Link na yt.
Evo jedna nevjerovatna info. 23 god ja mislim momku skyba, tvrdi da ima preko 500
Koliko su ih samo nalupali ovim obicnim dronovima to je za antologije
Sanduk rucnih bombi na dan auuu
Hajde bogati, slat ce po petoricu da jurisaju sa jednom puskom... nije prvi put..lajkujMe wrote: ↑22/02/2023 19:04 Covert kabal je jos u Maju izbrojao municiju, uz maks proizvodnju daje Orcima sad do Juna maksimum sto se tice zaliha municije.
Kako orci sve manje i manje municije imaju tako se i topi njihova jedina preostala prednost.
Kad umjesto 100 budu mogli samo pucati 10 granata dnevno tu ce biti i kraj Ruske armije
haj ga sad znaj jel to razvlacenje ukra il stvarno
Ne znam ima li se sta tamo razvuci..vojcke valjda nemaju ni 2000 komada u toj prciji, a lokalnih prorusa ima total oko 150 000, naravno sa starim, zenama, djecom... Nema tu sile za ratovanje. Moldavija to nije mogla rijesiti jer je postojala uvijek mogucnost da joj se cijela rusija nakaci na vrat, al sad rusi ne mogu prismrdit tu, nikako ne mogu pomoci osim kakvim bombardiranjem sa mora.

Bilo jutros.
Ko sto nisu mogli lagat ocima na nebu s pocetka invazije ne mogu ni sad znacajnoskrbavi-admin wrote: ↑22/02/2023 20:12 onog cega je mene strah je ruska supljakana.... previse javno oni pricaju o nedostacima municije, svadjama vagnera i RFa..... slikanje "vlastitih" leseva....
ako ocete - meni previse ofirno......
Zalog opstanka, jaka vojska i obrazovana omladina .skrbavi-admin wrote: ↑22/02/2023 20:26 Ukrajini je postala vjecna sudbina da postane militatntna drzava - sa obucenim specijalcima konstantno..... nema vise sale sa takvim suludim susjedom.....