asistenta amera filipovica..kao pravog profesionalca i hodajucu enciklopediju..kao najnormalniju i najmoralniju osobu na tom faxu..barem od onih sto su meni predavali..sljedeci je asistent ivana cvitkovic (ni cvitkovic nije los.. )..dino abazovic..veoma inteligentna osoba..koja zna sta prica..sto je rijedak slucaj danas.. ..zatim profesora asima mujkica..od profesora jos bih izdvojio nijaza durakovica..koji je na svom terenu najjaci..(ali zamjerka..nema ga cesto na predavanjima!)..asad nuhanovic..javno mnijenje....ako mi jos neko padne na um..javim...
Slažem se s tobom za neke ljude. Amer je zaista živa enciklopedija, a čovjek je održao sve i jedno predavanje na FPN-u, kad god nije bilo Hidajeta Repovca, najzauzetijeg čovjeka na svijetu. Svako predavanje mu je bilo jako zanimljivo, i svi ga zaista cijene. Za Dinu Abazovića sam čuo samo pohvale, nisam imao priliku slušati ga, pošto sam na Odsjeku žurnalistike. Asim Mujkić je pravi profesor, čovjek koji svoje obaveze izvršava, prava studenata ne krši i jedan od rijetkih koji je uvijek, ali baš uvijek dostupan studentima. I pored svega, čovjek predaje tri predmeta, za svaku pohvalu.
Nijaz se nikad nije pojavio u prošlom semestru, pa nemam šta reći o njemu, osim da znam gdje je bio i šta je radio.
Asad Nuhanović je, kako sam čuo, dobar profesor, ali ni njega nikad nije bilo na teoriji informacija u prošloj godini. Asistentica Fahira Fejzić je radila i njegov i svoj posao, za nju sve pohvale.
Besim Spahić je najbolji čovjek na onom fakultetu, čovjek koji apsolutno sve radi kako treba. Dolazi na predavanja, koja su odlična, voli razgovarati sa studentima, a i kao čovjek je sjajan. Ne pravi razlike na bilo kojoj osnovi, sa svakim može pričati, a takođe je živa enciklopedija.
Stjepan Šimić ima sjajna predavanja, ali dosta ih nije održao nikako, a to je veliki gubitak za studente, jer čovjek zaista ima šta reći.
Senadin Lavić je super profesor, čovjek od riječi, jednostavno zna znanje. Malo mi se ne sviđa što nekad reaguje bez potrebe ružno.
Ima tu još nekoliko ljudi, uglavnom su to ljudi iz normalne struje fakulteta. Pod tim podrazumijevam ljude koji žele da rade, koji donose nove ideje, teže ka napretku.