Shoba- iskrene cestitke!
Shoba na NPRu
Moderator: Chloe
-
EI Presidente
#1 Shoba na NPRu
Nas kolega forumas Shoba se danas mogao cuti na Nacionalnom Javnom Radiju (National Public Radio-NPR) u okviru priloga o Sarajevu i sporoj obnovi kulturnog zivota. Veoma interesantno: http://www.wnyc.org/studio360/show.html Uzivajte!
Shoba- iskrene cestitke!
Shoba- iskrene cestitke!
-
_BaykoNoor_
E Shoba imam ja neka pitanja za tebe, pa ako smijem ovako...
Sta su znacile one bijele zastave koje si postavljao po gradu i ono kad si u invalidskim kolicima vozao bistu? Ja fakat gotivim umjetnost ali ne mogu sve skontati jer mi fali obrazovanja u toj sferi. Ratna skola jebiga
Usput, vidim da raji dajes svoje radove. Smijem li ja podjoniti onu fotografiju Remote control? Pravo mi se svidja, a u toku je preuredjenje moje sobe. Tvoja bi fotografija stajala ispod jedne amaterske, lose uradjene fotografije ( moje naravno) na kojoj je uslikan grafit u Barseloni koji kaze La incultura es tortura
Sta su znacile one bijele zastave koje si postavljao po gradu i ono kad si u invalidskim kolicima vozao bistu? Ja fakat gotivim umjetnost ali ne mogu sve skontati jer mi fali obrazovanja u toj sferi. Ratna skola jebiga
Usput, vidim da raji dajes svoje radove. Smijem li ja podjoniti onu fotografiju Remote control? Pravo mi se svidja, a u toku je preuredjenje moje sobe. Tvoja bi fotografija stajala ispod jedne amaterske, lose uradjene fotografije ( moje naravno) na kojoj je uslikan grafit u Barseloni koji kaze La incultura es tortura
-
Shoba
e sto je mali svijet. Tamara je OK , sljaka kojesta, snalazi se. Imala je stampariju, pa je odustala od toga. Ide joj OK s obrizom na obzir
E Djidjikovac je posebno mjesto. Imamo svoj forum gdje se samo zajebavamo i valjamo gluposti i besmislice.....http://www.shoba.lesliefratkin.com/phpBB2/index.php
E Djidjikovac je posebno mjesto. Imamo svoj forum gdje se samo zajebavamo i valjamo gluposti i besmislice.....http://www.shoba.lesliefratkin.com/phpBB2/index.php
-
Shoba
Zastave su bile transparentne. To je bilo u vrijeme kada su birali drzavnu zastavu, a to je bio moj prijedlog_BaykoNoor_ wrote:E Shoba imam ja neka pitanja za tebe, pa ako smijem ovako...![]()
Sta su znacile one bijele zastave koje si postavljao po gradu i ono kad si u invalidskim kolicima vozao bistu? Ja fakat gotivim umjetnost ali ne mogu sve skontati jer mi fali obrazovanja u toj sferi. Ratna skola jebiga![]()
![]()
![]()
ako hoces, poslacu ti mnogo bolji i veci fajl pa to isprintaj, pa se onda nadjemo u SA...
Daj da vidimo tu fotku...
- Lace
a sta je predstavljalo ono bezglasno sviranje i pjevanje?Shoba wrote:Zastave su bile transparentne. To je bilo u vrijeme kada su birali drzavnu zastavu, a to je bio moj prijedlog_BaykoNoor_ wrote:E Shoba imam ja neka pitanja za tebe, pa ako smijem ovako...![]()
Sta su znacile one bijele zastave koje si postavljao po gradu i ono kad si u invalidskim kolicima vozao bistu? Ja fakat gotivim umjetnost ali ne mogu sve skontati jer mi fali obrazovanja u toj sferi. Ratna skola jebiga![]()
![]()
![]()
Usput, vidim da raji dajes svoje radove. Smijem li ja podjoniti onu fotografiju Remote control? Pravo mi se svidja, a u toku je preuredjenje moje sobe. Tvoja bi fotografija stajala ispod jedne amaterske, lose uradjene fotografije ( moje naravno) na kojoj je uslikan grafit u Barseloni koji kaze La incultura es torturaMa transparetnost u svim nivoima drustva. Policija je slijedecu noc sve skinula, sto je bio pravi censorship...
ako hoces, poslacu ti mnogo bolji i veci fajl pa to isprintaj, pa se onda nadjemo u SA...![]()
Daj da vidimo tu fotku...
-
whow
Ovaj forum je zbilja izgubio ostricu ; te shoba beg te shoba pasa, te istinski umjetnik ne voli cenzorship. Hajmo svi zajedno " Give it up for Shoba". Onoga momenta kada " main strem establishment" pocne davati komplimente vrijeme je da se zamisli nad svojom " umjetnoscu" Ako nastatvite covjeka tetoshiti jos je se uclaniti u SDP i kandidirati na slijedecim izborima , eto ti umjetika. Nemojte me pogresno shvatiti , Shoba je drag , on je na neki nacin nasa bashtina
.Eto toliko , had zivjeli i pozdrav velikome Shobi.
-
Shoba
whow wrote:Ovaj forum je zbilja izgubio ostricu ; te shoba beg te shoba pasa, te istinski umjetnik ne voli cenzorship. Hajmo svi zajedno " Give it up for Shoba". Onoga momenta kada " main strem establishment" pocne davati komplimente vrijeme je da se zamisli nad svojom " umjetnoscu" Ako nastatvite covjeka tetoshiti jos je se uclaniti u SDP i kandidirati na slijedecim izborima , eto ti umjetika. Nemojte me pogresno shvatiti , Shoba je drag , on je na neki nacin nasa bashtina![]()
-
_BaykoNoor_
ima i ova mjesta. svi umjetnici su postajali najslavniji nakon vlastite smrtiwhow wrote:Ovaj forum je zbilja izgubio ostricu ; te shoba beg te shoba pasa, te istinski umjetnik ne voli cenzorship. Hajmo svi zajedno " Give it up for Shoba". Onoga momenta kada " main strem establishment" pocne davati komplimente vrijeme je da se zamisli nad svojom " umjetnoscu" Ako nastatvite covjeka tetoshiti jos je se uclaniti u SDP i kandidirati na slijedecim izborima , eto ti umjetika. Nemojte me pogresno shvatiti , Shoba je drag , on je na neki nacin nasa bashtina![]()
-
Shoba
najbolje bi bilo da sad riknem...
ili jos bolje da dobijem na lutriji pa da se manem corava posla.....
lako se vama zajebavat, ja sutra moram na posao.......dok svi spavaju....nema hljeba od umjetnosti, pa se mora u masinu..
Ima ona elvisova pjesma:
"..Svi misle da ja jaguar vozam,
a vise sam gladan no sit..."
lako se vama zajebavat, ja sutra moram na posao.......dok svi spavaju....nema hljeba od umjetnosti, pa se mora u masinu..
Ima ona elvisova pjesma:
"..Svi misle da ja jaguar vozam,
a vise sam gladan no sit..."