Nisam zeleo nikog da smaram sa svojim problemom. Hteo sam da popričamo,da se posavetujem. Ipak je ovo forum.
Saveti,tipa kupi aplikaciju,liče mi na sarkazam i provokaciju.
Ukraden mobitel, tražim ga ne odustajem!
Moderator: Benq
- xamp
#552 Re: Ukraden mobitel, tražim ga ne odustajem!
Ne. Nego prijedlog za podrsku developeru koji je to napravio. Da su htjeli da je besplatno, bilo bi besplatno.pa80 wrote:Nisam zeleo nikog da smaram sa svojim problemom. Hteo sam da popričamo,da se posavetujem. Ipak je ovo forum.
Ako je potreban software, onda je lijepo da se kupi.
- arnes_king
#553 Re: Ukraden mobitel, tražim ga ne odustajem!
A jarane u kakvoj mi drzavi zivimo kada ljudi shvate kao sarkazam ili provokaciju recenicu "kupi aplikaciju"xamp wrote:Ne. Nego prijedlog za podrsku developeru koji je to napravio. Da su htjeli da je besplatno, bilo bi besplatno.pa80 wrote:Nisam zeleo nikog da smaram sa svojim problemom. Hteo sam da popričamo,da se posavetujem. Ipak je ovo forum.
Ako je potreban software, onda je lijepo da se kupi.
-
pa80
#554 Re: Ukraden mobitel, tražim ga ne odustajem!
U kakvim državama živimo,negde i ne možeš da kupiš aplikaciju,ako nemaš pay pal ili ako si nezaposlen,pa nemaš ni platnu karticu,kao neko,recimo ja....Ali,ne bih više da se hvalim.
- fortaleza
#555 Re: Ukraden mobitel, tražim ga ne odustajem!
Onda se zaposlis i napravis paypal.pa80 wrote:U kakvim državama živimo,negde i ne možeš da kupiš aplikaciju,ako nemaš pay pal ili ako si nezaposlen,pa nemaš ni platnu karticu,kao neko,recimo ja....Ali,ne bih više da se hvalim.
- typeOnegative
#556 Re: Ukraden mobitel, tražim ga ne odustajem!
@pa80
uopce ne moras biti zaposlen da bi imao karticu i paypal . A sad , kako uplatit pare da bi nesto kupovao ako si nezaposlen , to je drugi par rukava .
uopce ne moras biti zaposlen da bi imao karticu i paypal . A sad , kako uplatit pare da bi nesto kupovao ako si nezaposlen , to je drugi par rukava .
-
Cookie85
#557 Re: Ukraden mobitel, tražim ga ne odustajem!
Mozes li mi poslati IMEI broj na pp ?pa80 wrote:Nisam zeleo nikog da smaram sa svojim problemom. Hteo sam da popričamo,da se posavetujem. Ipak je ovo forum.