pravi izljevi ljubavi
-
nama veze, nek ide na kulturu, kultura ne poznaje granice 

meni je svejedno.. ja sam temu otvorio tamo gdje je jutros bilo najzivlje..
da sam je turio na kulturu niko ne bi ni otvorio..

-
[quote="car-x"]meni je svejedno.. ja sam temu otvorio tamo gdje je jutros bilo najzivlje..
[/quote]
----------------------------
pošteno

----------------------------
pošteno

gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..gavrilo wrote:toliko o bosanskom interesu oko kulturecar-x wrote:meni je svejedno.. ja sam temu otvorio tamo gdje je jutros bilo najzivlje..
da sam je turio na kulturu niko ne bi ni otvorio..![]()
i ono malo poezije sto si nam utrunio namah se pominju zileti i klanje i sjecenje i to..
raja bi rekla, prosetaj malo..
al' covjek izvrijedja...car-x wrote:gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..gavrilo wrote:toliko o bosanskom interesu oko kulturecar-x wrote:meni je svejedno.. ja sam temu otvorio tamo gdje je jutros bilo najzivlje..
da sam je turio na kulturu niko ne bi ni otvorio..![]()
i ono malo poezije sto si nam utrunio namah se pominju zileti i klanje i sjecenje i to..

nigdje ja ne uvrijedi majstore..gavrilo wrote:al' covjek izvrijedja...car-x wrote:gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..gavrilo wrote: toliko o bosanskom interesu oko kulture![]()
samo ono kako jeste.. tvoji postovi govore o tebi.. ja ne znam kakav si ti cojk vako, ali sto se ovog sto si na ovom forumu reko, mislim da ne gorim od zelje da se s tobom negdje nadjem i popijem pivu.. jedino, ako si se salio u ovom sve sto si do sad napiso..
..a ovdje se uostalom radi o ljubavi, a jos vise o poeziji.. ako nemas sta reci na tu temu, a ti suti..
ne znam sta sam to ja toliko strasno napisao...car-x wrote:nigdje ja ne uvrijedi majstore..gavrilo wrote:al' covjek izvrijedja...car-x wrote: gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..
samo ono kako jeste.. tvoji postovi govore o tebi.. ja ne znam kakav si ti cojk vako, ali sto se ovog sto si na ovom forumu reko, mislim da ne gorim od zelje da se s tobom negdje nadjem i popijem pivu.. jedino, ako si se salio u ovom sve sto si do sad napiso..

'ajd da ti ne kvarim vise temu
-
vidi se ko je ovdje zlurad
ja sam i trazila da se stavi na kulturu
zato sto je tema super...

ja sam i trazila da se stavi na kulturu

zato sto je tema super...

-
ja se ne smijem nego imam tikove
malo sale nije na odmet, zaista

malo sale nije na odmet, zaista