Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ILIR_ wrote:
Neki rekli 2-3 dana prije - svjetski mediji ignorisu gospodin Semira i piramide - ali se vidi da svi svjetski mediji su itekako zainteresirani da prate tok radova, i to vrlo mnogo.
Mnogi su rekli Evo jednog:
Prenj wrote:
Naravno, o visockoj piramidi, National Geographic nije do sada objavio niti jednog jedinog reda.
Obratiti paznju na naravno
Jooooj Ludvig, i ti - ziva datoteka! Brza! Tocna!
Da nemas ti Macintosh - mozak ili neki Oracle?
Na tim figurama o kojim ti govoris se pojavljuje ne samo tocak nego i AUTO. Dali to znaci da su oni imali auta?
Semir u svojim knjigama ima alternativno vidjenje na to, sto je naravno izbor jednog dali ce da vjeruje u to ili ne.
Ali samo hocu da kazem da to nije dokaz da su oni imali tocak.
Ne nego su pravili figurice kola sa točkovima, a da nisu primjetili da isti mogu koristiti za praktične svrhe. Zgodno
Zvanicna nauka na koju se pozivas Roll kaze da nisu. UCI!
Ti nemaš pojma šta je nauka, a kamoli zvanična. De potraži "Otete kontinente", Kine ti Japana i Maja.
ILIR_ wrote:
Neki rekli 2-3 dana prije - svjetski mediji ignorisu gospodin Semira i piramide - ali se vidi da svi svjetski mediji su itekako zainteresirani da prate tok radova, i to vrlo mnogo.
Mnogi su rekli Evo jednog:
Prenj wrote:
Naravno, o visockoj piramidi, National Geographic nije do sada objavio niti jednog jedinog reda.
Obratiti paznju na naravno
Jooooj Ludvig, i ti - ziva datoteka! Brza! Tocna!
Da nemas ti Macintosh - mozak ili neki Oracle?
Ma, objasnicu nekad
Last edited by ludvig on 21/04/2006 00:12, edited 1 time in total.
Što bi Edo reko no siki riki, piramide ima 100% nečemo se izblamirati vjeruj mi. Drago mi je radi cjele zemlje Bosne i Hercegovine, gledam neku emisiju na BH kanalu iz cjele bosne isto razmišljaju samo o boljem životu i vjeruju u piramidu. Nema više onoga nacijonalnog opredeljenja i razmišljanja, to mi se jako svidža. Ta piramida bi mogla da ljude ujedini, i donese bolje sutra.
Ciciban ba, koliko kosta palacinka (uz caj citajuci svjetsku stampu i svjetske naucnike o Bosanskim Piramidama koje ce egipatske staviti pod sjenkom )?