Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SmokingMan wrote:
Zapikao sam od Brajana Grina Tkanje Svemira,ona mi je primarna.30 keka halalim za nju samo tako....
djes prije bio, potrosih pare a sad mi se i ta cita nista cekacu onaj sajam ispred bbi
Biće ih sigurno i idući put,bit će blagih popusta i na njih 4-5 KM.Još jedna koja mi je zapala za oko na sajmu i koja će abd sigurno biti kupljenja je...
35 KM.Pokušat ću se nagoditi da mi je lik da za 30.
Moj podmladak ima 8 godina i, na moju veliku radost, voli da čita. Na prošli sajam (zimski) otišli smo da kupi 2-3 knjige sa spiska lektire...izašli smo 'osiromašeni' za 250 KM Sve dječije knjige... Ali ne žalim, sigurna sam da će nakon što ih sve pročita biti mnogo bogatiji
wewa wrote:planirala sam ici, da najmladja izabere sebi novi naslov
s proslog sajma je hit "Olovka pustolovka"
moze i za osmogodisnjaka - mojoj je 3,5 ali njoj jos citamo, naravno.
ovdje ima i pjesama i prica, a knjiga je 2017. osvojila 1. nagradu na sajmu
preporucujem i izdavacku kucu Malik, iz Sarajeva, imaju divno ilustrirane zbirke bajki, recimo
Hvala puno!
Kupili i Olovku, a kod 'Malika' potrošli 100 KM I opet sa sajma izašli punih kesa, uglavnom za podmladak. Mama sebi uzela jednu knjigu
teže od neba, biografija kurte bejna.. crna, dobro mi stoji i mislim da će mi biti knjiga za grada, nešto što čitam dok čekam autobus il kafansko društvo..
medvjed23 wrote:teže od neba, biografija kurte bejna.. crna, dobro mi stoji i mislim da će mi biti knjiga za grada, nešto što čitam dok čekam autobus il kafansko društvo..
Cijene knjiga uopste nisu sajamske, sve su normalne iz knjizare, pa se nesto nisam zalijetao niti kupovao naslove skupe koje sam planirao.
Cekat neku akciju konkretnu.