Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑18/03/2023 23:16
Stanje svijesti ruskog vojnika na frontu. Nema spasa, nema izvlacenja ranjenih. Samo agonija.
Ako sam ja dobro vidio na tom snimku, izgleda da mu je desna noga totalno unakazena ....
Ovo je slika strahote rata i pakla u reziji Putina. Mrtvo hladno se upuca.
Putin je zlo i mora odgovarati i za ono sto je uradio Ukrajincima a i za ono sto je uradio svom narodu.
moee wrote: ↑18/03/2023 22:14
Koliko dugo si zube prao?
Peru mi se zubi svaki puta kada se sjetim i pomislim na........ nije sala.
Gadi mi se ta osoba.
lajkujMe wrote: ↑17/03/2023 19:54
Sjecate se prekjucerasnjeg napada UA kod Polohy,
Ono je bila izvidnica i to nevjerovatno uspjesna, ne nisu nista oslobodili, da izgubili su 3 BMPa i 10 tak vojnika ALI
Ta vozila su se bez ikakvih problema dovukli do samog Ruskog polozaja bez ikakvog otpora, ni artiljerije, ni mina, ni sacekusa. Tek na polozaju su ih Rusi skontali....
Nema MINA Ahahahahahahaah
Sad Ukrajinci znaju da ne moraju preci polja smrti nego unistiti Ruske polozaje i probiti i nema onda kraja.
Ocekujte uskoro ofanzivu veliku tu ovo je samo bio test da vide sta Rusi imaju za odbranu
Meni je ovo u jednu ruku pretužno i smiješno nazvati uspješnim, ako su istiniti podaci o 10 bezveze izgubljenih života i tri oklopna transportera, da bi se samo provjerilo jeli minirano ili ne. A za par sati može biti minirano ono što nije bilo.
Grean wrote: ↑17/03/2023 21:37
Bez obzira, licemjerje je licemjerje.
To sto smo se navikli na to da je Ok okupirati Palestinu ali nije Ukrajinu nije razlog da sepravimo blesavi.
To je realnost danasnjeg svijeta ali ruzna realnost.
Zavisi šta smatraš pod "okupiranom Palestinom". Ako misliš da je Palestina sve uključujući i Izrael, nema se šta diskutovati s tobom. Ako misliš na okupirana područja na Zap. obali sa izraelskim naseljima, to je svakako vrlo problematično i niko od zapadnih zemalja zvanično ne priznaje tu uzurpaciju palestinske teritorije. Ali ni tada nije ista situacija sa situacijom u Ukrajini. Ukrajina je suverena zemlja koju je napala strana sila, a Palestina to, nažalost, ipak još uvijek nije niti je ikada bila. Situacija sa Izraelom i Palestinom je, sa stajališta međunarodnog prava, dosta komplikovaniji slučaj.
Potpuno tačno.
Ali džaba kad ja ovom forumu ima previše fanova ovih ili onih iz čisto religijskih razloga, što je za ozbiljne analize.
JMGuti wrote: ↑18/03/2023 00:59
Sve više ljudi iz 93. i drugih brigada izlazi u javnost kroz objektivne istočne medije i govori o tome da su šanse za preživljavanje 30:70, da im artijljerci dobijaju dnevno 10 granata, da ih po 4-5 sati konstantno gađaju bez da im mogu uzvratiti, da svakodnevno gube desetine ljudi iz svojih bataljona...
kluz franjo wrote: ↑18/03/2023 01:02
Ja se taman nešto malo i uznemirim i zabrinem za situaciju na frontovima u Ukrajini, ali onda se oglasi madner sa svojim analitičkim prognozama i onda me on umiri.
Kao onaj Gonzo. Gdje se madner i njegova "ekspertiza" pojavi, tu ovaj... kako ga on zove "kepec, komičar, ublehaš", a ukrajinska ZSU pobjeđuje.
Slava Ukrajini!
Jos jedan jadnik koji nema nista drugo nego da igra na igraca.
Stovatelj kepeci su svi isti.
Nema arogantnije i bezobraznije osobe na temi od tebe kvazistručnjače.
Malo bi te moderacija trebala "pripaziti" zbog načina ophođenja prema kolegama forumašima.
Ne znam je li bilo?
Ako i jeste moram nešto napisati. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bivs ... /230318043
Teška bolest ruskog društva.
Ne možeš naći zdravog političara jer padaju kroz prozore.
Sistem je takav da preživljavaju samo umobolni mitomani jer je ONAJ koji odlučuje o svemu je i sam teški bolesnik.
Šta kaže Baketova raja na ovo?
Matzan wrote: ↑18/03/2023 21:59UGROŽENO POSLOVANJE NAMJENSKE INDUSTRIJE U FEDERACIJI BiH: Staša Košarac ne da dozvole UNIS-u za izvoz municije u Bugarsku, Srbija ne da barut za Binas...
Ja ne znam zasto padate na folove.
Vidis nick, i ako ti vec nije na foe, preskoci post.
A lijepo je jos najavio retardiranog Domazeta. Jel to neko fakat pomislio da se tu nesto moze pametno cuti?
Ma nista...kad je mogla Amerika u Iraku, moze i Rusija u Ukrajini, jel' tako?
Koja glupost. Mogu i jedni i drugi, očigledno je. Problem nije samo to. Ako su Amerikanci radi svojih interesa ovaj put na pravoj strani hiszorije, to ne znači da im niko ne može reći kako stvari stoje, pogotovo sa Irakom.
Jebo vas narativ.
Cuj jebo vas narativ. Pa o tome se i radi ovdje. Ali da ne peglamo temu, ipak je to indirektan uticaj na Ukrajinu, a direktan na javno mnijenje u BiH. Ipak, onaj ko ne vidi vezu izmedju to dvoje i dalekosezne posljedice ili je kratkovid ili zlonamjeran.