Ukraden Golf 4
- potrebna
#1 Ukraden Golf 4
Sinoć ukraden golf 4, sive boje, registarskih oznaka 800-M-367 kod kafane Park, poznatije kao Parkuša. Pa, ako slučajno imate neke korisne informacije, bila bih Vam zahvalna. 
-
mandari
#2 Re: Ukraden Golf 4
Možeš li navesti još kakve podatke? - npr. opis felgi (guma), unutrašnjih sjedišta, možda neka sitna oštećenja koja se nalaze vani, stakla.. i dr.
-
mandari
#3 Re: Ukraden Golf 4
Koja je tačno siva boja; da probaš naći na netu sliku koja što više približno odgovara ukradenom autu.. Koliko vrata...
Za one koji nisu sigurni kako izgleda golf 4 ili miješaju sa nekim drugim modelom:

Obavijestiti policiju što prije, ukoliko vam se ukaže nešto sumnjivo u blizini..
Kod mene u naselju je nekoliko dana bilo parkirano ukradeno vozilo, dok se nije razotkrilo. Zato, malo nečijeg truda, može nekome mnogo značiti..
Za one koji nisu sigurni kako izgleda golf 4 ili miješaju sa nekim drugim modelom:

Obavijestiti policiju što prije, ukoliko vam se ukaže nešto sumnjivo u blizini..
Kod mene u naselju je nekoliko dana bilo parkirano ukradeno vozilo, dok se nije razotkrilo. Zato, malo nečijeg truda, može nekome mnogo značiti..
- hopi
#4 Re: Ukraden Golf 4
pretraži i pročitaj teme na forumu o ukradenim vozilima, ne tako davno je bila jedna oko ukradene lagune čini mi se, pa možeš naći korisnih informacija šta da radiš.
- fatality
#5 Re: Ukraden Golf 4
a i ti bas nasao karoserijski izmijenjen model, kako bi pokazao kako izgleda golf 4mandari wrote:Koja je tačno siva boja; da probaš naći na netu sliku koja što više približno odgovara ukradenom autu.. Koliko vrata...
u svakom slucaju nadam se da ces ga naci
-
mandari
#6 Re: Ukraden Golf 4
Jesam jesam, kako si primjetio... hehe.fatality wrote: a i ti bas nasao karoserijski izmijenjen model, kako bi pokazao kako izgleda golf 4
Naročito tih razlika ili detalja kojima se razlikuju isti modeli, pa čak i bez naknadne dorade auta (u ovom slučaju golf IV), može se naći mnogo. Npr. preko google pretragom slika se to može uočiti...
- respo
#7 Re: Ukraden Golf 4
tu zivis pored parkuse ili sta?
jeli troje vrata pet vrata?
ima li felge neke posebne
naljepnice jer tesko da je jos uvijek na istim tablicama ako su iole pametni
jeli troje vrata pet vrata?
ima li felge neke posebne
naljepnice jer tesko da je jos uvijek na istim tablicama ako su iole pametni
-
sanja8
#8 Re: Ukraden Golf 4
Istu noc i meni ukraden golf IV, takodje siva boja...sa parkinga kod trga austrije( trolejbuska okretaljka)...
-
Veli_ali
#9 Re: Ukraden Golf 4
sonja8 jesi li uspjela naci auto ? sto se tice te golf 4..specificno je sto je zadnja desna stopka malo slomljena i retrovizor je tamniji...nema felge nego ratkape...
- sheikh
#10 Re: Ukraden Golf 4
Ko je ukrao nazvace vas i traziti otkupninu,jer je njima to veoma isplatnije i manje rizicno.
Auto se vjerovatno nalazi u Busovaci ili eventualnu u Grudama,gdje kasnije na Pale radi dalje prodaje.
Kada vas bude kriminalac nazvao,probajte uraditi neku akciju s policijom,radi garancije da ne ostanete bez novca i jos auta
Auto se vjerovatno nalazi u Busovaci ili eventualnu u Grudama,gdje kasnije na Pale radi dalje prodaje.
Kada vas bude kriminalac nazvao,probajte uraditi neku akciju s policijom,radi garancije da ne ostanete bez novca i jos auta
-
samo_ovaj_put
#11 Re: Ukraden Golf 4
nedavno su mom poznaniku ukrali isti auto,kasnije ga zvali iz viteza da mu ga za 3 hiljade km vrate
cak su mu i nudili novac za taksi do viteza(malo providno)
nemojte se igrati sa zivotom,halalite auto,a drugi put dobro razmislite koje cete izabrati i kako cete ga osigurati kako vam se ovo ne bi ponovilo
ostali ste bez auta,ne dozvoilte da ostanete bez novca,a uz to vjerovatno i primite neke batine i prodjete torturu koju ne bi ste pozeljeli ni najvecem neprijatelju
nemojte se igrati sa zivotom,halalite auto,a drugi put dobro razmislite koje cete izabrati i kako cete ga osigurati kako vam se ovo ne bi ponovilo
ostali ste bez auta,ne dozvoilte da ostanete bez novca,a uz to vjerovatno i primite neke batine i prodjete torturu koju ne bi ste pozeljeli ni najvecem neprijatelju
- sheikh
#12 Re: Ukraden Golf 4
samo_ovaj_put wrote:nedavno su mom poznaniku ukrali isti auto,kasnije ga zvali iz viteza da mu ga za 3 hiljade km vrate
Upravu si ti prijatelju,totalno
ali skontaj jarane,nedo Bog da tebi ili meni klepe auto,da li bi tako razmisljao?
Ne znas dok se ne nadjes u toj situaciji....
Ja isto kao ti razmisljam,identicno,ali kontas da das gubarima jos malo novca i vrate ti auto..... znas da je kocka,ali opet ides na to....
-
nista novo
#13 Re: Ukraden Golf 4
Zna se ko krade auta u Vitezu ali policija ne cini nista vec 10 god. Terorisu ti isti sve normalne ljude na tom podrucju, jebes i policiju i takvu drzavu ... 
-
samo_ovaj_put
#14 Re: Ukraden Golf 4
zato i imam auto koje se u normalnim uslovima ukrasti ne moze,odnosno u uslovima u kojim ja zivim i vremenu koje provedem u autu,oko auta i bez autasheikh wrote:samo_ovaj_put wrote:nedavno su mom poznaniku ukrali isti auto,kasnije ga zvali iz viteza da mu ga za 3 hiljade km vrate
Upravu si ti prijatelju,totalno
ali skontaj jarane,nedo Bog da tebi ili meni klepe auto,da li bi tako razmisljao?
Ne znas dok se ne nadjes u toj situaciji....
Ja isto kao ti razmisljam,identicno,ali kontas da das gubarima jos malo novca i vrate ti auto..... znas da je kocka,ali opet ides na to....
- Comrad
#15 Re: Ukraden Golf 4
Ovo se svakome moze desiti. Pa ljudima krali auta iz garaze, iz avlije mu ga odvuce, ostavi ga ispred trafike od po novine, nema auta itd. Nikad ne reci nikad 
-
sanja8
#16 Re: Ukraden Golf 4
Naravno da ga nisam nasla.. by the way , moj je izvedba karavana.. sta da ti kazem siva je moderna boja ove godine, pa tako eto i oni prate trendove. Na ove ..savjete tipa , sledeci put pazi gdje i sta ostavljas.. ne zelim ni se obazirem. Imao je i alarm i mult lock..uz to parking osvjetljen..nisam ga ostavila u zabiti, preko puta ciko strazar cuva onu vojsku ..sta vec. Nije ti jednostavno kad prilazis i vidis da ti auta nema. Nema nekih specificnih..oznaka. Ma naci ce ga...samo ne postoji taj lopov koji ce me natjerati da ne izlazim..ili da mjenjam ukus oko automobila:):P, ko je vozio jednom vozice i drugi put...zelim ti puno srece u pronalazenju.!
-
sanja8
#17 Re: Ukraden Golf 4
..a sto se policije tice...jebes policiju-kratko jasno.
- sodom
#18 Re: Ukraden Golf 4
to sanja, samo uniforme ganjaj

-
Ghostbusters
#19 Re: Ukraden Golf 4
Da vam kazem , ako budete isli u policiju taj trenutak ako ste vidjeli da vam nema automobila,nemojte ni pod razno dozvoliti im da razgovaraju preko radio veze,jer svako od tih lopova ima stanicu na koju njih prisluskuje. Meni je jedan covjek iz policije ponudio radio vezu za 200 km sa punjacem i novom baterijom za 200km na kojoj mogu da slusam policiju i hitnu.
-
samo_ovaj_put
#20 Re: Ukraden Golf 4
auto ti je vjerovatno otkljucano i upaljeno kljucem,odnosno daljinskim tako da alarm i multilok,pa cak i tog ciku,mozes objesiti macku o repsanja8 wrote:Naravno da ga nisam nasla.. by the way , moj je izvedba karavana.. sta da ti kazem siva je moderna boja ove godine, pa tako eto i oni prate trendove. Na ove ..savjete tipa , sledeci put pazi gdje i sta ostavljas.. ne zelim ni se obazirem. Imao je i alarm i mult lock..uz to parking osvjetljen..nisam ga ostavila u zabiti, preko puta ciko strazar cuva onu vojsku ..sta vec. Nije ti jednostavno kad prilazis i vidis da ti auta nema. Nema nekih specificnih..oznaka. Ma naci ce ga...samo ne postoji taj lopov koji ce me natjerati da ne izlazim..ili da mjenjam ukus oko automobila:):P, ko je vozio jednom vozice i drugi put...zelim ti puno srece u pronalazenju.!
-
sanja8
#21 Re: Ukraden Golf 4
Nije vjerovatno nego sigurno, cak ih mogu i opisati po rijecima gospodina koji je zapazio ko je izasao iz auta a ko je usao u njega. Jadnicak je zakljucio kako je neko "moj"..preparkirao auto. Prisli usli upalili otisli. 2 minute.samo_ovaj_put wrote:auto ti je vjerovatno otkljucano i upaljeno kljucem,odnosno daljinskim tako da alarm i multilok,pa cak i tog ciku,mozes objesiti macku o repsanja8 wrote:Naravno da ga nisam nasla.. by the way , moj je izvedba karavana.. sta da ti kazem siva je moderna boja ove godine, pa tako eto i oni prate trendove. Na ove ..savjete tipa , sledeci put pazi gdje i sta ostavljas.. ne zelim ni se obazirem. Imao je i alarm i mult lock..uz to parking osvjetljen..nisam ga ostavila u zabiti, preko puta ciko strazar cuva onu vojsku ..sta vec. Nije ti jednostavno kad prilazis i vidis da ti auta nema. Nema nekih specificnih..oznaka. Ma naci ce ga...samo ne postoji taj lopov koji ce me natjerati da ne izlazim..ili da mjenjam ukus oko automobila:):P, ko je vozio jednom vozice i drugi put...zelim ti puno srece u pronalazenju.!
- sheikh
#22 Re: Ukraden Golf 4
auto ti je vjerovatno otkljucano i upaljeno kljucem,odnosno daljinskim tako da alarm i multilok,pa cak i tog ciku,mozes objesiti macku o rep[/quote]
????????
Otkljucati i upaliti vozilo je uredu,ali kako mislis da ce otkljucati multilock?????
Eventualno cobra alarm sistem?
????????
Otkljucati i upaliti vozilo je uredu,ali kako mislis da ce otkljucati multilock?????
Eventualno cobra alarm sistem?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#23 Re: Ukraden Golf 4
Mozes meni laiku objasnit kako to da samo sa daljinskim otkljuca i upali auto i na kojim sve automobilima to radi
Prosto mi se gadi pomisao da covjek da 20000 maraka npr i da mu lola moze kad hoce ukrasti auto
I sta sve treba tim lopovima da to urade, odakle nabave tu opremu????
Prosto mi se gadi pomisao da covjek da 20000 maraka npr i da mu lola moze kad hoce ukrasti auto
I sta sve treba tim lopovima da to urade, odakle nabave tu opremu????
- respo
#24 Re: Ukraden Golf 4
admire ako vec ulazis u taj posao nije ti forum bas mjesto gdje se uci zanat
raspitaj se na palama i vitezu cini mi se oni ce ti to bolje reci
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#25 Re: Ukraden Golf 4
ja idiotskog komentararespo wrote:admire ako vec ulazis u taj posao nije ti forum bas mjesto gdje se uci zanat