Djelatnik godine 2006
Moderator: Chloe
-
BugsBunny
#1 Djelatnik godine 2006
Blizi se kraj godine, pa je red da izaberemo ko je obiljezio 2006.
Dakle, glasovanje i obrazlaganje.
Dakle, glasovanje i obrazlaganje.
- karanana
Ili ti je bezveze naslov topica ili nemas dobar izbor licnosti za "djelatnika" godine. Mozda bi trebal staviti naslov licnost godine. Kad kazes djelatnik godine ja sam mislio da govoris o poduzetnim ljudima koji otvaraju firme i zaposljavaju ljude a ne o ovim ublehama.
Eto mozda je jedino Radoncic i jedno i drugo i uklapa se u izbor ili za licnost ili za djelatnika godine.
Eto mozda je jedino Radoncic i jedno i drugo i uklapa se u izbor ili za licnost ili za djelatnika godine.
-
BugsBunny
Malo ironije nikom nije naskodilokaranana wrote:Ili ti je bezveze naslov topica ili nemas dobar izbor licnosti za "djelatnika" godine. Mozda bi trebal staviti naslov licnost godine. Kad kazes djelatnik godine ja sam mislio da govoris o poduzetnim ljudima koji otvaraju firme i zaposljavaju ljude a ne o ovim ublehama.
- chinese_water
Po meni to je Azira iz expressa, sa 4-5 kasika...zaposlila se ko hadzinica a ljudi kukaju kako nema posla... sram Hin bilo
-
three sisters
pa fali nekih zanimanja..ima voditelj, redatelj i pjevač, a nema glumac i pisac npr...jasmila u svakom slučaju, a neki od pobrojanih kao anti djelatnici 
zaboravila sam da je maca zapravo glumac
zaboravila sam da je maca zapravo glumac