Ukrajinka umrla od side u Mostaru

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

H2SO4

Post by H2SO4 »

Fair Life wrote:
BosnjakAga wrote:Fair Life imaš pravo sa tom slikom.

Kad je vladao Kur'an i Šerijat bilo smo ljudi, sad sida, prostitucija, isto kao životinje.
Ti BosnjakAga, H2SO4... jos nekolicina ucesnika ovog foruma pod dirigentskom palicom Engrama, a svi skupa koordinirani od strane kojekakvih ostataka (otpadaka) zaostalih iz rata iz arapskih zemalja, sa bolesnom ideologijom zavodjenja Serijatskog zakona u BiH niste nista manja opasnost za opstanak BiH od cetnika i ustasa.

Mislis li ti da zavodjenje Serijata na prostorima BIH bi bio pravi odgovor u nastojanju za povratak izbjeglica i raseljenih lica iz BiH ?

Znas li ti bijednice da Bosna nije babovina reisa Cerica... ni tvoja, ni Engramova... ?

Ili pricajuci o BiH zagovaras Serijet u bosanskoj dzamahiriji koju eto od pocetka, od predratne politike i "priprema" za rat, pa kroz rat niste mogli uspostaviti do danasnjeg dana, pa kao velis - mozda jos nije kasno ?!

Dobro bi bilo kad bi ti dijete produzio nogavice, prihvatio se korisnijih knjiga i boljih savjetnika od onih koje sada imas.

U vrijeme kad se grcevito nastoji BiH prilagoditi uvjetima za ulazak u EU ti bi je ovakvu kakva jeste (prilagodjena potpuno, barem onaj dio BiH pod vjerskom kontrolom reisa Cerica i vas vehabija) prikljucio clanicama Konferencije islamskih zemalja.

I pored najbolje volje ne mogu te zamisliti drugacije nego kao na ovoj slici ispod.

Image

:lol:

Halo ba! :lol:

Daj ne kaki vise,nego da sada protabirimo tvoje lazi... :D

PRVO:

Gdje ti a i ostali vidite da sam ja rekao da je sunet zastita od zarazavanja HIV virusom?Hajde vrati se fino unazad pa pronadji.ONO STO SAM JA REKAO JE -RIZIK JE OSAM PUTA MANJI ZA OSUNECENE ALI I NISAM REKAO DA JE TO EFIKASNA ZASTITA!

DRUGO:

Ne seri !

TRECE:

meni ne treba nikakva i nicija dirigentska palica,ja sam sam svoj jarane,a to sto si ti bolestan i zadojen sovinizmom i klerofasizmom je tvoj problem,kao i problem vecine na ovom forumu.
Fair Life

Post by Fair Life »

H2SO4 wrote:Ne seri !
Pokusaj ti !
H2SO4 wrote:...a to sto si ti bolestan i zadojen sovinizmom i klerofasizmom je tvoj problem, kao i problem vecine na ovom forumu.
Poceo sam sa terapijom, lijecim se... hodzinim zapisima.
H2SO4

Post by H2SO4 »

ZA TAKVE POSTOJI SAMO JEDAN LIJEK!

:D
Fair Life

Post by Fair Life »

H2SO4 wrote:ZA TAKVE POSTOJI SAMO JEDAN LIJEK!
Svilen gajtan... Serijetski !
H2SO4

Post by H2SO4 »

Fair Life wrote:
H2SO4 wrote:ZA TAKVE POSTOJI SAMO JEDAN LIJEK!
Svilen gajtan... Serijetski !
Hajde sada fino,saberi se,pa nadji gdje ja to tvrdim da je sunet zastita od HIV-a?

Ja,i ne samo ja,tvrdimo da sunecenje smanjuje rizik!Niko nije rekao da je to efikasna zastita.

A serijet,islam ostavi po strani,to sto ti umisljas u svojoj glavi je produkt tvojih frustracija nastalih zbog islamofobije i klerofasizma
H2SO4

Post by H2SO4 »

hajde fair !cekam!

mogu i ostali!

u cemu je problem?sta sam to tako lose rekao i gdje pa da ovako reagujete?

ja i dalje stojim iza svojih rijeci i naucne emisije gdje sam to gledao i odakle znam ovaj podatak!

a vi ostali?sta je vas argument za ovakve reakcije?
Fair Life

Post by Fair Life »

H2SO4 wrote:...Hajde sada fino,saberi se,pa nadji gdje ja to tvrdim da je sunet zastita od HIV-a?

Ja,i ne samo ja,tvrdimo da sunecenje smanjuje rizik!Niko nije rekao da je to efikasna zastita.
H2SO4 wrote:...Sta je efikasno?

Kazna MUSKARCIMA koji kupuju sex :D I to kad ga uhvati da hoce da kupi kurvu,treba mu reznut jedno 10 000 KM pa da vidimo hoce li se usuditi.

Sve ostalo,oprobano ne ide...

savjet: sunetite se braco,jer nekada nije kondom pri ruci a ovo pomaze vjerovali ili ne
Zakljucak:
KONDOM = SUNECENJE
H2SO4

Post by H2SO4 »

Fair Life wrote:
H2SO4 wrote:...Hajde sada fino,saberi se,pa nadji gdje ja to tvrdim da je sunet zastita od HIV-a?

Kazna MUSKARCIMA koji kupuju sex :D I to kad ga uhvati da hoce da kupi kurvu,treba mu reznut jedno 10 000 KM pa da vidimo hoce li se usuditi.

savjet: sunetite se braco,jer nekada nije kondom pri ruci a ovo pomaze vjerovali ili ne
Zakljucak:
KONDOM = SUNECENJE
da i sta je dalje bilo u diskusiji?
Prenj

Post by Prenj »

Molim vas, nemojte raspravom o krajnje nepouzdanom statistickom podatku skretati paznju sa centralne teme, a to je

ROBOVLASNISTVO I NJEGOVE POSLJEDICE NA POCETKU 21. VIJEKA NA TERITORIJI BIH

PS. Ispade da je manje bitna cinjenica da su mlade zene ropski iskoristavaju sada i ovdje, od toga na koji je nacin vasa cuna bolje zasticena.
H2SO4

Post by H2SO4 »

H2SO4 wrote:
Fair Life wrote:

Zakljucak:
KONDOM = SUNECENJE
da i sta je dalje bilo u diskusiji?
evo nastavka mojih rijeci u daljem toku diskusije.Procitaj,saberi se,ukljuci mozak.

POSTOJI TEORIJA,NASTALA PRACENJEM CISTE STATISTIKE U AFRICI GDJE JE NAJVISE AIDS-a.OSUNECENI IMAJU OSAM PUTA MANJI RIZIK PO STATISTICI ZA ZARAZU VIRUSOM HIV-a,A POSTOJI I NAUCNO OBJASNJENJE.

U Africi je najveci broj oboljelih od AIDS-a,zbog nekoriscenja zastitnih sredstava i neinformisanosti,odnosno siromastva.Osuneceni u Africi po statistikama imaju OSAM PUTA manji rizik da budu zarazenio sidom.

A znate li zasto je osam puta manji rizik osunecenim?

Nisam medicinar,ali znam da virus ne moze prodirati kroz kozu zbog izvjesne supstance kojoj sam zaboravio ime,a ovi koji se bave medicinom sigurno znaju o cemu se radi. Te supstance koja stiti od prodora virusa bas nema sa unutrasnje strane dijela kozice koja se obrezuje sa penisa i upravo tuda prodire virus prilikom spolnog odnosa.Obrezani dakle nemaju takav tip "ahilove pete"

Virus se prenosi u tekucinama i upravo supstanca kojoj sam zaboravio ime, ,znaju to medicinari,a supstanca se nalazi u kozi,stiti nas od prodora virusa kroz kozu.Tako kada se kupas u bazenu,zasticen si od prodora virusa kroz kozu.Ponavljam upravo te supstance nema u unutrasnjem dijelu kozice koja se obrezuje sa penisa.A HIV virus je prisutan iskljucivo u tjelesnim tecnostima,pa se tako i prenosi kroz tjelesne tecnosti-recimo spolnim odnosom ili putem krvi

Aha ,sada se vec pocinjemo pitati,hej pa ovaj ne lupeta bas?Moze biti i malo istine tu,zar ne?

Neznam ni jedan izvor,gledao sam to prije nekoliko godina na Discovery Chanel-u a emisija je govorila o nekom americkom naucniku koji kada je procitao statisticke izvjestaje UN iz afrike i kada je uocio taj omjer "osam puta manje"-pokusao je da istrazi fenomen i dao svoj odgovor a to je kao sto napisah ta supstanca koje po njegovom istrazivanju nema u unutrasnjoj strani kozice koja se obrezuje sa penisa...

zadovoljan prenj?

to su tvoje rijeci,moj dragi prenj.Gdje ti vidje da ja rekoh da kondom ne treba?
Ako mislis na vjerski aspekt,onda pravom vjerniku Bosnjaku muslimanu ne treba jer ne mjenja partnere,niti ima posla sa kurvama

Ja samo nemogu da se nacudim cemu ovolike reakcije i nervoza,NA DVIJE TEME,ako sam ja ustvrdio,i ne samo ja, da sunet smanjuje rizik od zarazenja HIV virusom

fair:
NE GLEDAJ SVE SAMO CRNO BIJELO I NE ZAMISLJAJ NEKAKVOG FANATIKA PRI SAMOJ POMISLI NA ISLAM!BOLESTAN SI I LIJECI SE!

Ili ces da te ja lijecim? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

uh jebote

zadrhtah kada sam čuo i da je djelovala u Kiseljaku :roll:

oralno je majka :roll:
H2SO4

Post by H2SO4 »

Prenj wrote:Molim vas, nemojte raspravom o krajnje nepouzdanom statistickom podatku skretati paznju sa centralne teme, a to je

ROBOVLASNISTVO I NJEGOVE POSLJEDICE NA POCETKU 21. VIJEKA NA TERITORIJI BIH

PS. Ispade da je manje bitna cinjenica da su mlade zene ropski iskoristavaju sada i ovdje, od toga na koji je nacin vasa cuna bolje zasticena.
tako ispada na zalost ali nije do mene. :(

ja sam na pocetku naveo primjer borbe protiv prostitucije a to je kaznjavanje muskaraca koji kupju sex sa recimo ostrom kaznom od 10 000 KM.U zadnjoj jednoj jedinoj recenici sam spomenuo sunet vise kroz salu i nisam imao namjeru ovo toliko potencirati jer me nije ni briga ko se suneti a ko ne...Ali ta jedna recenica je izazvala lavinu uvreda tipa,glup,tup,kako sam nasao forum,zena mi je kurva itd...A ja i ne samo ja vec se pokazalo i drugi su culi za tu teoriju o smanjenom riziku za zarazu HIV virusom kod osunecenih i jos kad ti se neko smije i ponizava te,onda naravno da ces pokusati dokazati da si u pravu a recimo znas da jesi -kao sto je to u ovom mom slucaju..

imam osjecaj da je ovdje jedan veliki broj islamofoba koji kao gladni vukovi u coporu cekaju zrtvu da je raskomadaju?

e zato vam treba jos vise pricati o islamu dok ne popucate od muke ko baloni

ps

gledaj faira pickice i slike talibana je cak nasao? :lol:
Prenj

Post by Prenj »

Koju kaznu bi trebali dobiti Milan Galic Miki, Dzenan Galic, D.Raguz i ostali robovlasnici pobrojani kao 'vlasnici' jadne djevojke?

Da nije cijeli slucaj preuzelo Tuzilastvo BiH, smio bi se opkladiti da im ni dlaka s glave nece faliti, ovako ...

Preneseno iz 'Nezavisnih'
Tužilaštvo BiH pokrenulo istragu nakon što je umrla Ukrajinka Olena Popik
Pod istragom više ljudi iz lanca trgovine ljudima MOSTAR - Tužiteljstvo BiH pokrenulo je istragu protiv više osoba iz organiziranog lanca trgovine ljudima u BiH nakon što je u Mostaru prošlog tjedna od posljedica zaraženosti sidom umrla Ukrajinka Olena Popik, potvrđeno je juče u Tužilaštvu BiH.

Istraga Tužiteljstva BiH vodi se protiv osoba iz Hercegovine, Kiseljaka, Travnika i Tuzle gdje je Popikova, također, boravila.

U Tužilaštvu je juče rečeno kako je Milan Galić Miki (34), iz Osoja kod Posušja, vlasnik tamošnjeg noćnog kluba, za sada jedini osumnjičeni koji je uhićen nakon smrti dvadesetjednogodišnje Olene Popik. Galić je u subotu ujutro uhićen u Posušju te je nakon saslušanja u PU Široki Brijeg predat Tužiteljstvu BiH. Tužiteljstvo ga smatra odgovornim za svodništvo nad umrlom Olenom Popik koja je u njegovom lokalu boravila u rujnu. Prema riječima dežurnog državnog tužitelja, Galić je u zatvoru ali mu mjera pritvora još nije određena o čemu će odlučiti sudac za prethodni postupak.

"Galić je u cjelosti odbio priznati da ima bilo kakve veze s trgovinom bijelim robljem i zasnivanjem ropskog odnosa. On tvrdi da je Popikova kod njega radila kao animir dama", kazano je u Tužilaštvu.

Gosti u Galićevom noćnom klubu, prema saznanjima "Nezavisnih", osim gostiju iz cijele Hercegovine, bili su i žitelji Imotskog i pograničnih dijelova Hrvatske sa Bosnom i Hercegovinom. Radnici hrvatskih građevnih tvrtki iz Slavonije, koje na području Posušja izvode građevinske radove, također su bili česti gosti Galićevog lokala.

Ministarsvo zdravstva Hercegovačko-neretvanske županije, u utorak će obznaniti podatke koliko se osoba iz Hercegovine javilo u mostarske bolnice radi analize krvi zbog sumnji da su kontaktom sa Olenom Popik zaraženi sidom. Na analizu krvi iz istog razloga pozvani su i građani Zeničko-dobojskog kantona.

Dženan Galić iz Mostara, u čijem je stanu u naselju Opine Popikova posljednjih mjeseci boravila, još nije uhićen. On je, prema izvješću iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije dostupan policijskim organima PU Mostar kojima je u petak oko 18 sati dao izjavu.

"Njega još nismo saslušali, što ne znači da nećemo. Istragom je obuhvaćeno više osoba iz organiziranog lanca trgovine ljudima", objasnio je dežurni državni tužitelj.

Jedan od osumnjičenih koji je obuhvaćen istragom je i D. Raguž iz Čapljine kod kojega je Popikova jedno vrijeme boravila. Tijelo Popikove još je u gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru. Jučer nismo uspjeli doznati kada bi moglo doći do njegovog transporta u Ukrajinu.

V. ĆORIĆ
H2SO4

Post by H2SO4 »

ja sam rekao svoje!

najefikasniji oblik borbe protiv prostitucije je KAZNJAVANJE MUSTERIJE, a ne makroa i kurvi.

jer kada musterija bude u strahu od kazne,nece ni kupovati sex a to ce automacki dovesyi i do zamiranja prostitucije.

Ja bih ovako:

1.Ko pokusa kupiti sex-kazna 10 000 km (ako nema u zatvor da naradi)

2.cim bude uhvacen poziv za sudjenje uruciti direktno zeni ako je ozenjen

itd itd, to je sada svar maste :D
Prenj

Post by Prenj »

H2SO4 wrote:ja sam rekao svoje!

najefikasniji oblik borbe protiv prostitucije je KAZNJAVANJE MUSTERIJE, a ne makroa i kurvi.

jer kada musterija bude u strahu od kazne,nece ni kupovati sex a to ce automacki dovesyi i do zamiranja prostitucije.
Da, rekao si i ne javljaj se vise sa ovakvim glupostima.
I tako bi robovlasnici trebali ostati nekaznjeni u ovom slucaju? Koga kazniti, par vozaca kamiona ili musterije vec zarazene AIDS-om?

Isto kao kad bi za prodaju droge kaznjavali narkomane, a ne dilere, ili za kradju kupce ukradene robe, a ne kradljivce :sad:
H2SO4

Post by H2SO4 »

Prenj wrote:
H2SO4 wrote:ja sam rekao svoje!

Da, rekao si i ne javljaj se vise sa ovakvim glupostima.
I tako bi robovlasnici trebali ostati nekaznjeni u ovom slucaju? Koga kazniti, par vozaca kamiona ili musterije vec zarazene AIDS-om?

Isto kao kad bi za prodaju droge kaznjavali narkomane, a ne dilere, ili za kradju kupce ukradene robe, a ne kradljivce :sad:

to su opet tvoje rijeci,dragi moj prenj :D

ja sam rekao jedan od nacina koji bi bili efikasni a nigdje nisam spomenuo da bi robovlasnici trebali ostati nekaznjeni?

prenjelo te opet ko faira? :lol:

Fair sam zakljuci da sam ja rekao da je

KONDOM =SUNECENJE

H2SO4

Post by H2SO4 »

Ja koliko znam dragi moj prenj,danas je na snazi zakon o kaznjavanju kurvi ?A funkcionise li?

Zato treba probati drugu taktiku a ova moja mi se cini veoma efikasnom!

Te djevojke su uglavnom zrtve trgovine bijelim robljem i kaznjavati njih je po meni nemoralno.Musteriju treba kaznjavati,pa zatim "robovlasnike" ako ih je moguce dokuciti,pa tek onda kurve.

Sto se tice dilera drogom tu je prica sasvim druga i ne moze se primjeniti ova formula
violentjack

Post by violentjack »

Ovo treba zakljucati zena umrla od side..a vi smjeske bacate...mislim nije bas prikladno
missA

Post by missA »

komi wrote:uh jebote
zadrhtah kada sam čuo i da je djelovala u Kiseljaku :roll:
Danas je na najgledanijoj TV, u informativnoj emisiji (ono sto se nekada zvalo dnevnik) objavljeno, da je Popikova radila, ili ordinirala u Celju od aprila do avgusta 2002. Pojavio se i njen bivsi sef, a neke kolegice, saradnice su je opisale kao mirnu, tihu i povucenu. Pa kako da ona zadje u takve vode?!
oportunist

Post by oportunist »

8. novembar 2004.
SEKS PANIKA MEĐU POLITIČARIMA
Trojica visokih funkcionera bivše vlasti testirali se na sidu, mnogi političari u strahu posle smrti prostitutke Elene Popik koja je "ordinirala u Beogradu"
BEOGRAD - Trojica visokih funkcionera bivše vlasti, od kojih je jedan bivši ministar, testirali su se u petak i subotu na sidu u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, saznaje Kurir. Naš izvor, inače medicinski tehničar, kaže da je u ovu kliniku na "AIDS test" u proteklih pet-šest dana dolazilo i nekoliko funkcionera stranaka koji su sada na vlasti, ali i onih u opoziciji.

- Ukupno desetak poznatih političara došlo je kod nas i tražilo da uradi test na sidu. Svi oni su spremno platili duplu tarifu samo da sve prođe u strogoj diskreciji... - kaže naš sagovornik. On pretpostavlja da je panika među političarima nastala posle objavljene vesti da je prostitutka Elena Popik (21) iz Ukrajine u bolnici u Mostaru umrla od side.

Prelepa Elena je, inače, tokom prošle godine "ordinirala" u Srbiji, gde su njene usluge koristili gotovo isključivo imućni poslovni ljudi i političari. Elena je važila za elitnu, vrhunsku prostitutku i njena tarifa se kretala od 300 do 500 evra po "mušteriji". Kako saznajemo, Elena je u beogradskim "stručnim krugovima" poznata kao Lejdi En i u vreme kada je radila u Beogradu bila je ofarbana u plavo i crveno. Ova devojka je policiji u Mostaru, pre nego što je umrla, potvrdila da je radila i u Srbiji i rekla da je imala i po osam klijenata dnevno, kao i da je učestvovala na nekim privatnim žurkama sa poznatim ličnostima u Beogradu. Elena je pored side bolovala i od hepatitisa C i sifilisa!

Policijska istraga

Policija u Mostaru već je, kako javljaju sarajevski mediji, uhapsila nekoliko ljudi osumnjičenih da su podvodili pokojnu Elenu Popik.
Kako saznajemo, policija BiH već je uputila zahtev srpskoj policiji da istraži ko je sve u Beogradu učestvovao u preprodaji i iskorišćavanju pokojne Ukrajinke.

Političari koje smo juče kontaktirali listom odbijaju svaku primisao da su ikada imali bilo šta prostitutkama.

- Nema šanse, niko normalan to ne radi s prostitutkama! Ja se lično nikada nisam bavio tim stvarima - kao iz topa je odgovorio lider SPS-a Ivica Dačić. On ipak ne isključuje mogućnost da su neke njegove kolege koristile usluge prostitutki:

- Verovatno ima i takvih. Verovatno ima korisnika usluga prostitutki i među političarima. Ali, političari su javne ličnosti, pa takvo ponašanje ne bi smeli sebi da dopuste - napominje Dačić, i kaže da bi mediji morali da raskrinkaju sve one koji se tako ponašaju.

Funkcioner DS-a Dragan Šutanovac kaže da je šokiran vestima da su neki političari u panici zbog smrti prostitutke:

- Nikada nisam čuo ni od jednog kolege da je koristio usluge agencija za poslovnu pratnju. To je katastrofa, prosto neverovatna priča. Tragično je da uopšte postoji taj način trgovine ljudskim bićima - objašnjava Šutanovac.

Bivši ministar za rad i socijalna pitanja Dragan Milovanović, koga je za vreme mandata pratio glas da je švaler, kaže da nikada nije platio za seks i da su jadni oni koji to moraju ili žele da rade.

- Nemam nikakva iskustva s tim, niti poznajem političara koji to radi. Ipak, i političari su kao i svi drugi, pa sigurno da i oni odu ponekad u agenciju za poslovnu pratnju - širi ruke Milovanović.

Njegov kolega, jedan od lidera bivšeg DOS-a, Branislav Kovačević kaže da ga ne bi iznenadilo ako bi se pokazalo da je neki političar zaražen sidom jer je koristio usluge prostitutke iz Ukrajine:

- Ne bih mogao ni da potvrdim, ni da negiram tako nešto. Svako ko se na taj način rizično ponašao sad ima razloga za brigu - objašnjava Kovačević. On, ipak, sumnja da je "afera sida" namerno lansirana u ovom trenutku kako bi se skrenula pažnja sa važnih društvenih i političkih pitanja.

svi srbijanski tiskani mediji su ovo prenjeli na ovakab ili onakav nacin
http://www.kurir-info.co.yu/dnevne-vest ... 2004.shtml
nikita

Post by nikita »

Ih , glede stampe, kutarisati ce mo se mi nasih i vasih ( :D ) politicara, prije no smo planirali :-?
Post Reply