upravo tako.danas wrote:ako pokusavas da kazes da je ono sto si htio -- sponozorusa...DaysleepeR wrote:Vidis dobra ti je prica ali si fulio poentu.Svemirski_Jebach wrote:ta prica da treba imati pare i auto da se pokupi treba je najveca suplja koju sam cuo. to su izmislili luzeri da se malo opravdaju sami sebi...
znao sam izaci u grad sa 5 maraka...i kutijom cigara. obucen ono bezze, bez marki i folova. nemam ni auta. odem u kafanu, negdje gdje se ne mora bas tako cesto narucivati i desilo se iks puta da se nesto pokupilo...i to solidno.
Ti jesi vise puta sa 5 maraka i kutijom cigara uspio pokupiti nesto solidno.
ALI, nisi pokupio ono sta god si htio, ili cak ono sto si htio.namece se pitanje -- da li je to tvoj ili njen problem
![]()
hajde da malo pojasnim sustinu teme...
pomijesao si malo.
moj komentar se odnosio na standardnu pricu muskaraca..."jebo te ovo, ne mozes cure pokupit ako nemas love i auto, sve jarane traze samo lovatore i likove s autom"...bla bla bla...
i rekao sam da je to prica za malu djecu i luzere koji se valjda tako sami sebi pravdaju...ja i moj bivsi cimer smo se cesto smijali toj prici. a eto ako ovo cita...sjetice se likova koji su to pricali.
elem, nikad nisam osjetio to...valjda sto su mene uvijek zanimale normalne cure, a ne one presminkane, iskvarcane i sta ja znam po bicakcicu sto sjede sa lokanim "mafijasima i biznismenima".
Znalo se boga mi biti bez love, pa se izadje sa petakom i kutijom cigara - sjede se u korner, slogu, tito pa cak i na malo napucanija mjesta (dopisite sami) pa se pokupi nako nesto solidno...sigurno da nije zena mog zivota, al ja to i nisam trazio...nego mi je bila bitna zabava.
I ta suplja o tome kako su sve takve koje se mogu pokupiti dronfulje...i to mozete okaciti macku o rep. Vecina tih cura su normalne, fine cure koje isto tako zele malo zabave s nekim ko je normalan i od koga ih nece zaboliti glava. Sve je stvar pristupa.
Daleko od toga da sam ja neki frajer...ne mislim da sam, pogotovo tada - kao student sa 5-10 maraka u dzepu, bez markirane odjece i bez auta...
pa eto...