My latest piece of art
Moderator: Chloe
-
sekiracija1
PAPE daj ba prostr zvrk one pite sto si jeti meljo svojim rukama
-
Atomic Punk
Jel' to scanirano iz Vesele Sveske?missA wrote:
-
Atomic Punk
A to je njeno dijelo? Ja se zaletio, nisam ni citao o cemu se radi.sorge_sa wrote:missA je naivni umjetnik........vise naivna.....nego umjetnik![]()
![]()
![]()
![]()
-
missA
Jednom si zbog pomanjkanja opce kulture, i takta u soc. interakcijama, zbog istupa i nastupa na ovoj temi bio upozoren sa strane moderatora (mislm da FLUID-a). Mozeli ti se dokazato cemu sluzi tema, forum, komunikacija, kultura, slika....Svileni wrote:Pa, gdje si blesaco polupismena?Glede komentara ove debilne slike, nista novo:samo jos jedan debilni napad.missA wrote:iGdje su vam komentari, uvrede
ako ne znas idi u sumu gdje ti je i mjesto.
I mama ti je polupismana, da je kojim primjerom suprotno, bi te naucila da postujes stvaralastvo i umjetnost!
Najveca nesreca koje se moze desiti u zivotu je slab i nestrucan uzgoj!
Posljedice dugotrajne i katastrofalne.
Poslije znakova interpukcije se uvijek pusti porstor! Pismeni, svileni pederu!
-
Atomic Punk
Lace wrote:ja sam se slomila trazeci svoje crteze iz 95-e (od tada ne crtam) koji su u cb tehnici i zenski (zamisljeni) portreti...onako kako ja zamisljam savrsenu zensku ljepotu...al ih nisam nasla i mislim da ni necu...ko zna gdje su zavrsili...a vise nikad necu znati tako crtati..jedini trag imam na fotografijama iz faze kada sam temperama crtala po zidovima
[
ovo je bila moja "terapija"...al se bojim da sada nakon 10 godina nisam u stanju ovo ponovit...a kamoli bolje
Je li ovo inspirisano Stonsima?
-
Atomic Punk
MissA, izvinjavam se zbog doticnog komentara.missA wrote:Ne, nego petkom 13.Atomic Punk wrote: Je li ovo inspirisano Stonsima?
- Lace
ali ih nikad nisam slusala...jednostavno se nekad zaljubim u neciji znak...ovaj mi je bio mnogo dobarAtomic Punk wrote:Lace wrote:ja sam se slomila trazeci svoje crteze iz 95-e (od tada ne crtam) koji su u cb tehnici i zenski (zamisljeni) portreti...onako kako ja zamisljam savrsenu zensku ljepotu...al ih nisam nasla i mislim da ni necu...ko zna gdje su zavrsili...a vise nikad necu znati tako crtati..jedini trag imam na fotografijama iz faze kada sam temperama crtala po zidovima
[
ovo je bila moja "terapija"...al se bojim da sada nakon 10 godina nisam u stanju ovo ponovit...a kamoli bolje
Je li ovo inspirisano Stonsima?
- manijak1
MissA , štovalac tvojih likovnih kreacija je ovdje

- manijak1
Eskimo S2 ili S3