ChupoJasa wrote:Moram reći da mi je većina radova koji će se pojaviti na ovoj temi u najmanju ruku GLUPA.
Znači skinete neki program koji će da obražuje sirovu fotku i imaćete ovo što vi postavljate ovdje... Budući da ja koristim samo Photoshop, i da se nebi pegla i skidao "te" programe, malo sam se poigrao u photoshopu i evo sta sam dobio. ( igrao sam se bukvalno 5 min, koliko mi je trebalo i ovo da napišem i postavim na net
eto vam vašeg umijeća...
sada bi vjerovatno trebao ubacivati mijesec, ptičice, oblake...
Oh Chuppo to si ti,budi pozdravljen

Ovaj tekst pamtim od ranije,rekao si mi to vec ranije negdje....ne znam sto ovo chinim idalje..jbg
Ajde sad da ti Hodza kaze par stvari:
1.ne zelim ja chinit neshto sto bi tebe zadovoljilo prvo

2.ako kazes da je ovo glupo,postujem tvoje misljenje
3.to sto ti se ne svidja photomanipulacija je tvoj licni problem,ne problem ljudi koji to vole...
4.tema ti moze biti glupa,al to ne znachi da takva jest..
5.pogresnoj si osobi dosao o tome govoriti,ne slusam turbo folk

6....
7....
8.Hvala ti na javljanju,cjenim to...
Rekao si dosta toga a ustvari nishta,dzaba se razbaco sam ovdje...
Usput,to sto si uradio za pet minuta ti je jako lose uradjeno za jednog korisnika photoshopa....
Ne govorim o tome da si los,al nisi ni dobar,nije ni bitno men licno kakav si ustvari.
Da malo prokomentarisem ovo sto si rekao...
"sada bi vjerovatno trebao ubacivati mijesec, ptičice, oblake.."
Prilicno si mi ogorcen s ovom izjavom a bezveze,nije ti potrebno uopste...
To se odnosilo na moju manipulaciju Marin Dvor,al eto,men su drage te ticice...mjesec i sky
Evo je jos jednom za tebe,iako je nisam planirao ovdje postavljati jos....
Upravo s njom ja neam te probleme,naprosto mi draga nesto...
Nego pusti ti nas ovdje da mi uzivamo u ovome a ti uzivaj u nekom svome umijecu...
Nije ovo nesto,nije ni nista da jes ne bi bilo ovdje...
S obzirom da sam u digitalnoj photomanipualciji pocetnik jako sam zadovoljan sa dosadasnjim radovima...
Sad evo jos jedan amaterska od Marinog Dvora,osjecam da ces eksplodirati...
Drago mi je sto i drugi postavljaju radove na temu i ne ustrucavajte se uopste,cak i losa slika je dobra,tako se moze uvidjeti razlika samo izmedju dobre i lose

Za one koji vole digitalnu photomanipulaciju nek posjete http://www.deviantart.com,u rubrici Digital Photo Manipulation ce te vidjeti pravo umijece...
Chupo zelim ti svako dobro,da nadjes neshto u chemu ces ti uzivati a ne da previse gledas ono u chemu drugi uzivaju...

Drago mi je sto si se javio,cao.