Jednodnevna radionica 5 ritmova! One-day 5 rhythms workshop!

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Tanzelarija

#1 Jednodnevna radionica 5 ritmova! One-day 5 rhythms workshop!

Post by Tanzelarija »

Sarajevo, 13.9.2008., 11.00-18.00

5 Ritmova su jednostavna i moćna meditacija u pokretu koju svatko – bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja – može prakticirati. Nema koraka koje treba slijediti ili naučiti. Nema načina da je radite krivo.

“Pokret je moj lijek, moja meditacija, moja praksa. To je nešto što činim bez obzira kako se osjećam. Svi smo mi rođeni da se krećemo, da se predamo ritmu. Tvoja duša je plesač. Bez napora. Bez prosuđivanja. Čista energija u trenutku.

Svoj oblik ekstatičnog plesa nazivam VAL. To je meditacija u pokretu i odlična tjelovježba koja koristi pet osnovnih ritmova koji čine mapu tvog najdubljeg bića. Kretanje kroz VAL je moja duhovna praksa.“ Gabrielle Roth

Sve informacije o lokaciji i obvezne prijave: [email protected], 00 387 61 517 356

Sarajevo, 13.9.2008., 11.00-18.00

5 rhythms is a simple and powerful meditation in movement that anybody – regardless of age, size, abilities or physical limits – can practice. There are no steps that have to be followed or learned. There is no way that you can do it wrong.

“Movement is my medicine, my meditation, my practice. It is something that I do no matter how I feel. We are all born to move, to give ourselves to rhythm. Your soul is a dancer. Without an effort. Without judging. Pure energy in the moment.
I call my ecstatic dance the WAVE. That is meditation in movement and perfect exercise that uses five basic rhythms that make a map of your deepest being. Moving through the wave is my spiritual practice.” Gabrielle Roth

All information about location and obligatory registration on: [email protected], 00 387 61 517 356
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: Jednodnevna radionica 5 ritmova! One-day 5 rhythms workshop!

Post by mIRCerka »

necemo se tako igrat :D daj vise detalja :D
mene odmah kicma zabolila od ideje da plesem :D

Da li je ogranicen broj mjesta?
Tanzelarija

#3 Re: Jednodnevna radionica 5 ritmova! One-day 5 rhythms workshop!

Post by Tanzelarija »

Radionicu vodi Silvija Tomcik Kelly, jedna od rijetkih akreditiranih uciteljica 5 ritmova na nasim prostorima.
Broj mjesta je ogranicen jedino velicinom sale koju budemo koristili. U slucaju vece zainteresovanosti, mozemo potraziti i vecu :)! Za vise detalja o samoj tehnici plesa mozete saznati na hrvatskoj stranici http://www.plesritmova.net/ritmovi.do?uid=90&lang=hr.

Cijena radionice je:
35 €
25 € za one koji uplate do 4.9.
20 € za one koji su vec plesali i dovedu nekog novog (oboje placaju onda po 20 €)

Workshop is lead by Silvija Tomcik Kelly, one of the few authorized teachers of 5 rhythms in this area.
Number of participants is limited only by the size of the space we will use. In the case there is a bigger interest in participating, we can try to find the bigger one :)! For more details on 5 rhythms in English please check http://www.gabrielleroth.com.

The price of workshop is:
35 €
25 € for those who pay till 4.9.
20 € for those who already danced and bring someone new (in that case both of them pay 20 €)
Tanzelarija

#4 Re: Jednodnevna radionica 5 ritmova! One-day 5 rhythms workshop!

Post by Tanzelarija »

Jos samo dva dana do radionice 5 ritmova!
Post Reply