Mali šlager

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Sanda Seta

#1 Mali šlager

Post by Sanda Seta »

Da li neko zna gdje se mogu kupiti karte za Mali šlager 2008?
Sanda Seta

#2 Re: Mali šlager

Post by Sanda Seta »

Anyone?
Zox

#3 Re: Mali šlager

Post by Zox »

Mali šlager je otkazan. Ne zezam se.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: Mali šlager

Post by mIRCerka »

28.11.2008. 23:47

Redakcija programa za djecu i mlade Federalne TV punom parom priprema "Mali šlager 2008". Odgovorni urednik ovog programa Boris Šiber rado je govorio o dječijem festivalu koji je godinama jedan od zaštitnih znakova Sarajeva i BiH, ali se osvrnuo i na druge projekte, najavio niz noviteta te otvoreno progovorio o kultnoj "Top listi nadrealista", čiji je bio jedan od osnivača.

Šta je aktuelno u "Malom šlageru 2008"?

- Kao i svake godine naša redakcija organizira dječiji muzički festival "Mali šlager". Za sada vam mogu reći da je tema ovogodišnjeg festivala porodica i da će se održati u Olimpijskoj dvorani Zetra.

PROGRAM ZA DJECU I MLADE

telefon: +387 (0)33 461 521
[email protected]

Ali vec 2 sata je non stop bizi..
lelica

#5 Re: Mali šlager

Post by lelica »

mIRCerka wrote:
28.11.2008. 23:47

Redakcija programa za djecu i mlade Federalne TV punom parom priprema "Mali šlager 2008". Odgovorni urednik ovog programa Boris Šiber rado je govorio o dječijem festivalu koji je godinama jedan od zaštitnih znakova Sarajeva i BiH, ali se osvrnuo i na druge projekte, najavio niz noviteta te otvoreno progovorio o kultnoj "Top listi nadrealista", čiji je bio jedan od osnivača.

Šta je aktuelno u "Malom šlageru 2008"?

- Kao i svake godine naša redakcija organizira dječiji muzički festival "Mali šlager". Za sada vam mogu reći da je tema ovogodišnjeg festivala porodica i da će se održati u Olimpijskoj dvorani Zetra.

PROGRAM ZA DJECU I MLADE

telefon: +387 (0)33 461 521
[email protected]

Ali vec 2 sata je non stop bizi..
ja jučer zvala da pitam za karte, i u ftv-u kažu da karte još nisu puštene u prodaju i da tačno ne znaju kada će biti ali će se najvjerovatnije prodavat u zetri jer će ih oni štampat......ja zvala i zetru a i oni kažu da ne znaju još ništa........mali šlager bi trebao biti 28.12.2008. u 17h u zetri.....
lelica

#6 Re: Mali šlager

Post by lelica »

[quote="Zox"]Mali šlager je otkazan. Ne zezam se.[/quote

odakle ti ta vijest?
Sanda Seta

#7 Re: Mali šlager

Post by Sanda Seta »

Zašto kod nas sve mora biti tako netransparentno, komplikovano i nemoguće? :?
Sve pozitivno ukinu, a negativnog napretek.
Opet molim ako neko nešto sazna, neka javi.
strujnik

#8 Re: Mali šlager

Post by strujnik »

lelica wrote:
Zox wrote:Mali šlager je otkazan. Ne zezam se.[/quote

odakle ti ta vijest?
Boris Siber stavio status na fb-u, valjda se nebi covjek zajebavo sa djecijim osjecajima.
lelica

#9 Re: Mali šlager

Post by lelica »

ima li šta novo o malom šlageru............ja ne mogu nigdje da nađem da je otkazan...........ako je otkazan šta su razlozi.........neka javi neko ako šta zna..............

hajde neka neko vidi na fb-u ovo što strujnik kaže, ja nism član fb-a
Drvosjeca iz Dejcica

#10 Re: Mali šlager

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

lelica wrote:ima li šta novo o malom šlageru............ja ne mogu nigdje da nađem da je otkazan...........ako je otkazan šta su razlozi.........neka javi neko ako šta zna..............

Definitivno otkazan, moja supruga zvala Zetru, niko nema informaciju zbog cega. :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
lelica

#11 Re: Mali šlager

Post by lelica »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
lelica wrote:ima li šta novo o malom šlageru............ja ne mogu nigdje da nađem da je otkazan...........ako je otkazan šta su razlozi.........neka javi neko ako šta zna..............

Definitivno otkazan, moja supruga zvala Zetru, niko nema informaciju zbog cega. :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
grozno, grozno, grozno............idem zvat ftv da vidim u čemu je problem pa se javim............
Mahalac

#12 Nema malog slagera!

Post by Mahalac »

Eto kao i mnogo puta dosada nasa draga FTV-a je pokazala da nije dno tamo gdje smo sada nego dublje, jos dublje...koliko dublje ne znam.
Dakle roditelji objasnite svojoj djeci (kako rece vrli urednik dj.programa) da nema malog slagera sezona i da je opsta besparica!
Nema ni ono malo jada sto su dosada uspijevali organizovati (a kosta kako rece opet urednik 100 000km) s Mariom i Emelom u nekom od truhlih studija FTV-a.
Ne mogu se ljudi pokriti s ovo malo pretplate a triMUF operacija ih u crno zavila.

Bijesan sam i i iz postovanja prema ovom forumu samo cu jos dodati....p...a vam m......a bagro truhla televizijska.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#13 Re: Nema malog slagera!

Post by mIRCerka »

lelica

#14 Re: Mali šlager

Post by lelica »

nisam zvala ftv jer nema potrebe............šlagera nema to je definitivno i to iz razloga zato što NEMA PARA..........uzeh dnevni avaz i šokirah se........boris šiber kaže da su se malo preračunali i da nemaju para a treba im oko 100.000 km a te pare nemaju jer su im neki sponzori otkazali...........pa je li ovo moguće.............ima cijeli tekst u dnevnom avazu na 43. strani...........fujjjjjjjjj
Zox

#15 Re: Mali šlager

Post by Zox »

edit: profesionalna tajna.
barby02

#16 Re: Mali šlager

Post by barby02 »

Prvi Mali slager je odrzan 14. januara 1972. Pjevalo se uzivo sa orkestrom. Nema para, naravno da nema. . . ali nista se ne mora snimati, samo treba dobra volja da se manifestacija odrzi i ne propusti godina a djeci priusti jos jedno novogodisnje zadovoljstvo. . . Sala k'o sala se vjerovatno moze srediti. . . :roll: Zalosno !!!!

Da naglasim da je to bio Mali slager 1971/1972 a prolongiran je 2 puta po 7 dana. Tada su ucenici imali svoje Male novine i bili o svemu obavjesteni. . . (kao i veliki u dnevnim novinama). .
Drvosjeca iz Dejcica

#17 Re: Mali šlager

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Da je u pitanju Ceca ili neko drugo lice BiTurbo-Folka vjerujem da bi se novac nasao. Gdje su sada vjerske zajednice i ostali dusebriznici da doniraju pisljivih 100.000KM za radost djece. :oops:
Meri_

#18 Re: Mali šlager

Post by Meri_ »

Ne treba donacija kad postoje novci od tv pretplate (koja je obavezna, koliko se sjecam). Nevolja je sto se trosi na gluposti i emisije koje su dno dna, tipa Operacija Triumph. Meni je naprosto nevjerovatno da moje novce potrose na odvratno debelog voditelja i njegove neukusne sale, stipkanja polugolih celofanskih "ljepotica" i "pevace" sto dolaze preko Drine. I sto je najgore, sve to u prime-time, subotom u 20,00 (kada bi porodica trebala biti na okupu). Ja djecu tjeram od televizora ili okrecem na Discovery. Nekad je u to doba isla Segmedina Srna sa afirmativnim temama koje nisam sakrivao od djece. Danas su djeca zadnja u glavama onih koji trose nase novce od pretplate. Onda nije ni cudo sto ce to vec sutra biti kreteni koji se pale na Cecu, Big Mamu i kojekakve Cele. Fuj. Slager je mogao biti odrzan u domu kulture sa djecijim orkestrom i jednim reportaznim kolima a 100 hiljada km je smijesna lova.
Zox

#19 Re: Mali šlager

Post by Zox »

Svaka cast.
Post Reply