Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entropio wrote: ↑14/12/2024 16:01
Zna li neko koliko prije isteka se moze uzeti novi pasos? Moj istice za 8 mjeseci. Mogu li vec predati za novi ili je rano?
Ne igra nikakvu ulogu, možeš kad god hoćeš. Ako baš upitaju na šalteru, možeš reći zbog vize. Ja sam zamijenio 14 mjeseci prije isteka.
Da osvježim temu.
Je li ovo sigurno, da nije ograničeno kad se najranije može podnijeti za zamjenu pasoša? Želim da mi viza bude u novom pasošu, a ističe mi tek za godinu.
Zna li neko koliko prije isteka se moze uzeti novi pasos? Moj istice za 8 mjeseci. Mogu li vec predati za novi ili je rano?
Ne igra nikakvu ulogu, možeš kad god hoćeš. Ako baš upitaju na šalteru, možeš reći zbog vize. Ja sam zamijenio 14 mjeseci prije isteka.
Da osvježim temu.
Je li ovo sigurno, da nije ograničeno kad se najranije može podnijeti za zamjenu pasoša? Želim da mi viza bude u novom pasošu, a ističe mi tek za godinu.
Da osvježim temu.
Sorry nisam ulazio na forum, pa tek sada vidjeh. Da, 100% je sigurno, pisao sam na osnovu licnog iskustva. Uvijek mozes navesti neki razlog zasto trebas ranije zamijeniti pasos, ne prave nikakve probleme niti ih to zanima.