I ovakav autogol propustiti???SF wrote: Pa zar ovo nije komentar Nadije Nukic na rad onih geologa iz Tuzle?![]()
Koliko samo covjek mora imati zlobe u sebi da bi se sjetio ovako necega?Evo navukli ste ovu jednu piramidasicu.
![]()
Nego, ne cudi mene pisanje Kekeca ili Fair life, al' Prenj - ti si mi prije djelovao normalno
Bosanska piramida Sunca vol.2
Moderator: Chloe
-
Prenj
-
iami
ja u klin, ti u zid... piramide postoje... nemam ja šta raditi po tom pitanju...taxi_driver wrote:iami wrote:ivan lovrenović i njegovi antipiramidiši rekoše da će se zapaliti na piramidi: vrijeme je da se počne skupljati sergija za benzin.
daj mi majko šibicu i kantu benzina
da zapalim lovrenovića da ne bude zima
a sta ces ti uraditi ako ne bude piramide?
-
Vingo
Pa jel neko rekao da ne postoje?!iami wrote:ja u klin, ti u zid... piramide postoje... nemam ja šta raditi po tom pitanju...taxi_driver wrote:iami wrote:ivan lovrenović i njegovi antipiramidiši rekoše da će se zapaliti na piramidi: vrijeme je da se počne skupljati sergija za benzin.
daj mi majko šibicu i kantu benzina
da zapalim lovrenovića da ne bude zima
a sta ces ti uraditi ako ne bude piramide?
http://ce.eng.usf.edu/pharos/wonders/pyramid.html
-
Prenj
Sad napeto iscekujemo dijagnozu NEZAVISNE ekipe eksperata sa sarajevskog gradjevinskog fakulteta u sastavu prof. dr. Mirza Basagic, prof.dr. Zlatko Langof i prof. dr. Muris Osmanagic, ...
( prema http://www.piramidasunca.ba/indexbh.htm )

( prema http://www.piramidasunca.ba/indexbh.htm )
Otac protiv sina ... i Shakespeare bi nam mogao pozavidjeti na ovakvoj drami ...AVAZ wrote:Na brdu Visočica jučer je boravila i ekipa geologa s Građevinskog fakulteta u Sarajevu.
- Njihove reakcije su da je potrebno izvršiti detaljnija istraživanja i da je potrebno dovesti još jedan tim s Građevinskog fakulteta, koji je uključen u projekt od samog početka - kazao je Đeruši, dodajući da će ovi geolozi svoj konačni nalaz objaviti u narednim sedmicama.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ma pusti Vingo, volim ja pustiti da se ljudi zalete i visoko polete i tek onda pitam JEL ZNAS DA LETIS??Vodenjak wrote:E sad si nagrabusio @kekec...
Eto mIRCi sa Tutankamonom iza ledja!
podzravlja vas TutanmIRCi Osmanagic
-
Piramidos
http://stultitia.blogger.baPrenj wrote:Sad napeto iscekujemo dijagnozu NEZAVISNE ekipe eksperata sa sarajevskog gradjevinskog fakulteta u sastavu prof. dr. Mirza Basagic, prof.dr. Zlatko Langof i prof. dr. Muris Osmanagic, ...
( prema http://www.piramidasunca.ba/indexbh.htm )Otac protiv sina ... i Shakespeare bi nam mogao pozavidjeti na ovakvoj drami ...AVAZ wrote:Na brdu Visočica jučer je boravila i ekipa geologa s Građevinskog fakulteta u Sarajevu.
- Njihove reakcije su da je potrebno izvršiti detaljnija istraživanja i da je potrebno dovesti još jedan tim s Građevinskog fakulteta, koji je uključen u projekt od samog početka - kazao je Đeruši, dodajući da će ovi geolozi svoj konačni nalaz objaviti u narednim sedmicama.
![]()
![]()
analiza babe i sina
-
ferdo
KO JE NAPRAVIO "PIRAMIDU"?
GDJE JE ALAT?
OD CEGA JE TAJ ALAT (KAMEN; BRONZA ZELJEZO)?
GDJE SU PREDMETI IZ ZIVOTA TIH LJUDI (POSUDJE;NAKIT;ORUZJE;ORUDJE)?
GDJE SU NASELJA LJUDI KOJI SU PRAVILI "PIRAMIDU"?
GDJE SU GROBLJA LJUDI KOJI SU PRAVILI "PIRAMIDU"?
Samo nek mi se jedno pitanje odgovori i potkrijepi sa cinjenicama i ja vjerujem odmah.
Onaj kostur ne racunam, jer se ocigledno krije.
GDJE JE ALAT?
Samo nek mi se jedno pitanje odgovori i potkrijepi sa cinjenicama i ja vjerujem odmah.
-
mIRCerka
aman...ferdo wrote:KO JE NAPRAVIO "PIRAMIDU"?
GDJE JE ALAT?
na radovima kod Termoelektrane Kakanj u caticima je nadjen jedan grob, neko iz muzeja je identifikovao samo cinjenicu da je grob zenski...
odgovor na vecinu tvojih pitanja je POD ZEMLJOM POPUT PIRAMIDE!!!!
-
Piramidos
60x30 glavni nam grad samo biomIRCerka wrote:aman...ferdo wrote:KO JE NAPRAVIO "PIRAMIDU"?
GDJE JE ALAT?
na radovima kod Termoelektrane Kakanj u caticima je nadjen jedan grob, neko iz muzeja je identifikovao samo cinjenicu da je grob zenski...
odgovor na vecinu tvojih pitanja je POD ZEMLJOM POPUT PIRAMIDE!!!!
:D:D:D
Vrsi se Cultural genocide nad Kraljevinom Bosnom
sramite se bosanci i hercegovci
-
mIRCerka
hajmo sad pricati direktno, bez palamudjenja i kulturocida....Piramidos wrote:
60x30 glavni nam grad samo bio
da li da sjedimo i pricamo kako nam je glavni grad pod zemljom, kako su nam artefakti pod zemljom i kako ih ne treba istraziti ili zastiti...
kad si zadnji put bio na Bobovcu?
-
Piramidos
http://www.hrvatibh.com/show_link.php?link_id=746mIRCerka wrote:hajmo sad pricati direktno, bez palamudjenja i kulturocida....Piramidos wrote:
da li da sjedimo i pricamo kako nam je glavni grad pod zemljom, kako su nam artefakti pod zemljom i kako ih ne treba istraziti ili zastiti...
prosle hefte, a ti ????
-
mIRCerka
minimum jednom mjesecno...Piramidos wrote:http://www.hrvatibh.com/show_link.php?link_id=746mIRCerka wrote:hajmo sad pricati direktno, bez palamudjenja i kulturocida....Piramidos wrote:
prosle hefte, a ti ????
i sta kazes, kakva nam je prijestolnica? jelde da je super koristiti zidine ko stepnice....jede da je super zid stale popraviti kamenjem iz bedema bobovca...
ja sam naprosto odusevljena...
-
Piramidos
pa iskreno govoreci nesmijem ti reci kakav nam je kraljevski grad jer cu dobiti ban odmahmIRCerka wrote: i sta kazes, kakva nam je prijestolnica?
za h.u.r.c.a. kao i sve drugo sto propada i unistava se kao npr visocica koja spada u nadleznost muzeja u visokom a gdin hodovic sjedi na minderu i prima placu, pravi marksista.
-
mIRCerka
ma reci slobodno, Qrcu ne valja...to je cinjenica...Piramidos wrote:pa iskreno govoreci nesmijem ti reci kakav nam je kraljevski grad jer cu dobiti ban odmahmIRCerka wrote: i sta kazes, kakva nam je prijestolnica?
za h.u.r.c.a. kao i sve drugo sto propada i unistava se kao npr visocica koja spada u nadleznost muzeja u visokom a gdin hodovic sjedi na minderu i prima placu, pravi marksista.
nego, da se mi probamo dogovoriti kao piramidasica i antipiramidas....
Otkopavanja ce biti, to je cinjenica... da bismo ispostovali sve, i piramidase i antipiramidase, ono sto mozemo uraditi je slijedece:
pruziti podrsku otkopavanju, natjerati sve pomenute minder strucnjake da upraljaju pantalone i da kopaju i oni....
zastititi nalaziste, obezbijediti neometane radove i onda proslaviti kad se otkrije sta god se otkrije
sta mislis o tome??
umjesto da se prozivamo debilima kretenima moronima bla bla...
nesto konkretno?
-
dinash
?Fondacija je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja se bavi podsticajem i unaprijeđenjem projekata vezanih za unapređenje Fondacije.?
Fondacija ?Arheološki park: Bosanska piramida sunca?, Statut, član 5. (pod linkom Fondacija)
?Ponovo se u javnosti pojavljuju ?budžetsko-kancelariski? naučnici, profesori, historičari koji u neznanju šta da rade, susjednim medijima daju kojekakve izjave pokušavajući marginalizirati rad Semira Osmanagića koji sva svoja istraživanja sam finansira i nikome ne osporava pravo da učestvuje u projektu ?Bosanske piramide sunca?.?
Visoko.co.ba
Otiđimo zajedno na službenu web stranicu Osmanagićeve Fondacije, ?nevladine, nepolitičke i neprofitne organizacije?. Tamo ćemo, na linku Komiteti kliknuti na Saradnja s međunarodnim institucijama i vidjeti da ga savjetuje izvjesni gospodin magistar Z.H. Zapravo, prilikom samog osnivanja Fondacije, taj gospodin dobio je čelno mjesto u ovom komitetu, no nekako se baš potrefilo da je on istovremeno i ekonomski savjetnik premijera BiH, pa je u Fondaciji s koordinatorskog pomaknut na savjetničko mjesto, baš nekako početkom ove godine, kad su se ova pitanja etičke, ako ne i zakonske prirode, počela nešto glasnije postavljati na izvjesnim javnim forumima.
Njegovo koordinatorsko mjesto je, kako možemo vidjeti, preuzela izvjesna gospođica E.K., s kojom se opet baš nekako potrefilo da je istovremeno i predstavnica Vanjskotrgovinske komore BiH.
Ostanimo još malo na službenoj web stranici Osmanagićeve Fondacije, i otiđimo na link Donacije. Tu, pod datumom od 5. aprila ove godine, možemo vidjeti ubilježenu uplatu od ? gle! ? Vanjskotrgovinske komore BiH. Dobro stoji u opisu rada: organizacija koja se bavi unaprijeđenjem svoje organizacije.
Kako je ono išlo? Eh, da sjetila sam se, lijepo se rimovalo:
Pustite ćovjeka nek kopa,
nama ni uđep ni iz đepa!
preuzeto sa http://stultitia.blogger.ba/arhiva/2006/05/11#244086
-
Saraswati
Konkretno, molimmIRCerka wrote: ma reci slobodno, Qrcu ne valja...to je cinjenica...
nego, da se mi probamo dogovoriti kao piramidasica i antipiramidas....![]()
Otkopavanja ce biti, to je cinjenica... da bismo ispostovali sve, i piramidase i antipiramidase, ono sto mozemo uraditi je slijedece:
pruziti podrsku otkopavanju, natjerati sve pomenute minder strucnjake (hi hi hi, op. Saraswati) da upraljaju pantalone i da kopaju i oni....
zastititi nalaziste, obezbijediti neometane radove i onda proslaviti kad se otkrije sta god se otkrije
sta mislis o tome??
nesto konkretno?
-
mIRCerka
pa napisah vec....Saraswati wrote:Konkretno, molimmIRCerka wrote: ma reci slobodno, Qrcu ne valja...to je cinjenica...
pruziti podrsku otkopavanju, natjerati sve pomenute minder strucnjake (hi hi hi, op. Saraswati) da upraljaju pantalone i da kopaju i oni....
sta mislis o tome??
nesto konkretno?
pozvati sve ove minder strucnjake da odu na Visocicu, da STRUCNO otkopavaju jer se stalno zale na AMATERIZAM u otkopavanju...
hajde da otkopamo sta je gore, jer PRIRODNO nije....
i NAGADJANJA mi je pun kofer vise...
ako je bedem grada Visoki, nek OTRKIJU DA JE EBENI bedem i da se svrsi s tim!
konkretno zar ne?
TutanmIRCi Osmanagic
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Eh pa ti sad vec previse trazis. Tesko je one koji su navikli zaradjivati platu iskljucivo sjedenjem natjerati da malo zasucu rukave pa je zarade konkretnim radom. Najlakse je sjediti, pisati i pametovati jer papir trpi sve. I svi oni koji su se pojavili gore su amateri a svi oni koji nisu a koji negiraju sve to su profesionalci. Koliko sam vidio na TV-u gore je jedan zena koja ima zvanje diplomiranog arheologa ali je izgleda i ona amater zato sto se bavi svojim poslom onako kako to treba. I jebo sve ove koji su dosli, od neukog geologa Egipcanina koji je rekao da ovo ovdje ima neke veze sa materijalila koji su koristeni u izgradnji piramida, ili mozda nekakve neinformisane Grkinje koja ce mozda isto tako nesto potvrditi, kad to nije aminovao najveci arheolog i strucnjak u istoriji covjecanstava Imamovic. Mene bi bilo licno stid da sam na njegovom mjestu pobijati stvari iz nekakvih zagusljivih kancelarija a ne otici na megdan Semiru sa tako jakim argumentima. Ali neka, ako je neko navikao na takve strucnjake onda su to nasi gradjani i iskreno da vam kazem jebe mi se za te strucnjake meni je nekako puno draze oku vidjeti onog covjeka u invalidskim kolicima nasmijanog i sa ubjedjenjem da je tamo piramida. Jednom sam prilikom napisao da je mnogima kod nas oduzeto i ono posljednje a to je nada e pa akio ta neka nada se opet pojavila neka je, jer je ona mnogima jedino sto imaju.mIRCerka wrote:pa napisah vec....Saraswati wrote:Konkretno, molimmIRCerka wrote: ma reci slobodno, Qrcu ne valja...to je cinjenica...
sta mislis o tome??
nesto konkretno?
pozvati sve ove minder strucnjake da odu na Visocicu, da STRUCNO otkopavaju jer se stalno zale na AMATERIZAM u otkopavanju...
hajde da otkopamo sta je gore, jer PRIRODNO nije....
i NAGADJANJA mi je pun kofer vise...
ako je bedem grada Visoki, nek OTRKIJU DA JE EBENI bedem i da se svrsi s tim!
konkretno zar ne?
TutanmIRCi Osmanagic