, :)

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Kwaheri

#1 , :)

Post by Kwaheri »

Jasno mi je da ovo nije tema za razvijanje diskusije (da me neko ne od moderatora ne ruži :D ), ali htjedoh s forumasima podijeliti jednu lijepu informaciju..
Naime, zagrebački magazin za kulturu i društvena događanja ZAREZ (fakat...nije reklama) u novom broju od 13. januara, objavio je (na cijeloj strani :) ) nekoliko pjesama mlade tuzlanke Asje Bakić.
Ljudi, gospođica je rođena 1982....
(...a ja tu generaciju josh nisam ubrajala u... :D kako to da kazem, a da se neko ne uvrijedi...)

...btw..zanimljiv pjesnički izraz..
...njoj, naravno, čestitke!!!

da...i prvi put sam čula za nju :( ...u ovom magazinu... doduse, do mene je, nakon malo google pomoci, ustanovila sam da je vec objavljivana u našem ALBUMU... :)
The_Fluid

#2 Re: , :)

Post by The_Fluid »

zena wrote:Jasno mi je da ovo nije tema za razvijanje diskusije (da me neko ne od moderatora ne ruži :D ), ali htjedoh s forumasima podijeliti jednu lijepu informaciju..
Naime, zagrebački magazin za kulturu i društvena događanja ZAREZ (fakat...nije reklama) u novom broju od 13. januara, objavio je (na cijeloj strani :) ) nekoliko pjesama mlade tuzlanke Asje Bakić.
Ljudi, gospođica je rođena 1982....
(...a ja tu generaciju josh nisam ubrajala u... :D kako to da kazem, a da se neko ne uvrijedi...)

...btw..zanimljiv pjesnički izraz..
...njoj, naravno, čestitke!!!

da...i prvi put sam čula za nju :( ...u ovom magazinu... doduse, do mene je, nakon malo google pomoci, ustanovila sam da je vec objavljivana u našem ALBUMU... :)

Svaka chast. :)
---------------

Evo linka: url=http://www.zarez.hr/]Zarez[/url]
botulin

Post by botulin »

Zarez :oops:

molim...
Kwaheri

Post by Kwaheri »

novi ZAREZ od 20. aprila objavio opet zanimljivih tekstova...
Preporucujem tekst prof. Dzemala Sokolovica "Hegel o Bushu i bin Ladenu" te intervju sa Emirom Suljagićem, autorom knjige "Razglednica iz groba".
Dodushe, kompletan broj je super. :)
Izzoni

Post by Izzoni »

ja mislio ovo se besplatno mere citat :roll:
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Izzoni wrote:ja mislio ovo se besplatno mere citat :roll:
...pa nekad je mogao... :roll: pogledaj arhivu...ne kontam sto je prestalo...al vidjeh uz ovaj broj i ovo..vjerovatno je to razlogom

Image

:-?
Kwaheri

Post by Kwaheri »

a u ovom broju... poezija...

"Accessories" - Alme Bešlagić, rođena 1982. u Sarajevu. :)

i nazalost...nema zareza ludog smetlara :D :(
Kwaheri

Post by Kwaheri »

zanimljiv tekst "smrznute riječi" iz proslog broja...
steta nema ga na blogu http://filologanoga.blogspot.com/ ali ovdje se inace ima sta procitati... ;)
Post Reply