Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Our system indicates unusual usage of your account. In order to protect Gmail users from potentially harmful use of Gmail, this account has been disabled for up to 24 hours.
If you are using any third party software that interacts with your Gmail account, please disable it or adjust it so that its use complies with the Gmail Terms of Use. If you feel that you have been using your Gmail account according to the Terms of Use or otherwise normally, please contact us at [email protected] to report this problem.
Ne, hvala ti Horns, imam kompletnu kolekciju Alan Forda (402 broja) koju skupljam evo skoro četiri decenije. Sad za Novu 2006 godinu dobio sam na poklon i posljednji broj koji mi je falio: "Ljepotica Ria". Pozdrav!
Legendarni Alan Ford je najbolji crtani roman koji se ikada pojavio! Pročitao sam sve epizode! Strip-Agent već godinu i nekih 7 mjeseci objavljuje stare epizode Alan Forda sa orginalnim naslovnicama i prijevodom! Krenuli su od prvog broja Grupa TNT. Tip koji vodi Strip-Agent je veliki fan Alan Forda i odlucio je da ponovo objavi sve epizode Alan Forda po redoslijedu izlaženja, tako da svi ljubitelji mogu konacno napraviti svoju kolekciju. Ja imam sve brojeve koji su dosada reizdati i konacno cu da imam sve epizode. Nekad sam imao sve te brojeve, ali sam to razdjelio i prodao, a sada cu ponovo da napravim kolekciju koju ću ovaj put zadrzati za sebe!