Shoba na NPRu

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

EI Presidente

#1 Shoba na NPRu

Post by EI Presidente »

Nas kolega forumas Shoba se danas mogao cuti na Nacionalnom Javnom Radiju (National Public Radio-NPR) u okviru priloga o Sarajevu i sporoj obnovi kulturnog zivota. Veoma interesantno: http://www.wnyc.org/studio360/show.html Uzivajte!

Shoba- iskrene cestitke! :)
La_Forge

Post by La_Forge »

Ma Shoba je BEG !
:P
zlata

Post by zlata »

La_Forge wrote:Ma Shoba je BEG !
:P
Jos malo pa PASA.
Shoba

Post by Shoba »

zivjeo JA!!!!! :-) :-)

(otkud si ovo iskopao??)
titox16

Post by titox16 »

joj lud si!

Bmw for a 6 pack of feta cheese!

Bahahahha
Shoba

Post by Shoba »

e da..sve se prodavalo budzasto...

jedino sto mi je pravo nedostajalo u ratu je bila thommy majoneza.....onako debelo namazat' , pa preko toga parizer...uffff......
La_Forge

Post by La_Forge »

hahaha...

šta bi sa onom statuom ispred Predsjedništva.... kad ćemo je postaviti.... ?
:-D
Shoba

Post by Shoba »

La_Forge wrote:hahaha...

šta bi sa onom statuom ispred Predsjedništva.... kad ćemo je postaviti.... ?
:-D
e da sam ja tamo to bi brzo islo, ovako , nemam pojma......ko biva sve je sredjeno ...ali.......nista dok se ja ne ukazem.....
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

E Shoba imam ja neka pitanja za tebe, pa ako smijem ovako... :)

Sta su znacile one bijele zastave koje si postavljao po gradu i ono kad si u invalidskim kolicima vozao bistu? Ja fakat gotivim umjetnost ali ne mogu sve skontati jer mi fali obrazovanja u toj sferi. Ratna skola jebiga :( :( :(
Usput, vidim da raji dajes svoje radove. Smijem li ja podjoniti onu fotografiju Remote control? Pravo mi se svidja, a u toku je preuredjenje moje sobe. Tvoja bi fotografija stajala ispod jedne amaterske, lose uradjene fotografije ( moje naravno) na kojoj je uslikan grafit u Barseloni koji kaze La incultura es tortura :-D
broj1

Post by broj1 »

Izvinjavam se na upadu....ali jel' to Shoba sa Djidjikovca?...Tamarin brat? :?:
danas

Post by danas »

:thumbup: :)
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

priča se da je to taj :D
radeljas

Post by radeljas »

broj1 wrote:Izvinjavam se na upadu....ali jel' to Shoba sa Djidjikovca?...Tamarin brat? :?:
sta radi tamara? je li se udala? znam da se bavila privatnim poslom - graficka djelatnost. draga cura. raja sto bi rekli
broj1

Post by broj1 »

:) pozdrav Shobi....
...poodavno gledah neki intervju s njim...ne znam vise ni na kojoj TV....al' drago mi vidjeti da istinski umjetnik "pliva" i preko bare....
sto se tice Tamare...neki dan je vidim iz auta...onako u prolazu....ne znam da li se udala 8)
Shoba

Post by Shoba »

e sto je mali svijet. Tamara je OK , sljaka kojesta, snalazi se. Imala je stampariju, pa je odustala od toga. Ide joj OK s obrizom na obzir :D

E Djidjikovac je posebno mjesto. Imamo svoj forum gdje se samo zajebavamo i valjamo gluposti i besmislice.....http://www.shoba.lesliefratkin.com/phpBB2/index.php
Shoba

Post by Shoba »

_BaykoNoor_ wrote:E Shoba imam ja neka pitanja za tebe, pa ako smijem ovako... :)

Sta su znacile one bijele zastave koje si postavljao po gradu i ono kad si u invalidskim kolicima vozao bistu? Ja fakat gotivim umjetnost ali ne mogu sve skontati jer mi fali obrazovanja u toj sferi. Ratna skola jebiga :( :( :(
Usput, vidim da raji dajes svoje radove. Smijem li ja podjoniti onu fotografiju Remote control? Pravo mi se svidja, a u toku je preuredjenje moje sobe. Tvoja bi fotografija stajala ispod jedne amaterske, lose uradjene fotografije ( moje naravno) na kojoj je uslikan grafit u Barseloni koji kaze La incultura es tortura :-D
Zastave su bile transparentne. To je bilo u vrijeme kada su birali drzavnu zastavu, a to je bio moj prijedlog :) Ma transparetnost u svim nivoima drustva. Policija je slijedecu noc sve skinula, sto je bio pravi censorship...

ako hoces, poslacu ti mnogo bolji i veci fajl pa to isprintaj, pa se onda nadjemo u SA... :-D

Daj da vidimo tu fotku... 8-)
black

Post by black »

svaka cast shoba... :)
black

Post by black »

..
Lace

Post by Lace »

Shoba wrote:
_BaykoNoor_ wrote:E Shoba imam ja neka pitanja za tebe, pa ako smijem ovako... :)

Zastave su bile transparentne. To je bilo u vrijeme kada su birali drzavnu zastavu, a to je bio moj prijedlog :) Ma transparetnost u svim nivoima drustva. Policija je slijedecu noc sve skinula, sto je bio pravi censorship...

ako hoces, poslacu ti mnogo bolji i veci fajl pa to isprintaj, pa se onda nadjemo u SA... :-D

Daj da vidimo tu fotku... 8-)
a sta je predstavljalo ono bezglasno sviranje i pjevanje? :D uvijek me kopkalo i uvijek se toga sjetim kad na forumu vidim nick shoba :)
Zox

Post by Zox »

Moram jos prekopati sta si sve radio, ali mi je ona steka od vrata zaakon :)
whow

Post by whow »

Ovaj forum je zbilja izgubio ostricu ; te shoba beg te shoba pasa, te istinski umjetnik ne voli cenzorship. Hajmo svi zajedno " Give it up for Shoba". Onoga momenta kada " main strem establishment" pocne davati komplimente vrijeme je da se zamisli nad svojom " umjetnoscu" Ako nastatvite covjeka tetoshiti jos je se uclaniti u SDP i kandidirati na slijedecim izborima , eto ti umjetika. Nemojte me pogresno shvatiti , Shoba je drag , on je na neki nacin nasa bashtina :D :D .Eto toliko , had zivjeli i pozdrav velikome Shobi.
Shoba

Post by Shoba »

whow wrote:Ovaj forum je zbilja izgubio ostricu ; te shoba beg te shoba pasa, te istinski umjetnik ne voli cenzorship. Hajmo svi zajedno " Give it up for Shoba". Onoga momenta kada " main strem establishment" pocne davati komplimente vrijeme je da se zamisli nad svojom " umjetnoscu" Ako nastatvite covjeka tetoshiti jos je se uclaniti u SDP i kandidirati na slijedecim izborima , eto ti umjetika. Nemojte me pogresno shvatiti , Shoba je drag , on je na neki nacin nasa bashtina :D :D .Eto toliko , had zivjeli i pozdrav velikome Shobi.
:) slazem se....ne treba pretjerivat'. svi mi radimo svoj posao kako najbolje znamo
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

whow wrote:Ovaj forum je zbilja izgubio ostricu ; te shoba beg te shoba pasa, te istinski umjetnik ne voli cenzorship. Hajmo svi zajedno " Give it up for Shoba". Onoga momenta kada " main strem establishment" pocne davati komplimente vrijeme je da se zamisli nad svojom " umjetnoscu" Ako nastatvite covjeka tetoshiti jos je se uclaniti u SDP i kandidirati na slijedecim izborima , eto ti umjetika. Nemojte me pogresno shvatiti , Shoba je drag , on je na neki nacin nasa bashtina :D :D .Eto toliko , had zivjeli i pozdrav velikome Shobi.
ima i ova mjesta. svi umjetnici su postajali najslavniji nakon vlastite smrti :D :D do tada su bili neshvaceni :D :D odsad ignorisimo Shobu :D :D :D :D :D
Shoba

Post by Shoba »

najbolje bi bilo da sad riknem... :D ili jos bolje da dobijem na lutriji pa da se manem corava posla.....

lako se vama zajebavat, ja sutra moram na posao.......dok svi spavaju....nema hljeba od umjetnosti, pa se mora u masinu..

Ima ona elvisova pjesma:

"..Svi misle da ja jaguar vozam,
a vise sam gladan no sit..."
MBA

Post by MBA »

Shoba, jesi li u kontaktu sa Buretom, Sikterom?
Post Reply