Maturski rad
Moderator: Chloe
-
mukkii
#1 Maturski rad
Da li ima neko kakav prijedlog sta da radim za maturski rad iz INFORMATIKE?
-
Panasonic
Ja bih ti predlozio CPU, znaci sta ima unutra, procesor, memorije, maticna, graficka... O svemu po 5-6 stranica i eto ti 30-ak stranica.
Ovo sam sad nabrzinu smislio.
Dalje, ne bi bilo lose raditi nesto o software-u, mozda nesto o ansembleru ili o tome kako racunar obradjuje podatke i slicno.
Zatim, programiranje
Ovo smatram jako dobrim izborom za maturski. Recimo C++. Interakcija C++-a sa okolinom, komparativni odnos sa Javom, ali ono sto bih ja licno najvise cijenio je C++ i 3D. Naravno, skroz jednostavni... Kocke, piramide, kupe i da se moze mijenjati boja, polozaj figura i to je to.
Koja si skola?
Ovo sam sad nabrzinu smislio.
Dalje, ne bi bilo lose raditi nesto o software-u, mozda nesto o ansembleru ili o tome kako racunar obradjuje podatke i slicno.
Zatim, programiranje
Koja si skola?
-
mukkii
O ovome sam i ja razmisljao, C++, ili nesto u Blenderu(3D).Panasonic wrote: Zatim, programiranjeOvo smatram jako dobrim izborom za maturski. Recimo C++. Interakcija C++-a sa okolinom, komparativni odnos sa Javom, ali ono sto bih ja licno najvise cijenio je C++ i 3D. Naravno, skroz jednostavni... Kocke, piramide, kupe i da se moze mijenjati boja, polozaj figura i to je to.
Koja si skola?
Dobrinjska gimnazija
-
gandhi
[quote="mukkii"][quote="Panasonic"]
Zatim, programiranje :D Ovo smatram jako dobrim izborom za maturski. Recimo C++. Interakcija C++-a sa okolinom, komparativni odnos sa Javom, ali ono sto bih ja licno najvise cijenio je C++ i 3D. Naravno, skroz jednostavni... Kocke, piramide, kupe i da se moze mijenjati boja, polozaj figura i to je to.
Koja si skola?[/quote]
O ovome sam i ja razmisljao, C++, ili nesto u Blenderu(3D).
Dobrinjska gimnazija[/quote]
Mukkii, haveru, Afi šta god doneš dobro je. :D
Ova ideja sa memorijama nije loša. Isto tako možeš uzeti procesor, grafičke kartice ili sl. :)
Zatim, programiranje :D Ovo smatram jako dobrim izborom za maturski. Recimo C++. Interakcija C++-a sa okolinom, komparativni odnos sa Javom, ali ono sto bih ja licno najvise cijenio je C++ i 3D. Naravno, skroz jednostavni... Kocke, piramide, kupe i da se moze mijenjati boja, polozaj figura i to je to.
Koja si skola?[/quote]
O ovome sam i ja razmisljao, C++, ili nesto u Blenderu(3D).
Dobrinjska gimnazija[/quote]
Mukkii, haveru, Afi šta god doneš dobro je. :D
Ova ideja sa memorijama nije loša. Isto tako možeš uzeti procesor, grafičke kartice ili sl. :)