Bosanska piramida Sunca vol.3

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
Prenj

Post by Prenj »

Babayaro wrote: Nema jos konkretnih dokaza koje vi trazite iz tog razloga jer treba VREMENA. Znate li vi koliko truda i vremena treba da se iskopa 1M kvadratni zemlje i do nekoliko metara u dubinu? Ocigledno nezna 90% ljudi na forumu, zato budite strpljivi i nesto ce se pojaviti a o zabrani kopanja nesmije biti govora osim kod kompleksasa koii nemaju drugog posla nego da tumace sta je ko kad u kojem intervijuu rekao...
Pozdrav svim dobronamjernim ljudima!!!
...
Kolumbo!
Studirao je Semir Denikenove metode zaludjivanja godinama, sto ljudi sa strane izvanredno i vide ... izvod iz clanka objavljenog u NY Timesu ...
http://select.nytimes.com/gst/abstract. ... 94DE404482
"Some See a 'Pyramid' to Hone Bosnia's Image. Others See a Big Hill."

...
The genius of Mr. Osmanagic's discovery may turn out to be that it is difficult to disprove without a large and costly excavation, allowing an enduring and alluring mythology to grow up around the hill.
...
novel

Post by novel »

mIRCerka wrote:
Prenj wrote:Image

Mirnes laze, zadnje rijeci su ipak bile "Cuvajte mi Semira" ...

:D :D :D
o blago nama, TutanSuljo i Sin su tu :D:D:D:D

POROGLASAVAM TEFERIC OTVORENIM!!!!
:D
Kad vidim ovu sliku, meni je ipak Mirnes KING.... 8-)
Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanovi}, student druge
godine na Pravnom fakultetu Sarajevo, prije nekoliko dana uspje{no je
polo`io jo{ jedan ispit. Ovoga puta lak{e nego ina~e jer je odgovarao
pred profesorom Nijazom Durakovi}em, svojim koalicionim partnerom
iz tzv. patriotskog bloka. Kako smo doznali, svi ostali studenti ispit su
polagali pismeno izuzev Ajanovi}a kome je Durakovi} dopustio da odgovara
usmeno. Nimalo slu~ajno: Durakovi} se jo{ ranije uvjerio u
Ajanovi}evu rijetko vi|enu nadarenost da mo`e satima pri~ati o onom o
~emu nema pojma. Drugim rije~ima - o svemu! Politi~ka savezni{tva su ~udan, gotovo misteriozan fenomen: prije samo ~etiri godine obra~uni
Mirnesa Ajanovi}a i (tada{njeg SDP-ovca) Nijaza Durakovi}a zabavljali
su javnost. Ostat }e upam}en onaj kada je Ajanovi} od predsjednika
Parlamenta tra`io da zabrani diskusiju pijanih poslanika (aludiraju}i na
Durakovi}a), nakon ~ega je Durakovi} urlaju}i kazao kako je on “vi{e
zaboravio nego {to }e {ofer~ina Ajanovi} za `ivota nau~iti”.
Dodu{e, od tada su pro{le ~etiri godine, student Mirnes je izgleda
pone{to i nau~io, dok je profesor Durakovi} mnogo vi{e zaboravio...
(M.A.)SB
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Babayaro wrote:Joooj Radeljas kolko si samo pametan i nacitan i inteligentan i sta sve ne...
Tovaris se nekom za pravopis a ti ni na JEDNOM postu nisi ispravno napisao ni jednu recenicu jer nemas nigdje velikih slova poslije tacke, da negovorim imena licna i gradova sve malim slovima.
A i iznio si argumente za gospodju arheologa kao ona je fina i kulturna i nije prepotentna a publika i svi oni su nepismeni i glupi...
Pa sta si ti gledo covjece arogancija joj je izbijala iz pogleda i u pravu je mircerka samo sto nije rekla Semiru "sta hoces ti supak jedan", on je amater, ublehas,lopov i neznalica...
Smiri te se ba ljudi negativna energija je za neke druge stvari, izadjite malo napolje, igrajte lopte ako imate skim, otidjite na Visocicu udahnite malo zraka, zamahnite lopatom i krampom pa i cetkicom pa vidite koliko je to brdo i koliko treba vremena da se obidje a kamoli da se iskopa nesto, jer ni bagerom se nebi prekopalo za 2 godine a tek krampom i lopatom??
Nema jos konkretnih dokaza koje vi trazite iz tog razloga jer treba VREMENA. Znate li vi koliko truda i vremena treba da se iskopa 1M kvadratni zemlje i do nekoliko metara u dubinu? Ocigledno nezna 90% ljudi na forumu, zato budite strpljivi i nesto ce se pojaviti a o zabrani kopanja nesmije biti govora osim kod kompleksasa koii nemaju drugog posla nego da tumace sta je ko kad u kojem intervijuu rekao...
Pozdrav svim dobronamjernim ljudima!!!
BaYo, ne konta radeljas da piramide zrace pozitivnom energijom...

vidjeces i Prenja kako ce promijeniti plocu cim ga kidnapujemo i odvedemo na Visocicu :D:D:D
edu

Post by edu »

ja bih is'o na tu visocicu ali me strah da cu se morati izljubiti sa semkom.. :D :D ..ne zbog semka..nego mi se gadi poslije tihica.. :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:ja bih is'o na tu visocicu ali me strah da cu se morati izljubiti sa semkom.. :D :D ..ne zbog semka..nego mi se gadi poslije tihica.. :D :D :D
pa ti safataj onu grkinju...24 godine...tvoj broj... :D
Prenj

Post by Prenj »

mIRCerka wrote:
edu wrote:ja bih is'o na tu visocicu ali me strah da cu se morati izljubiti sa semkom.. :D :D ..ne zbog semka..nego mi se gadi poslije tihica.. :D :D :D
Ili geologa, 42 godine, skoro pa isto ... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
mIRCerka wrote:
Ili geologa, 42 godine, skoro pa isto ... :D
grkinja je arheolog....
a edu nije pider stoga geologe ostavimo starijim forumashicama :D:D:D:D
radeljas

Post by radeljas »

Babayaro wrote:Tovaris se nekom za pravopis a ti ni na JEDNOM postu nisi ispravno napisao ni jednu recenicu jer nemas nigdje velikih slova poslije tacke, da negovorim imena licna i gradova sve malim slovima.!!!
gdje si ti vidio da se u postovima i mailovima strogo postuje veliko slovo. ja sam za tebe doktor za lokalne jezike. jet

negovorim su dvije rijeci ne govorim je ispravno.
Babayaro wrote: nesto, jer ni bagerom se nebi prekopalo za 2 godine a tek krampom i lopatom??
ne bi razvdvojeno isto u svim pravopisima
Babayaro wrote: Nema jos konkretnih dokaza koje vi trazite iz tog razloga jer treba VREMENA.
semiru nije trebalo vremena, ni lopatanja, a ni kopanja, da samouvjereno kaze da je to piramida i to ne jedna nego 9 njih sve u svemu.
Babayaro wrote: zato budite strpljivi i nesto ce se pojaviti a o zabrani kopanja nesmije biti govora osim kod kompleksasa koii nemaju drugog
dobranamjerno ti predlazem da malo vise citas jer, da naucis gdje se postavlja zarez, a nacin pisanja negacije ti ne ide nikako. samo potvrdujes moju teoriju da su nepismeni i neobrazovani prvi nasjeli na ublehu. a i ne cudi me to je ciljna grupa svakog prodavaca vjere, magle, politike i ublehe ...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

radeljas wrote:
Babayaro wrote:Tovaris se nekom za pravopis a ti ni na JEDNOM postu nisi ispravno napisao ni jednu recenicu jer nemas nigdje velikih slova poslije tacke, da negovorim imena licna i gradova sve malim slovima.!!!
gdje si ti vidio da se u postovima i mailovima strogo postuje veliko slovo. ja sam za tebe doktor za lokalne jezike. jet

Babayaro wrote: nesto, jer ni bagerom se nebi prekopalo za 2 godine a tek krampom i lopatom??
Babayaro wrote: Nema jos konkretnih dokaza koje vi trazite iz tog razloga jer treba VREMENA.
semiru nije trebalo vremena, ni lopatanja, a ni kopanja, da samouvjereno kaze da je to piramida i to ne jedna nego 9 njih sve u svemu.
Babayaro wrote: zato budite strpljivi i nesto ce se pojaviti a o zabrani kopanja nesmije biti govora osim kod kompleksasa koii nemaju drugog
dobranamjerno ti predlazem da malo vise citas jer, da naucis gdje se postavlja zarez, a nacin pisanja negacije ti ne ide nikako. samo potvrdujes moju teoriju da su nepismeni i neobrazovani prvi nasjeli na ublehu. a i ne cudi me to je ciljna grupa svakog prodavaca vjere, magle, politike i ublehe ...
radeljas, predlazem te da budes LEKTOR desifrovanih hijeroglifa...

za prve znamo sta pise..
VOLIM TE ZELJO, a sad cekamo ostale :D
radeljas

Post by radeljas »

mIRCerka wrote:BaYo, ne konta radeljas da piramide zrace pozitivnom energijom...
je l' to od onih silnih semafora i znakova signalizacije koje koriste semirovi vanzemaljci koji se nalaze u unutrasnjosti piramide. ima tu nesto, jos se ne zna sta je, nauka nema odgovor na to pitanje, ali ce semir iskopati, pa kad iskopa, onda ce smjestiti i tu energiju u neke naucne okvire. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

"lingvisti" evo vam zasebne teme pa tamo bistrite pravopis i to... :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=12034
radeljas

Post by radeljas »

mIRCerka wrote: za prve znamo sta pise..
kladim se u 3 km da je semir pitar, a ti si me razocarala. mislio sam da samo pitari vjeuju u ublehe, sudijske kradje, i da ce nekad biti prvaci ...
Piramidos

Post by Piramidos »

mIRCerka wrote:
grkinja je arheolog....
mislis arheolog po hobiju
Reina

Post by Reina »

ma radeljas nema drugih argumenata pa namjerno pravi cirkuz :-)

ah pa necemo radeljas tako nije ovo cirkus :roll:
Last edited by Reina on 26/05/2006 14:00, edited 1 time in total.
Piramidos

Post by Piramidos »

radeljas wrote:
mIRCerka wrote: za prve znamo sta pise..
kladim se u 3 km da je semir pitar, a ti si me razocarala. mislio sam da samo pitari vjeuju u ublehe, sudijske kradje, i da ce nekad biti prvaci ...
u svakom zitu ima kukolja
novel

Post by novel »

Piramidos wrote:
mIRCerka wrote:
grkinja je arheolog....
Vazno je da je grkinja i da nije za baciti :D :oops: ili ti vise volis geologa? :D :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

radeljas wrote:
mIRCerka wrote:BaYo, ne konta radeljas da piramide zrace pozitivnom energijom...
je l' to od onih silnih semafora i znakova signalizacije koje koriste semirovi vanzemaljci koji se nalaze u unutrasnjosti piramide. ima tu nesto, jos se ne zna sta je, nauka nema odgovor na to pitanje, ali ce semir iskopati, pa kad iskopa, onda ce smjestiti i tu energiju u neke naucne okvire. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
predlazem ti da posjetis ordinaciju Dr.Geze, ORL, na Dobrinji da provjerish ushi :D

prica o signalizaciji u tunelima je u Semirovoj knjizi i predstavlja citat nekog drugog djela...
no nema veze...
:D ti si najpametniji :D:D:D
i ti i Piramidos...
svu ste pamet svijeta popili...pa mogli biste biti fer pa pustiti sitnu neuku raju da se zajebava oko jedine stvari koja ima pozitivni predznak...
pozz
Piramidos

Post by Piramidos »

novel wrote:
Piramidos wrote:
mIRCerka wrote:
grkinja je arheolog....
Vazno je da je grkinja i da nije za baciti :D :oops: ili ti vise volis geologa? :D :oops:
ma ne ja bi najvise sa arheologom amaterom al ga mirci zauzela hahahah
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

radeljas wrote:

i pocese navijati za FK Sarajevo.
Piramidos

Post by Piramidos »

mIRCerka wrote:
radeljas wrote:
predlazem ti da posjetis ordinaciju Dr.Geze, ORL, na Dobrinji da provjerish ushi :D

prica o signalizaciji u tunelima je u Semirovoj knjizi i predstavlja citat nekog drugog djela...
no nema veze...
i ti i Piramidos...
svu ste pamet svijeta popili...pa mogli biste biti fer pa pustiti sitnu neuku raju da se zajebava oko jedine stvari koja ima pozitivni predznak...
pozz
ma ja idem kod gospodje Nermine Vehabovic-Rudez, poveo sam i par drugova odavde
novel

Post by novel »

Piramidos wrote:
novel wrote:
Piramidos wrote: mislis arheolog po hobiju
ma ne ja bi najvise sa arheologom amaterom al ga mirci zauzela hahahah
:D "Mladi" arheolog je musliman, 3+1 po serijatu :oops: :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Piramidos wrote:
mIRCerka wrote:
radeljas wrote: je l' to od onih silnih semafora i znakova signalizacije koje koriste semirovi vanzemaljci koji se nalaze u unutrasnjosti piramide. ima tu nesto, jos se ne zna sta je, nauka nema odgovor na to pitanje, ali ce semir iskopati, pa kad iskopa, onda ce smjestiti i tu energiju u neke naucne okvire. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no nema veze...
i ti i Piramidos...
pozz
Pinokio je po obicaju duhovit.
radeljas

Post by radeljas »

mIRCerka wrote:prica o signalizaciji u tunelima je u Semirovoj knjizi i predstavlja citat nekog drugog djela...
ma ja, on je inace puno citirao. tj. prepisivao. a nije on ni izmislio piramidu nego je citirao prof. marksizma hodovica. a sad obojica prodaju neku drugu vjeru ... a ne marksizam...

sad ce on obraditi signalizaciju strelicama umjesto onih semafora i vanzemeljaca ... i to sto neko s druge planete radijacijom upravlja nasim zivotima isto je citat :lol: :lol: :lol: :lol:
a ti otidji kod dr. arsle i saslusaj dobro sta ce ti on reci o pozitivnoj energiji, zracenju, vanzemaljcima, kuglama i piramidama
Piramidos

Post by Piramidos »

hrasno38 wrote:
Piramidos wrote:
mIRCerka wrote: predlazem ti da posjetis ordinaciju Dr.Geze, ORL, na Dobrinji da provjerish ushi :D

no nema veze...
i ti i Piramidos...
pozz
Pinokio je po obicaju duhovit.
i kakv ide American Beauty
mIRCerka

Post by mIRCerka »

radeljas wrote: a ti otidji kod dr. arsle i saslusaj dobro sta ce ti on reci o pozitivnoj energiji, zracenju, vanzemaljcima, kuglama i piramidama
za razliku od dr. Geze, dr. Arsla je imaginarni lik :D
Locked