Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dakle, mene zanima da li neko zna ima li kod nas ovakvih organizacija? Gdje im je sjediste, kako se uclaniti itd.
Citala sam za neku asocijaciju sa cijom clanskom kartom mozes imati popuste pri putovanju, smjestaju u odredjenim hostelima itd. pa ako neko nesto zna bilo bi jako lijepo da to podijeli sa nama ostalima...
hvala...
A u Sarajevu u Youth Hostel Association BiH, u ulici Cemalusa 1, mozes izvaditi Hostelling International Card, cija je cijena, cini mi se, 25KM za godinu dana, i s njom imas popuste u hostelima sirom svijeta.
denga wrote:Dakle, mene zanima da li neko zna ima li kod nas ovakvih organizacija? Gdje im je sjediste, kako se uclaniti itd.
Citala sam za neku asocijaciju sa cijom clanskom kartom mozes imati popuste pri putovanju, smjestaju u odredjenim hostelima itd. pa ako neko nesto zna bilo bi jako lijepo da to podijeli sa nama ostalima...
hvala...
imas ainsee ...otvorili su se i u BiH samo sto nemam trenutno njihove kontakte pa ces morati preko net-a naci...
Ako si na pravu uskoro se planira ponovno otvaranje ELSE (European Law students association)...a sto se tice kartice koju spominjes...to je ISIC card koju mozes izvaditi u turistickoj agenciji OTAS. Treba ti kopiran index, slikica i 10 KM ...
Imaju i kreditnu karticu s tim da nju jedino mozes izvaditi ako si redovan student (diskriminacije )... mislim da ti s nje nigdje u svijetu ne skidaju postotak (nisam sigurna za to pa provjeri)...
AINSEE – Academic Information Network of Southeast Europe - Akademska informativna mreža jugoistočne Evrope - čiji je osnovni cilj pravilno i kvalitetno širenje informacija o svemu onome što se dešava na području jugoistočne Evrope vezano za visoko obrazovanje.
Na web stranici http://www.ainsee.info mogu se naći sve informacije vezane za visoko obrazovanje u zemljama jugoistočne Evrope i šire.
denga wrote:Dakle, mene zanima da li neko zna ima li kod nas ovakvih organizacija? Gdje im je sjediste, kako se uclaniti itd.
hvala...
imas ainsee ...otvorili su se i u BiH samo sto nemam trenutno njihove kontakte pa ces morati preko net-a naci...
Ako si na pravu uskoro se planira ponovno otvaranje ELSE (European Law students association)...a sto se tice kartice koju spominjes...to je ISIC card koju mozes izvaditi u turistickoj agenciji OTAS. Treba ti kopiran index, slikica i 10 KM ...
Imaju i kreditnu karticu s tim da nju jedino mozes izvaditi ako si redovan student (diskriminacije )... mislim da ti s nje nigdje u svijetu ne skidaju postotak (nisam sigurna za to pa provjeri)...
to je upravo ono sto sam trazila...
dakle karta sa kojom imas te popuste pri putovanjima, smjestaju itd...puno hvala