Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izdade me...
Bice puna sala, koliko ja znam bude raje od 7 do 77 a i vjerujem da ce biti prijatno osvjezenje s obzirom da je repertoar izuzetno veseo i sa dosta saljivih pjesama tako da svako moze naci nesto za sebe a poslije toga druzenje...
I upisivanje minusa ko nije dosao
labrusca wrote: izdade me...
Bice puna sala, koliko ja znam bude raje od 7 do 77 a i vjerujem da ce biti prijatno osvjezenje s obzirom da je repertoar izuzetno veseo i sa dosta saljivih pjesama tako da svako moze naci nesto za sebe a poslije toga druzenje...
I upisivanje minusa ko nije dosao
Nema frke @seko, mi uvjek javimo raji da dolazimo i tako smo upoznale i dosta forumasa a bome i njihove famalije i radnih kolega.
Kada se budemo becile javnemo ti
Ma seko, dosli bi mi, samo znas, VOKALNA tradicija nije interesantna koliko folklor...
tuzno je reci da smo imali vise koncerata i nastupa van BiH nego u samoj zemlji, a radimo vec 15 godina....
Ali eto situacija se popravlja, bicemo na "maturskoj" veceri na teologiji :D:D
Da iskoristim priliku da pozovem one koji ipak cijene tu vrstu umjetnosti da nam se pridruze u razvijanju Seljinog mjesovitog hora, Utorak u 20h zadnji sprat u Slozi (sprat iznad reshe)
I da, pozdravljam ovim putem i melb26sa, djevojku iz prve postave Sa Pahulja :D:D:D
mIRCerka wrote:I da, pozdravljam ovim putem i melb26sa, djevojku iz prve postave Sa Pahulja :D:D:D
kojom pjesmom
je l´ ovo tema pozdravi i zelje na bc
evo ovom pjesmom pozdravljam
u sred price na radiju, kaze voditelj HAJD NESTO ZA RAJU OVAKO NATASTE...a 5 cura u studiju, jedna drugoj u krilu...
ja ne znam kako na kraju nije bilo pucanje od smijeha... http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=145991