
ali bile ste najsss
Mirci, za slabu posjetu je mozda i do organizatora - barem na dan koncerta bi ta vijest trebala biti u svim novinama, i na sa-x
Mirci, za slabu posjetu je mozda i do organizatora - barem na dan koncerta bi ta vijest trebala biti u svim novinama, i na sa-x
to je istina, ali raja iance nije toliko zainteresirana za takve dogadjaje , osim ako im neko blizak nije clan ili ako se oni ne bave time..
znas, uvijek se prica da clanovima KUDova, pogotovo folklora viri SIR IZ DZEPA kao ono SELJACI SU TO, a ti "seljaci" sa tim "sirom sto viri iz dzepa" obidjose planetu zahvajlujuci svome radu
Panto, repertoar su djela Vlade Milosevica, Vinka Krajtmajera, Jakova Gotovca itd.... obicno su to neke stvari izvadjene iz naftalina, nisu ispjevane ko BEmbasa recimo....
ili, ako se i pojavi neka stara izlizana pjesma, bude u novom aranzmanu...
mraVOjed wrote:garant ima i poneki mongol među silnim kinezima
wih all due respect, ima dovoljno tema na kojima se moze chatati...eno vam je bosanac sa dna kace otvorio kinesku temu...
ja pokusavam raju u Sa nagovorit da izadju sat vremena ranije i da dodju na smotru horova....
a na postavljanje ove teme me je ponukala anais koja mi je rekla da je ljoota jer je nisam obavijestila za cjelovecernji kocenrt koji je prije manje od mjesec dana bio u Slozi...
:d
eto..obavjesteni ste....
hajd sad zdravo...
Edit wrote:
A more biti i da je do kvalitete pojedinih a i repertoara
dodji pa provjeri....
komentar ti je kao kod onog predsjednika Mladih mmuslimana iz Visokog...
NE NISAM GLEDAO GO WEST ALI ZNAM DA JE FILM VAKAV NAKAV...
super ste mi
Edit wrote:
dodji pa provjeri....
super ste mi
Upravo sam razgovarao sa dobrim prijeteljem u Beogradu koji mi prica da je sinoć isao da gleda film Go West na nekom malom festivalu u Beogradu.
Kaže da je film snimljen u muslimansko-hrvatskoj kooperaciji i da je reziser neki musliman najvjerovatnije iz Sarajeva.
Covjek je totalno potresen kolicinom mrznje prema Srbima i nacinom na koji su Srbi prikazani u losem svijetlu u tom filmu.
Još mi kaže da je vecina beogradskih gledalaca aplaudirala po zavrsetku filma.
On kaže da nije mogao da vjeruje da su tako glupo Beogradjani reagovali.
Pošto je nakon predstave zakazan razgovor sa autorom filma, on je htio da se svadja ali mu žena nije dala (molila ga da se ne bruka)tako da je od muke napustio salu pun gnjeva.
Ocekivao je kaže da će nas ustaše i mudzahedini prikazati u losem svijetlu ali nije ocekivao da nas prikazati gorima od zivotinja i sokirao se kada je vidio kako beogradska publika reaguje sa aplauzima na čistu mrznju i antisrpsko zlo!
Edit wrote:
dodji pa provjeri....
super ste mi
Gledao, ne tako davno
A propo MM komentara, dovoljan je i sinopsis da se iznese stav o temi kao temi ili makar motivu
Ostatak price ili ovaj dio sto Prenj citira je sasvim zadovoljavajuci