Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja hocu reci da za ovako mali grad imamo previse kulturnih dogadjaja. I zato bi ih ukinuo, umjesto njih uveo koncerte po zelji citalaca Avazovog Expresa
stochar wrote:Ma, skoro svaku vecer je tako... A jeste ovo slikano poslije partyija u sno.bi. Uzas! Ali, na mladima svijet ostaje, kad oni preuzmu ovu uchmalu drzavu, bice nam ljepota: smeca na sve strane, smrkace se javno (k'o sto se i sad smrce u toj maloj oazi), i sto rece Elvis J. 'imacemo autoput i svi cemo pjevat ' samo na engleskom'. Aferim. Ah, sto me isprovocirase, casti mi!
samo jedan info, ne znma zasto je merak skupljati ispred ALU-a
navecer, ali tu uopste ne bude raje sa akademije, bar ja nikada nikoga nisma sa akadmeije srela da bude sa tim likovima
ne sjecam se da sam cesto vidjala gomile smeca oko akademije. ono smece sa fotografije je dakle ipak nakon party-ja u so.bi. stvarno izgleda ko 'dan poslije' (mislim na neku katastrofu). al ipak nisu svi omladinci i omladinke isti. i tu se udaljismo od topic-a...
mislim da je vecina 'mladih' o kojima govoris, u teatru otisla najdalje do pozorisne kafane. a mozda je moguce napisati manifest uz upotrebu samo 11 slova ako si neki anarhista
sve ovo me podsjeti da sam one noci kad je bilo zatvaranje SFFa prolazeci obalom, ispred Akademije vidio nekog klinca kako baca bocu u Miljacku. Ako ovo cita zelim mu poruciti kako cu ga sljedeci put, ako ga vidim, sigurno, ali sigurno onako 'urbanog' baciti u miljacku da je donese... ( u subotu to nisam ucinio jer sam bio u zurbi, i sad mi je zao)